• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ile görüşmeyenler

Eşin nediyor kizmiyormu sana boyle davraniyorsun diye
Yani durduk yere boyle davranmadigim ve baska saygisizlik yapmadigim icin kizmiyor sadece ailesinin boyle davranmasi ve onun arada kaldigini hissetmesi onu uzdugu icin bazen sinirleniyor ama yapacak bisey yok duzgun davranana bende duzgun davranirim artik onunda sinirlenmesi pek umrumda olmuyo bu konuda acikcasi, isteyen sinirlenebilir benim delirmemden onemli degil hicbisey.

Ben 6 yıldır görüşmüyorum, beni 1 senede hastalık sahibi yaptılar çünkü. Ama sanki hiçbir şey yapmamışlar gibi eşimle konuştuklarında beni çok sevdiklerini vs söylüyorlardı sanki sıkıntılı olan taraf benmişim gibi. Eşim 6 sene sonunda birlikte gidelim seneye tatilde yanlarına gibi cümleler kurmaya başladı. Bir yanın üzülsede sakın duruşunu bozma tavsiyem, affedersen görüş tabi ama eşine üzülüp az da olsa görüşeyim deme bence . Benim fikrim yüz bulup aynı konuma getirirler insanı hiç gerek yok üzmeye ama eşin onaylasada gergin bir durum allah yardımcın olsun

Ben görüşmeyi minimuma indirdim , ama huzurum hala yok bu durum eşinize bağlı eğer oda sorunluysa huzuru yakalamanız çok zor
Umrumda değil, bana insan değilsin dedi, köpek gibi muamele eden birine ben çok fazla bile şans verdim, e artık yeter, oğlu gitsin görsün, benim için geri dönüşü yok

Ben 6 yıldır görüşmüyorum, beni 1 senede hastalık sahibi yaptılar çünkü. Ama sanki hiçbir şey yapmamışlar gibi eşimle konuştuklarında beni çok sevdiklerini vs söylüyorlardı sanki sıkıntılı olan taraf benmişim gibi. Eşim 6 sene sonunda birlikte gidelim seneye tatilde yanlarına gibi cümleler kurmaya başladı. Bir yanın üzülsede sakın duruşunu bozma tavsiyem, affedersen görüş tabi ama eşine üzülüp az da olsa görüşeyim deme bence . Benim fikrim yüz bulup aynı konuma getirirler insanı hiç gerek yok üzmeye ama eşin onaylasada gergin bir durum allah yardımcın olsun
Çok üzücü

Sorunlu İnsanlarla araya mesafe koymakta fayda var. Bence evliliğinizin kalitesini korumak için önemli . Siz rahat olursanız eviniz daha huzurlu olur. Siz daha mutlu olursunuz. Bu mutluluğunuz evinize , eşinize yansır.
Tabi Eşinizin görüşmesine karışmayın. Onun kanı canı. Görüşecek. İlgilenecek onlarla. Ama siz mecbur değilsiniz. Eşinizin anlayış göstermesi lazım.

5 yıldan sonra patladım ben de 4 aya yakındır görüşmüyorum sadece kv ile.Sabir taşı olsa ortadan ikiye ayrilirdi benim müsamaha gösterdiğim konulara👌

Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Var mı görüşmeyen ve huzurlu olan?
Bizdede esim ailesi ile gorusmez ben kendimi parcalarim ara konus et die ama ben gorusurum hergun hemde ararlar ararim mesajlasiriz ama esim gorusmediginden bazensorunlar yasiyoruz esimde annesi felan engelledir

Benzer bir dram da benimkisi.En iyisi yine bayramdan bayrama.Kv açısından bakacak olursak çoğu kv gelinim iyi demez denk gelmedim.İyi diyenin de gerçek düşüncesi değildi.

Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari
Usulünce artık rahat verip gitmeyi defolmak demek istemiyorum ama düşünmüyorlar mı? Nasıl insanlar ya!

eşimin annesi 87 yaşında. Evlendiğimizin ilk haftası büyük görümcem beni arayıp bizde adettir kv davet edilir dedi bende salak gibi yedim davet ettim. Tam 50 gün kaldı. Kardeşimin düğünü olmasa başka bir şehire gidecek olmasam kesinlikle çok daha uzun kalacaktı.
ilk başlarda annene bakmak istemiyorlar bize kakalama peşindeler diye diye dilimde tüy bitti. Eşim hep onları savundu. Annesi için olmayacak şeylerde bile kavga etti. 7 aylık evliydim 5 aylık kadar hamileyken nerdeyse 5.5 ay bizde kalkmıştı toplamda. Benim annem yok vefat etti hayatta olsaydı eminim o koymuştu kv kapıya! Yada beni çekip almıştı hooopne oluyoruz diye! Sonra bebeğim oldu 4.5 aylıkken bir ay kalmaya geldi. En sonunda eşimle büyük kavga ettim ya annen ya ben diye. Yeğenleri olan görümceler bir kere kapıdan bile uğramazken anneleri bizdeyken her haftasonu plansız programsız habersiz damlarlardı. 25 Temmuz o büyük gün geldiler aldılar sonunda annelerini. Bendeyken ev tutulsun bu kadına bakıcı koyalım dediğimizde görümcelerim benim ölümü çiğnemeden anneme öyle birşey yapılamaz diyordu. Bizden 25 Temmuz günü aldılar toplam üç hafta iki görümcede kaldı Ağustos sonu ev tutuldu 😂 kendileri bile bakamadı. Sonuçta artık kendileriyle ayda bir belki görüşüyorum aramıyorum etmiyorum. Benimle kavga eden eşimde herşeyi gördü artık hiç sıkıntı yapmıyor. Oğlum 1 yaşını doldurdu bana 5 dk mesafede oturan görümcelerimden biri iki defa geldi biri bir defa yeğenlerini görmeye anneleri bizde olmadan. Senin oğluna karşı olan ilgisizliği sen kabul edecek kadar midesiz misin dedim haklısın dedi eşim.Kendisininde eski yakınlığı yok. Kv zaten gelmez artık kendi evi var her çocuğu bir gün kalıyor yanına sıraya soktular. Diyeceğim o ki ayda bir Bile görüşüyorken bu kadar rahatsam hiç görüşmesem kimbilir nasıl bir cennet yaşarım😂😂😂

eşimin annesi 87 yaşında. Evlendiğimizin ilk haftası büyük görümcem beni arayıp bizde adettir kv davet edilir dedi bende salak gibi yedim davet ettim. Tam 50 gün kaldı. Kardeşimin düğünü olmasa başka bir şehire gidecek olmasam kesinlikle çok daha uzun kalacaktı.
ilk başlarda annene bakmak istemiyorlar bize kakalama peşindeler diye diye dilimde tüy bitti. Eşim hep onları savundu. Annesi için olmayacak şeylerde bile kavga etti. 7 aylık evliydim 5 aylık kadar hamileyken nerdeyse 5.5 ay bizde kalkmıştı toplamda. Benim annem yok vefat etti hayatta olsaydı eminim o koymuştu kv kapıya! Yada beni çekip almıştı hooopne oluyoruz diye! Sonra bebeğim oldu 4.5 aylıkken bir ay kalmaya geldi. En sonunda eşimle büyük kavga ettim ya annen ya ben diye. Yeğenleri olan görümceler bir kere kapıdan bile uğramazken anneleri bizdeyken her haftasonu plansız programsız habersiz damlarlardı. 25 Temmuz o büyük gün geldiler aldılar sonunda annelerini. Bendeyken ev tutulsun bu kadına bakıcı koyalım dediğimizde görümcelerim benim ölümü çiğnemeden anneme öyle birşey yapılamaz diyordu. Bizden 25 Temmuz günü aldılar toplam üç hafta iki görümcede kaldı Ağustos sonu ev tutuldu 😂 kendileri bile bakamadı. Sonuçta artık kendileriyle ayda bir belki görüşüyorum aramıyorum etmiyorum. Benimle kavga eden eşimde herşeyi gördü artık hiç sıkıntı yapmıyor. Oğlum 1 yaşını doldurdu bana 5 dk mesafede oturan görümcelerimden biri iki defa geldi biri bir defa yeğenlerini görmeye anneleri bizde olmadan. Senin oğluna karşı olan ilgisizliği sen kabul edecek kadar midesiz misin dedim haklısın dedi eşim.Kendisininde eski yakınlığı yok. Kv zaten gelmez artık kendi evi var her çocuğu bir gün kalıyor yanına sıraya soktular. Diyeceğim o ki ayda bir Bile görüşüyorken bu kadar rahatsam hiç görüşmesem kimbilir nasıl bir cennet yaşarım😂😂😂
Kaynanan kotu birimiydi neden istemedin

