Temizlik konusu sıkıntı olmasa idare edebilirim ses çıkarmam ama temizlik çok yoruyor beni.Şu ailelerin gidip gelinde ya da orada burada kalmalarından midem bulandı artık. Bir tek bizim kültürde var sanırım böyle asalak yaşamak. Niye insanlar birbirinin evinde kalıyor anlamıyorum.
Onun planlarını yapiyorum şimdiGittiklerinde o evi bir güzel kırkla.
Görümcen eşek gibi yatmasın. Mesela yemek mi yapıyorsun çağır. Şunu sen yap de. Yok öyle hem milletin evine çöküp hem kıçını devirmek.Onun planlarını yapiyorum şimdi
Hiç sanmıyorum rahatsız olsunlar.Kendi evlerindede boyleler maalesef. . Düğün günü bile evinde yataklar toplanmamis mutfak bulaşık doluydu şok olmustum. Baska sehirdeler ilk defa gezmeye geldiler. Eşimin hatrina idare etmeye çalışıyorum ama gitmiyorAnlattıklarınız çok ekstrem geldi bana. Kendileri nasıl rahatsız olmuyor anlamadım.
Neden sizde kalıyorlar bu durumda?
Bence en açık bir şekilde eşinizle konuşun, çünkü çekilecek dert değil.
Onlar evdeyken eve temizlikçi mi alsanız, belki utanırlar?
Hayır temiz de olsalar ne işleri var sizde? Zaten çalışıyorsunuz, yoruluyorsunuz. Hoş çalışmasanız bile orası sizin eviniz. Ne diye pılıyı pırtıyı toplayıp evinize çörekleniyorlar?Temizlik konusu sıkıntı olmasa idare edebilirim ses çıkarmam ama temizlik çok yoruyor beni.
Garip...Hiç sanmıyorum rahatsız olsunlar.Kendi evlerindede boyleler maalesef. . Düğün günü bile evinde yataklar toplanmamis mutfak bulaşık doluydu şok olmustum. Baska sehirdeler ilk defa gezmeye geldiler. Eşimin hatrina idare etmeye çalışıyorum ama gitmiyor
Ay millet nasıl katlanıyor? Ben olsam yüzüm turşu satar odamdan çıkmam. Yüzlerine gülmem. O samimiyetsizliği hissettirim gitsinler diye.Garip...
Eşinizle konuşup, gitmelerini istemekten başka bir çözüm yok. Normal olsalar, böyle bir durumun içinde hiç olmazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?