sana göre kültür, cogu insana göre angarya
kardesimin sevgilisi niye bana özene bezene hediye alsin da hayatimda kutlamasina davet edilmediysem asla doğumununu kutlamayacagim birine guzel ozenli bir hediye secmek gibi bir zhamete gireyim ki?
bana cok mantiksiz geliyor alakasiz insajlara cok ozenli hediyeler secip bir de karsidan beklemek.
ha "seviyordum icimden geliyor karsilik beklemiyorum" diyorsan neden üzüldün? karşılık bekliyorsan da bu görgüden degil.
iyi olmus bence, bundan sonra sen de cok ozenmezsin, millet de bunca derdin arasinda bir de kardesinin karsinin dogumgunune bütçe ve emek ayirmaz.
win-win
kimsenin sizden hediye bekledigi yok. kendiniz baslatmissiniz furyayi. sanmiyorum oglunun her sene annesine ozenli hediyeler aldigini, sulalelerinde tasarim pasta vs yapilacagini.
e hediyeyi reddetse ayilik
tabii ki kabul edecek.
nerede demis kizina pahali birsey aldigi onu okumadim. ozenip bezenip hediye mi almis yoksa kizinin alacagi birseyin parasini mi odemis?
benim enistem de anneme telefon aldi mesela. icinden gelmis , telefonunun bozuk oldugunu görünce almis. hem de iyi seriden bir telefondu. annem karşılığında kiyafet aldi

ne yapsin yani damadim bana telefon aldi diye o da damadina go pro mu alsin? eminim ki enistem icinden geldigi icin almıştır. karsilik beklememistir.
boyle yapip yapip sonra "bana yapilmadi" diye triplenen insanlara cidden kılım.
bir eski is arkadasim da bana cam fanus yollamisti isyerime. simdi cicek sepetinden baktim benzerleri 900 tl
yani bu kiz bana gereksiz bir seye bunca para harcadi diye neden ben de onun işyerine teraryum yollayayim ki?
iade- i ziyaret gibi. hayata bakışima ters.
bir de karsilik gelmeyince bozulan vs var. oylelerine ozellikle yapmam ki bozulsun daha hediye vermesin bana diye:)
ohh kafam rahat
dunyada bana özenip bezenip hediye almasi, kafa yorması gereken 1 insan var o da sevgilim/eşim
geri kalan kutlasin ya da cok isterse küçük birsey alsin yeter