- 18 Ocak 2021
- 33
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi Asi ve Mavi
Merhabalar herkese.
Çok doluyum nereden başlayayım inanın bilmiyorum.
Eşimle severek evlendik 2 yıl oldu.Ailesi süreçlere hiçbir şekilde dahil olmadı maddi ve manevi.
Kimseden bir şey beklemiyorum yetişkin insanlarız.Nikah yaptık.Bütün masrafları eşimle birlikte karşıladık.Ev eşyalarımızı taksitle aldık 1 yıl kadar borç ödedik.
Bunları anlatma nedenim eşimin bana benim annem babam yok gibi kabul et demesiydi.
Ben de kabul ettim ama evlendikten sonra karışmaya başladılar.
Sürekli görüntülü arıyorlardı.İstemedim dile getirdim.Ne yemek yaptın diye soruyor kp kişisi her aramada işte doğalgaz faturası ne kadar geldi gibi şeyler.
Ben cevabını güzelce verip eşimi de bu konuda ikaz ettim.
Uzak şehirlerde yaşıyoruz ama inanın gittiğimiz zamanlar bana zulüm.
Sürekli eleştiriliyorum.Benden gelinlik bekliyorlar.
Geçen sene aramızda hoş olmayan şeyler geçti.Bı sene ona rağmen gittim.
Hala ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorlar.
Köy ortamı yiyip içemediğim şeyler oluyor o bile problem.
Sabahtan akşama kadar yanlarında oturayım istiyorlar.Kp sürekli ve bomboş konuşuyor.
Bütün aile sözünden çıkmaz diktatör gibi hep o konusur itiraz edemez kimse.
Geçimsiz tembel adamın biri akşama kadar evde oturuyor.
Bu kısımda beni ilgilendirmiyor normalde ama bana da hükmetmeye çalışıyor.
Eşimle gezdiğimiz yerler yediğimiz içtiğimiz şeylere,bileğimdeki takılara kadar laf ediyor.(Biz gezeniyoruz siz gezin,senin bir aylık maaşını ben yılda göremiyorum gibi)
Ben karakter olarak bunu kabul edecek biri asla değilim.Yine konuştu konuştu cevap vermedim kavga çıkarmak amacı biliyorum.
Yanında bulunmadım fazla.
Eşimi kenara çekip konustu saatlerce.Beni kötüleyerek.
Günlerdir düşünüyorum ben böyle bir aile ile yapamam.
Görüşmemek sorunu çözer mi emin değilim.
Çocuk yokken bu işi noktalamak mantıklı mı?
Eşimin tavrı ise bu durumlarda geçen sene beni asla korumadı.Bu sene ise beni kolladı ama ailesinden ne kadar etkilenir bilmiyorum.
Tam güvenemiyorum.
Çok doluyum nereden başlayayım inanın bilmiyorum.
Eşimle severek evlendik 2 yıl oldu.Ailesi süreçlere hiçbir şekilde dahil olmadı maddi ve manevi.
Kimseden bir şey beklemiyorum yetişkin insanlarız.Nikah yaptık.Bütün masrafları eşimle birlikte karşıladık.Ev eşyalarımızı taksitle aldık 1 yıl kadar borç ödedik.
Bunları anlatma nedenim eşimin bana benim annem babam yok gibi kabul et demesiydi.
Ben de kabul ettim ama evlendikten sonra karışmaya başladılar.
Sürekli görüntülü arıyorlardı.İstemedim dile getirdim.Ne yemek yaptın diye soruyor kp kişisi her aramada işte doğalgaz faturası ne kadar geldi gibi şeyler.
Ben cevabını güzelce verip eşimi de bu konuda ikaz ettim.
Uzak şehirlerde yaşıyoruz ama inanın gittiğimiz zamanlar bana zulüm.
Sürekli eleştiriliyorum.Benden gelinlik bekliyorlar.
Geçen sene aramızda hoş olmayan şeyler geçti.Bı sene ona rağmen gittim.
Hala ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorlar.
Köy ortamı yiyip içemediğim şeyler oluyor o bile problem.
Sabahtan akşama kadar yanlarında oturayım istiyorlar.Kp sürekli ve bomboş konuşuyor.
Bütün aile sözünden çıkmaz diktatör gibi hep o konusur itiraz edemez kimse.
Geçimsiz tembel adamın biri akşama kadar evde oturuyor.
Bu kısımda beni ilgilendirmiyor normalde ama bana da hükmetmeye çalışıyor.
Eşimle gezdiğimiz yerler yediğimiz içtiğimiz şeylere,bileğimdeki takılara kadar laf ediyor.(Biz gezeniyoruz siz gezin,senin bir aylık maaşını ben yılda göremiyorum gibi)
Ben karakter olarak bunu kabul edecek biri asla değilim.Yine konuştu konuştu cevap vermedim kavga çıkarmak amacı biliyorum.
Yanında bulunmadım fazla.
Eşimi kenara çekip konustu saatlerce.Beni kötüleyerek.
Günlerdir düşünüyorum ben böyle bir aile ile yapamam.
Görüşmemek sorunu çözer mi emin değilim.
Çocuk yokken bu işi noktalamak mantıklı mı?
Eşimin tavrı ise bu durumlarda geçen sene beni asla korumadı.Bu sene ise beni kolladı ama ailesinden ne kadar etkilenir bilmiyorum.
Tam güvenemiyorum.