• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ile görüşmeyenler

Senede 1 görürüm oda yeter arayıp konuşmakta yok bizde galiba alıştırmadım kv ısrar etmedi küs filan değiliz ama öyle pek muhattap değilim yani

Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Var mı görüşmeyen ve huzurlu olan?
Gorumceyle hicbir sekilde gorusmuyorum, belki 3 yil olmustur. Ve karatim sonrasinda asla gundeme gelmedim. Boyle iyi

Bende Üvey kaynana var arkamdan dedikodu yapti yalanlar, ozel hayatima karismalar.kayinpederimle sorunum yok gorusmek istemiyorum telefonu acmiyorum ona Mesafe koydum artik sadece karsi karsiya gelince mecburen iste kocam kayinpeder Hatrina.

Kaynımla küstümüzden beri görüşmüyorduk (kaynımı evden kovduğum için) sözlü tartışmamız hiç olmadı ama aramaz sormaz olmuştuk aramız zaten resmiydi hepten görüşmez olmuştuk. Ta ki 3-4 ay öncesine kadar. Kendisi bana bir adım attı taşınma döneminde hiçbirşey olmamış gibi geldi yardım etti sağolsun, kendisi bir adım attı ben on adım attım ona. şimdi kaynım orada diye gitmiyorum ama öncesinde arada giderdim kızımla. çiçekleri çok sever çiçek götürürdüm. İyiyiz şimdi kaynımla görüşmüyoruz ama kayınvalidemle normaliz. Gelir sohbet ederiz torunuyla ilgilenir parka götürür vs. Tam dozunda bir muhabbetimiz var.
Eşimle sadece kaynımı kovduğum dönemde ufak bir tartışma yaşadım tartışma bile denmez gerçi. Onun dışında hiç karışmadı bana. Zaten eşimin de ailesiyle geçmişten süregelen bir kopukluğu var tutkun değiller.
Şu an görüşürken de huzurluyum görüşmeden önce de huzurluydum bu bence tamamıyla eşinizin tepkisine bağlı.

Senede 1 görürüm oda yeter arayıp konuşmakta yok bizde galiba alıştırmadım kv ısrar etmedi küs filan değiliz ama öyle pek muhattap değilim yani

Ben de hic aramam. Gozumu cok korkuttular o yüzden samimi olmaya korktum. Samimiyet kurmadigim halde neler yasattilar. Başlarda oyle bi yapistilarki surekli kendilerinde kalmami hizmetlerini yapmami istediler. Bi iki kez kaldim baktim olacak gibi degil bu hayat boyle gitmez. Gece mutfakta iki bardak birak sabah bağırış çağırışla uyandiriliyorsun. Feci derecede hadsiz sinir bozucu tipler.
Ilk 2 senemiz eşimle surekli bu konuda kavga ederek gecti.
Sürekli gelmiyor kalmiyor is yapmiyor bizi aramiyor sikayetleri.
Ama ben ne kadar yapismaya calissalar da buz gibi durdum hep. Yoksa bas edemezdim. Zamanla artik kabullendiler aramiyor demeyi biraktilar gel kal demeyi biraktilar (en son bi tartismada yuzlerine soyledim sizle kalmak icin evlenmedim bana kal diyip durmayın, sizin kızınız da evleniyo ister misiniz surekli gidip kv sinde kalsin hizmet etsin vs diye) simdi arada esimle gidip esimle geliyoruz 1-2 gün. O bile cok.

Bunca mesafeme ragmen hala geldiklerinde herseye karışırlar emrivakiler yaparlar, nadir gittigim günlerde bile burnumdan getirirler.

Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Kandil kutlamicakmisin

3 yildir esim ve ben, kv kp, ailesinden kimseyle gorusmuyoruz. Huzurlu ve mutluyuz, oteki turlu ikimizin de burnundan geliyor hayat

1 buçuk yıl oldu görusmuyorum. Numarası dahi yoktur. Çok ta mutluyum. 1 senedir de kendisi benimle konuşmaya calisiyor. Eşimi araya sokuyor ama nafile benden uzakk Allaha yakın olsun... Anlasamiyorsaniz zorlamanın anlamı yok. Boşver.

Ben görüşmüyorum. Gayette memnunum. Tek başına gidiyor geliyor eşim.
Simdi bir de kısmetse çocuğumuz olcak annem gelsin görsün diyor izin varmi diyor. Bende böyle kendini acındırınca üzülüyorum.
Geldiginde nasil laflar sokarım bilmiyorum aklima mukayyet olmam lazım..
Ilerleyen evrelerde de cok sık göndermem cocugumu..herkes ektigini biçecek.

Davranisin nasil sogukmu davraniyorsun tez gitmeleri icin
Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari

Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari
yararları bile zarar değil mi :)

Eşin nediyor kizmiyormu sana boyle davraniyorsun diye

Back
X