- 16 Nisan 2013
- 163
- 155
- 303
- Konu Sahibi Oglak kizi
Senede 1 görürüm oda yeter arayıp konuşmakta yok bizde galiba alıştırmadım kv ısrar etmedi küs filan değiliz ama öyle pek muhattap değilim yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorumceyle hicbir sekilde gorusmuyorum, belki 3 yil olmustur. Ve karatim sonrasinda asla gundeme gelmedim. Boyle iyiBugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Var mı görüşmeyen ve huzurlu olan?
Senede 1 görürüm oda yeter arayıp konuşmakta yok bizde galiba alıştırmadım kv ısrar etmedi küs filan değiliz ama öyle pek muhattap değilim yani
Kandil kutlamicakmisinBugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
3 yildir esim ve ben, kv kp, ailesinden kimseyle gorusmuyoruz. Huzurlu ve mutluyuz, oteki turlu ikimizin de burnundan geliyor hayatBugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
1 buçuk yıl oldu görusmuyorum. Numarası dahi yoktur. Çok ta mutluyum. 1 senedir de kendisi benimle konuşmaya calisiyor. Eşimi araya sokuyor ama nafile benden uzakk Allaha yakın olsun... Anlasamiyorsaniz zorlamanın anlamı yok. Boşver.Bugün 1 senelik sabrımın sonuna geldim ve eş annesiyle artık görüşmeyeceğim, 1 senedir bana yaptıklarını düzelir diye içime attım ama yok düzelmeyecek, bugün de bana attığı mesajlara karşılık verdim ve ipleri kopardım, kp vs sıkıntım yok ama onları görünce eş anneside göreceğim için hiç biriyle görüşmemeye karar verdim, yoksa hem beden hem ruh sağlığımdan olacağım.
Ben kutlamicamKandil kutlamicakmisin
Ben kayinbabya kirginim mesafede koymak istiyorum kutlamasam olurmuBen kutlamicam
Bayramda da gitmicem bence kaynanasini kayinbabasini sevmeyen kutlamasın hiç derim.
Davranisin nasil sogukmu davraniyorsun tez gitmeleri icinGorusmeyenlere okadar ozeniyorum ki rabbim banada yuzlerini gormemeyi nasip etsinsimdi bizdeler tez vakitte memlekete giderler insallah
Olur bence. Hatta cok münasip olur.Ben kayinbabya kirginim mesafede koymak istiyorum kutlamasam olurmu
Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklariDavranisin nasil sogukmu davraniyorsun tez gitmeleri icin
kandil diye birilerini aramak özellikle de "kandili kutlamak" bana çok saçma geliyor. neden kandil diye milleti arıyoruz ki oturup ibadet yapmak yeterli.Kandil kutlamicakmisin
yararları bile zarar değil mi :)Ahh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari
Vallahi bi yararlarini gormedim simdiye kadar:)yararları bile zarar değil mi :)
Eşin nediyor kizmiyormu sana boyle davraniyorsun diyeAhh okadar uzun ki bunun cevabi. 2 aylik evliyken geldiler ameliyat icin ve 7 ay kaldilar ilk baslarda cok iyiydim ama sonra yanlarinda oturmamaya basladim katlanamiyordum daha fazla cok anlayissizlar anlatsam sayfalara sigmaz yaptiklari. Simdi ise sadece aksam yemeginde goruyorum onlari sonrada odama cekiliyorum bazen cay iciyorum cok az konusarak olabildigince az muhattap oluyorum kendi ruh sagligim icin yine de beni icten ice öldürüyor varliklari