Kaynanan kotu birimiydi neden istemedin
Herşeye karışıyordu bir uzansam ona bile lafı vardı birde ev ev üstünde olmuyor. Kötü değildi ama yemi evliyken direkt kv ile yaşamak zor. Benim babam 68 yaşında kardeşimin eşi geçenlerde babam bizimle yaşasın dedi tek başına olmuyor dedi ki ben her hafta giderim temizlik yemek yaparım. Hayır dedim sizinle yaşayamaz babam en azından şimdi olmaz yeni evlisiniz biter o evlilik her şeyde babama sorunlu hissedeceksiniz kendinizi dedim. Ailemden ben bu şekilde gördüm. Ev ev üstünde olmaz. Hatadır belki bir kesim için benim düşüncem. Bilemiyorum. Bu da benim doğrum.

Usulünce artık rahat verip gitmeyi defolmak demek istemiyorum ama düşünmüyorlar mı? Nasıl insanlar ya!
Aslinda biraz narsistlere benziyorlar onlar mukemmel insanlar olduklari icin ben ve esim kimsenin umrunda degil o yuzden bizim rahatsiz olabilecegimiz bir secenek bile degil ayrica neden gitsinler ki temizlikleri yapiliyor camasirlari yikaniyor e yemekte her gun en az 3 cesit yogurduyla salatasiyla onlerine geliyor e cayda geliyor yani bende dusununce gitmeye bi sebep bulamiyorum:confused: bi 6-7 ay kadar memlekete gittiler ama ne tesaduftur ki kv yine ameliyat olacakmis ve yine geldiler bu sefer bir iki aydan fazlasini cekebilecegimi dusunmuyorum gercekten hep boyle olacaksa esimle problemim olmasa dahi bosanmak benim icin bi kurtulus olacak

Cok haklisiniz yazdiklarinizda kv iyi bile olsa insan yeni evlendigi zaman esini taniyamiyor birlikte vakit gecirmek istiyor evde ucuncu bi kisi oldugunda insanin huzuru kaciyor gercekten kurtuldugunuza cok sevindim darisi basima🙈

Ben uzun bir tahammüldenn sonra .(. iki yuzlu,saygisiz, kotu niyetlilerdi) ...artık gorusmuyorum ...sinsilerle başa çıkmak çok zor ...en baştan boyleleriyle hiç muhattap olmamak gerekiyor ki hayatınıza zararları olmasın ....maddi,manevi çok zararları oldu,ben maalesef uzun bir süre birşey demedim eşimle sorun yaşamamak adına ...en sonunda sildim hepsini

Ben burda bır konu acmıstım alel acele yanlıs mı yazmıstım artık herkes benı yanlıs anlamıştı.Duygularım hiç değişmedi o ınsanları gorunce sevemıyorum saka yapması bıle laf sokar gıbı..Evlenırken bırer bılezık taktılar yaptıkları bu kadar biz kendı yagımızla kavulduk acaba yapsa nasıl daha cok konusurdu tahmın bıle edemıyorum..Bazen olur ya gorur gormez negatıf hıssedersın ve o hıc gecmez bu ınsanlarda garıp bırsey var dersın hala oyle hıssedıyorum Eşimden saklamıyorum sevmıyorum ve gıtmeden once bıle bana sıkıntısı cokuyor dıyorum..Koronadan dolayı 3 aydır gorusmuyorum gayet ıyıyım.Esıme gıt ara sor dıyorum.Bazen cocugum olsa torun gorucem der dıyorum o bıle bana fenalık getırıyor..Elestırenler olur elbette ama benım gıbı hıssedenler elbet vardır.

10 aylık evlıyım bu arada daha once arıyordum ara ara bırkez bıraz ara uzadı oldun mu dıye sordu arayınca sımdı aramıyorum formalıteden neden arııyım ıcımden gelmıyor sadece bayram ozel gunler anneler gunu aradım gorevımı bılıyorum

Back
X