Eş ailesi ve ben ...fikirlerinize ihtiyacım var

Esin seni yok saymıyor demek ki ..bence onunla aranı bozma .herseyin farkında ve ona göre davranıyor .yalnız kız kardeşleri silip anneyle görüşmek de biraz farklı bir ruh hali gerektiriyor .sanki senin gönlün olsun diye illa birileri silinecekse kardeşlerimi sileyim ,annem bir şekilde yanımızda yer edinir ,olanları unutturur diye mi düşündü acaba ? Ne olursa olsun çok saçma .yine de sen temkinli ol ..

başta eşin gibi davransaydın keşke. o senin ailenin yaptığını unutmuş saygılıymış. ama sen kinim gitmedi yazmışsın. çok detaylı yazmamışsın ama sanırım sende başlarda içindeki kini belli edecek hareketler yapmışsın. bir çocuğu kucağa almamaktan kopmaz o film. o bardağı taşıran son damla olmuş olabilir. ama bu annesinin yaptığı davranışların doğru olduğu anlamına gelmiyor tabi

İyi demissin bizimkilerde de var bence para olayı da sıra gelmiyor
Mart ayında kendi memleketime gidecektim eşim anneme de git bi kaç gün diye kavga çıkardı amacı muhtemelen orada barismamiz diye düşünüyorum çünkü ben affetmedikxe ona da huzur yok biliyo o gün ciddi kavga ettik ondan beri çok şükür pek bı sorunumuz yok o yüzden bosansam yine çocuk için illa yüzlerini gircem ve oh bosandirdik diye mutlu olacaklar .ciddi bı sorunum olsa kimseyi takmam zaten bisanirum bilmiyorum ama böyle bı aileyke de nereye kadar

Unutma bunu hepsini çıkar hayatından. Cidden leş insanlarmış lazım mı size öylesi?

Siz bu aileye sonradan girdiniz ama eşiniz onların evladı,sizde annesiniz bunu anlamanız lazım

Bu yüzden eşiniz size hak verse de beklediğiniz kadar hırçın olamayabilir onlara karşı

Sırf sizi annesiyle bir araya getirmek istediği için eşinizi “adamlığıyla” vurmayın bu çok ama çok tehlikeli inanın Allah korusun birgün size karşı da sabrı tükenebilir

Yaptığı yemeği beğenmediği veya kilosunu fazla bulduğu eşine sen kadın değilsin diyen bir adam ne kadar kötü bir kocaysa ailesiyle eşi arasında kalan bir adama sen adam değilsin demek de büyük haksızlık

Geçmiş de yaşadıklarınız gerçekten çok acı şeyler ama adı üstünde “geçmiş” samimi olmayın ki eşinizde buna zorlamıyor anladığım kadarıyla ama eşinizin hatırına kv ile veya diğerleriyle birlikte olduğunuz da biraz daha sabırlı ve relax davranın

Zaten sizin bu halinizi gördükçe onlardan pes edecekler emin olun

Bana da o saçma geliyor geçen yıl tayin yerimize habersiz gelince yine annesinin yüzüne bakmamis.ben gelmeden bı gün önce annesiyle konuşma yapmış ağzını açıp bişey demeyeceksin bı daha asla suratımi göremezsin ,evime ölsende sokmam kapılarda sürün umrumda olmaz onlar benim ailem asla bosanmayacagim kabul etmiyosaniz defolun gidin diye sonrada bilet almış ona 2 gün çocuğu gör yeter annesini istemediğin çocuğu görme zaten diye bunu eşimin babası söyledi ağlayarak ona anlatmış .ama bana da annemle eskisi gibi değilim olamam da xma silip atamam da sana ağzını açıp tek kelime edemez ederse ne olacağını çok iyi biliyor dedi bi kavgamizda.zaten annesi hemen bayilmaya kalkiyo ben gelecegimm gunde bayilmus artik adama da aciyorum ..kardeşlerini de sanırım o yaptıklarını affedemiyo o bedduayi ve bana edilen hajareti+aileme duyurmasini filan
dediğim gibi kardeşini de silmesin annesini de derdim o değil ama böyle bı aile ilişkisi hiç hayalim değildi

Ya tabiki benim de payim vardır muhakkak ama daha tanıştığımız dönemden beni tanımadan asla evime giremez kapanacak yok şu koylumun kişi var vs diye başlayınca isinamafim nisanliyken geldiği bı bayram herkesin içinde oğluma bibsuru kız buldum istemedi mecbur geldik artık istedik diye saçma sapan konuşan bı tip .bende isinamafim evlerine her gittiğimde diken üstünde olduğum için de belli ettim ve bugünlere geldik maalesef .

Unutma bunu hepsini çıkar hayatından. Cidden leş insanlarmış lazım mı size öylesi?
İnanın hiç lazım değil ama annesi çiddi anlamda yakamiza yapışacak cinsten bı anne için bu kelimeyi kullanmak istemiyorum ama anlatamıyorum da başka türlü .sırf bu yüzden ayrılmayı düşündüm bu kez de oğlumu Gorme bahanesiyle gelir ve ortalığı da birbirine katar

Ne olursa olsun esin hep arkanda durup seni desteklemeye devam etmiş . Esinin kıymetini bil bence .ailesiyle görüşmeye de zorlamiyor seni .şu durumda annesini evine geldiğinde 2 gün idare etmen gerekir .görüşme ,evlerine gitme ,eşinle mutlu olmaya bak .onlar yokmuş ,hiç hayatında olmamiş gibi yaşa . Sürekli gerginlik olan bir evde çocuk da perişan olur .biraz kafanı dinle ,olanları kafanda döndürüp döndürüp kendini doldurma .boşver , kapını kapattıktan sonra dışarda kalan kişiler için yuvanın yıkmaya değmez .

