Eş ailesi ve ben ...fikirlerinize ihtiyacım var

Gerçekten yaşadıklarınız çok zor haklısınız hazmedemiyorsunuz öfkeniz onlara ama ne olursa eşinizin annesi atsa atamaz elinden bir şey gelmez. sizin yapmanız gereken şey eşinizi karşınıza alıp ben bir karar aldım çok zor şeyler yaşadım senin için içime atıcam bir daha bu konuyu açmayacağım çünkü sen her seferinde beni korudun gördün gerçekleri yanımda oldun bugün o bağırman benim içimi yaktı seni üzdüğüm için özür dilerim diyerek konuyu kapatıp kocanızı rahatlatmanız. Eşiniz sizi savunuyor çünkü.

Çok teşekkür ederim :) dediğiniz doğru elbet birgün yüzyüze geleceğiz bir şekilde yada birgün barışacaklar buna alışmam lazım ..eşimle en büyük sıkıntım konuşamamak .hemen off tamam deyip kacar kendince orada kapatır ta ki patlayıp içini dokene kadar ..orda da kavga ederek herkes içini döker bunu da genelde yüzyüze değil iş yerindeyken tel da tapar.eve gelince de yine bişey olmamış gibi devam eder :/ konusabilsek belki öfkem dinerdi biraz

Evet çünkü bunalmış bir beyin düşünün adam zaten onlara laf anlatamamış sizlede konusmaya kalktığında onlara siteminizi dinlemekten yorulmuş gibi geldi bana.bence kesinlikle konusun zaman yaratın bunun için yemeğe çıkın ama bi şekilde konusun.siz eşinizi pohpohlasanız bile yeter.:)

Farklı bir açıdan bakmamı sağladıniz çok teşekkür ediyorum eşimin konuşmaktan kaçması bile benim için cook kötü bir durumdu ki söylediğinizi düşününce evet sanırım bende aynı şeyleri duymak istemezdim ve kacardim :)) pohpohlamayi deneyeceğim genel olarak odun denebilecek kadar düz birisiyim :))) sakin bı zamanımızda ,sakin sakin konuşmayı deneyeceğim çok sağolun :*

Hanımlar ,konuşamadık çünkü öyle bir ortam oluşmadı gerektikçe konuşuyoruz bugün evlilik yildonumumuz normalde ne olursa olsun önem verirdi ama bu kez pek umrunda değil gibi davranıyor sanırım artık patladı .
Bı isim var halletmek gereken dedi bende anahtarin içerde kalmış dur getireyim dedim başladı senden hiç bişey isteyen yok o saçma sapan tavrı yapmadan önce dusunecektin bende insanım dedi bende sende onlar tepeme çıkmadan önce yapacaktın adamligini o şerefsizler in istediğini yapıp gunumu mahvedeceksen seninde onlarında Allah belasını versin dedim çarptım kapıyı yüzüne defoodu gitti
Bende oğlumu alıp gideceğim evden yoksa gelince de kavga edeceğim yetmeyecek o pislik annesini arayıp hepsini sıradan geçireceğim

Ben de benzer şeyleri yaşadım.
Eşimin abisi olacak şerefsiz bana kaltak dedi, annesi sürtük dedi, görümceler kardeşime büyü yaptın dedi vs. Neler neler. Biz yeni evliyken kv eşime gelin arıyordu.
Bu yazdıklarım sadece % 5'i.

Eşimle bir kere rest çektik ve yaklaşık 2-3 sene görüşmedim. Eşim arada arayıp görüşür, sonuçta ailesi.

Ben de başta eşimin beynini yedim. Baktım ailesi yüzünden huzur kalmıyor boşverdim.

Eşim isterse 80 sene beni savunsun. Ailesi pislik, yüzsüz. Neden onlar için yuvamı yıkayım ki dedim, kendi kendime.

Kv senede 2 kere gelir evime. Hiçbir şekilde konuşmam, gülmem, aynı odada oturmam. O yüzsüz yine de gelir torun bahanesiyle. Ben olsam gitmem.

Velhasılı eşinizle devam etmek istiyorsanız bu konuları açmayın eşinize. Annenizle, komşuyla, arkadaşla dertleşin ama eşinize yansıtmayın.
Aman hayatım ben boşverdim, sen de boşver. Sen istediğin kadar ara, gör ama beni zorlama. Gitmem, gelmesinler deyin ve konuyu bir daha açmayın.

Yuvanıza yazık etmeyin.

Evlilik eşler arasında olan birşey değil maalesef ülkemizde, ailelerde evleniyor ayni zamanda, ve ne hikmetse erkek çocuk evlenince daha bir kıymete biniyor, öz eleştiri yapacağım yiğenim evlendi elimde büyüdü ama karısını sevmiyorum istemsiz şekilde mesafeli duruyorum ,hatta sinsi olduğunu düşünüyorum
Yenilir yutulur şeyler değil ettikleri laflar ama eşinizin hatri işte, size destek ise ezdirmiyorsa ona karşı hoş görülü olun , sayılı gün katlanın. Sonuçta annesi kardeşleri, silemez kalpten . Arada kalacak duruma düşürmeyin hatir için , herkes evlere dönünce oo sen sağ ben selamet

Gerçekten zor bir durum bende yaşıyorum benzer durumları evde isimlerini bile telaffuz etme kendini yorma bitip tükenmez çünkü en güzeeli ben öyle yapıyorum

Esinizi taktir ettim.Bunlar unutulmaz ancak annesidir ki gene gidip almadan sizi arayıp müsade almis buda alkış hakeden bir saygı.Bence aynen böyle devam edin ve mesafenizi koruyun bence .Gerekmedikçe konuşmayın ve kısa tutun,kötü bir şey yapmanıza gerek yok ancak insan olana bu yeter.Unutmayin da uzatmayında

Eşinizle konuşun bu konuda bana saygını koruduğun icin sana olan sevgim ve saygım arttı teşekkür ederim .Annen oldugu icin evlatlık görevlerine karışmam boyle bir vebale girmem ancak yapılanları, evladıma yapilan bedduaları unutmam mümkün degil.Saygisizlik etmek seni arada bırakmak ya da huzurumuzu bozmak istemiyorum.Dun gelmeleri söz konusu olunca bu yüzden patladım senin için bile olsa yapabileceğim seylerin siniri var diyin ,güzelce ifade edin

Hic de kinci degilsiniz, sakin ve olgunsunuz. Sakin unutmayin olanlari, asla affedip samimi de olmayin. Boyle seyler karakter meselesi, biraz yumusadiginiz an aynilari tekrar basiniza gelir. Kayinvalidenizle kalmali gorusmeniz de biraz kel alaka su durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…