• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi ile görüşmeyenler

Ben de tamamen arayı koparmak istiyorum ama olmuyor benim kv tam bir arıza kavga etmek istiyorum ama lafı söyleyip geri çekiliyor ayda bir falan gideriz arada zorunlu olmadıkça konuşmam muhabbet etmem . Keşke hiç görüşmesem kesinlikle daha mutlu olurdum çünkü hakkımda yorum da yapamaz yüzünü de görmez sesini de duymazdım ama olmuyo 🤦🏻‍♀️
normal surecte calısan bırı ıcın ayda bır yeter kı zaten..Birgun tatılde evde temızlık bır sefer gezme bırgunde kendı aılen bıttı 4 hafta bırer gunluk tatıl

Ayda bir görüşürüz. Aylarca telefondan konuşmadığımız olur. Eskiden zırt pırt arar her şeyime karışırdı. Çok şükür sınırı koydum, şimdi çok huzurluyum. Stres, sinir kalmadı. Herkese tavsiye ediyorum. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli değil.
tamda oyleyapıyorum ayda bır gorusme ve sık sık aramıyorum ..Ben 10 aylık evlıyım ılk bayram zıyaret ettık bayramın bırıncı gunu 2 saat oturup kalktık ertesı gunu sabah bız sıze kv kp gorumce kocası kayın eltı hepberaber gelıcez dedıler yahu dun gorustuk ne luzumu var bu sıklıgın dıye konu acıp yazmıstım baya elestırıldım..

Benimde ayn
Bende Üvey kaynana var arkamdan dedikodu yapti yalanlar, ozel hayatima karismalar.kayinpederimle sorunum yok gorusmek istemiyorum telefonu acmiyorum ona Mesafe koydum artik sadece karsi karsiya gelince mecburen iste kocam kayinpeder Hatrina.
kaderimiz aynı benimde uvey kayinvalidem var ve kuyumu kaziyor ne yapicazki :(

Gorusurken icten,distan,sagdan,soldan her yandan saldirarak yavas 1 sekilde oglunu kilim misali dokuyarak yuvami yikilmasina vesile oldu. Bosanma asamasindayiz, hic gorusmuyorum. Hastalandigini ogrendim yine de arayamadim iste, icimden gelmedi.
Su dersi cikarttim. Annesi ile esinin arasini dengede tutabilen olgun, vicdanli ve adil 1 erkekle evlenmenin, yuvayi ayakta tutan etken oldugunu anladim.

Benim bebeğimin kalbi durdu karnımda..aramadılar bile beni.. yüzlerine vurdum napalım öldüyse dediler sonradan..bi çocuğum oldu görmeye gelmediler.o kadar torununa çeyrekler hediyeler görmeye gitmeler.benimki ayırt edildi biz götürdük ayağına bayramda..şimdi gene hamileyim ve Rabbim sağlıklıca kucağıma aldırırsa götürmicem kendi gelsin eşşek gibi

Dahada her bayram ayaklarına gidiyoruz şaka gibi..6 görümce var bide..yavrumun yüzüne bakmadılar😫

Eşin ne diyor ?Benim esim arada babam var diyor pek bisey yapamiyor bende sinir oluyorum,kadın eltiyle birlik oluyor bide.
benim nişanlim idare et degişmez diyor kendiler oyle kabul etmisler. Biz normalde çok iyiyiz ama o kadin yzuunden çok kavga ettik benim eltimin de dedikodusunu yapiyor Allah yardimcimiz olsun yani öz bir yana üvey çok farkli :( en guzeli ne yaparlarsa yapsin 3. Kisileri evlilige mudahale ettirmemek ve bunu kesin dille ifade etmek.

Bizde yurttaşındayız. Sagolsun
Ben kutlamicam
Bayramda da gitmicem bence kaynanasini kayinbabasini sevmeyen kutlamasın hiç derim.
Kiz kutlasansanda yaranamiyosun ki zaten. Biz yurtdusinda oldugumuz halde . Birseye kinleniyorlar birdhaa hep ogluna konusuyorlar telde. Bende artik hee oyle mi gelin el kizi hizmetli,oglan evladim oyle mi.E alin size simdi evlatla kutlayin herseyi. Kendilerini rezil ediyorlar bosveeer. ALlah sadece evladina ana olanlardan korusun insani. Ana demek analik duygusu barindirmaktir her evlada,ve eşine..

Görüşüyorum ama çok mesafeli. Yılda 1 kere görürüm 1 hafta. Onun dışında da konuşmalar nasılsın iyiymisin o kadar yani. Yüz göz olmadan önce bu mesafeleri koymak gerekir yoksa yüzyüze bakılmayacak hale gelinir. Kimse kimseye bayılmak zorunda değil, saygımızı korudugumuz sürece. Ama eğer karşı taraf saygısızsa da görüşmemek en iyisi

Back
X