Haklısınız söylediğim söz çok çirkin ve ağır .sadece annemlere de uğra deyince resmen beynim yandı ne çabuk unutuyosun herşeyi diye kendimi kaybettim .dediğim gibi derdim kimseyi silmesi değil asla bu durumdan Gr mutlu değilim ama nasıl unutacağım bilmiyorum çıkmıyor aklımdan

Zamanla ve onları artık takmadığınızı ne yapmış olurlarsa olsun yaşattıklarını artık umursamadığınızı,sizin için önemli olan tek şeyin kendi çekirdek ailenizin huzuru olduğunu göstererek

Bunu da kendi başınıza telkin yoluyla yapamıyorsanız yardım alın bence

Ne bileyim seneye izin kullandigimizda muhtemelen o tarafa doğru gideceğiz çünkü benim ailemde o tarafta oturuyo gittiğimizde yine aynı tavırlar olursa ki olacak eşimi de orada bırakır çıkar gelirim bı yanımda diyoki ben kendi ailemde kalayım o kendi ailesinde ama yine onların ekmeğine yağ surecegiz bu şekilde

P
Peki biz elbet karşı karşıya geleceğiz bu kişilerle düğün,cenaze,izin vs birgün karşılaşacağız o zaman hicbisey olmamış gibi hiç tanımıyorum gibi mi davranmaliyim sizce yoksa görmemezlikten gelerek yok sayarak mi asla insan yerine koymayarak mi?? Genel tavrim ikincisi

Bu mesajda bahsettiklerinizden ben tek bir seçenek çıkardım yalnız :)

kadın sonunda oğlunu boşandıramayacağını anlamış
bükemediği eli öpüyor yani sizinle geçinmeye çalışıyor
onca olaydan sonra gitmemişsiniz şimdi kadın iyi olmuş aranıyorsunuz kavga etmek için
siz oraya gidip oturduysanız kadın utanacak siz değil
sizin orada olmanız kadına mesajdır sen ne yapsan ben buradayım kocamda yanımda mesajıdır ve siz değil kadın yüzsüzlükyapmış oluyor ayrılmalarını sağlamaya çalışırken şimdi iyi geçinmeye çalışıyor olduğu için

Bende normalde kinci bir insanım ama öteki taraftan da Kıyamam.esiniz yanınızda olmuş gereken tepkiyi vermiş.ben olsam annesi ile mesafeli olur ama gelip gitmeye bişey demezdim eşim için.anne oldukları için ben yine üzerime düşeni yapardım.görüşmeme sebebi olmak istemem bir anne ile evlat arasında.

Eşine zamana ihtiyacın olduğunu söyle.
Bundan sonrada hep mesafeli olmalısın. Konuşmasan olmuyor maalesef. Yani ben öyle tecrübe ettim.
Önce aradan biraz zaman geçmesi lazım.
Eşin dengeyi sağlayacak kişi .
Eşin annesine tedavi olmasını söylemeli. Zira hasta bir düşüncede kendisi.. Kıskançlık
Olayda sen haklsın ama eşine annesini kötüleme. Hiç sözünü etmeyin aranızda..
Güzel güzel yaşamak torun sevmek varken bu davranışlara girmeseler güzel günleri mahvetmeseler keşke..

Bu mesajda bahsettiklerinizden ben tek bir seçenek çıkardım yalnız :)
Yok yani genel olarak öyle davranıyorum yapım bu ama sizin soykedikerinizden ilk seçenekte ki gibi davranmsm gerek gibi düşündüm birde bunu mu denemeliyim demek istedim

Öyle mi diyorsunuz ?çok teşekkür ederim ne bileyim keşke bu kadar kırmadan önce iyi geçinmeye çalışsalar ...iyi geldi mesajınız çünkü gerçekten yüzsüz oldugumu düşünmeye başlamıştım teşekkür ediyorum

Ya inanın kardeşleriyle küs olması da benim üzerimde yük ama affedemiyirum eşime bugün ben affettim ama konuşmayacağım sen konus istersen desem eminim yine o soğukluğu kırgınlığı atamayacak çünkü eşimi ilk kez bu kadar sert görüyorum yıllarca hep onları da arkaladi öyle demek istememiştir yok sende bişey demissindir vs tavrı böyleydi artık o da taştı ve kestirip attı yoksa gerçekten ne anne ne kardeşlerle arasına girmek istemiyorum ve inanın mutlu değilim o yüzden annesiyle çok münakaşa etmemeye çalışıyorum o da buna sebep olacak bişey yapmadı ama yine de çok şık görüşmeye hazır değilim sanırım ayrı şehirlerde olduğunuz içinde mecbur gidince kalınıyor aramız 23 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…