- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Annesi değil babasını sevmiyorumEşine belli etmesej mi
Yarın bişey olsa
Zaten anami sevmiyodun der. Haklılığını ispat da edemezsin anasını tutar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi değil babasını sevmiyorumEşine belli etmesej mi
Yarın bişey olsa
Zaten anami sevmiyodun der. Haklılığını ispat da edemezsin anasını tutar
Neyinden hazetmiyorsun? Cahil mi, pis mi, ağzı, karakteri mi bozuk?Yok dışarıdan belli değil yani yüzyüzeyken iyiyim ama hani benimsiyemiyorum bi türlü aramak hal hatır sormak içimden gelmiyor. Allahtan uzağız diyorum gidip kalması bile zulüm gibi geliyor. Dediğim gibi tek hazetmediğim kp
O zaman yazdığım seyi babaya uyarlayarak okuAnnesi değil babasını sevmiyorum![]()
İşte sevmeme nedenleriniz ortada inanın o borçlar bitse bile sevemezsin onları çünkü o rahatına bakarken siz zora giriyorsnzYok kız benim kaynım küçük eltim yok henüzEşimede üzülüyorum bazen kızıyorum salak diye. Adam okulunu yarıda bırakmış babası için yıllarca borç ödemiş ama adam evlatlarını düşünmüyor. En basit örnek eşimle nişanlıyken kavga gürültü eşime kredi çektiriyor 15 20 bin gübi kardeşinin oğlu için düğünü olucaktı düşün yani
Cahil+yiyiciNeyinden hazetmiyorsun? Cahil mi, pis mi, ağzı, karakteri mi bozuk?
Eşini borca soksa ceremesini çeksen sende mesafeli olurdun benceNeyinden hazetmiyorsun? Cahil mi, pis mi, ağzı, karakteri mi bozuk?
Kayınpeder maddi açıdan vuruyor. Kaynana söyleniyor dilinden kaybediyorKızlar farkında mısınız geneli kp sevmiyor ama kk da en çok kv konusu açılır.
Bu da demek oluyor kiii kaynanaların adı çıkmış![]()
Pis deme bana ya .Neyinden hazetmiyorsun? Cahil mi, pis mi, ağzı, karakteri mi bozuk?
Kocalarda salakKayınpeder maddi açıdan vuruyor. Kaynana söyleniyor dilinden kaybediyor![]()
Bu konular çözümsüz cnm. Bn gizlice kv nasıl olunur eğitimi aldıklarını düşünüyorum.Kızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor![]()
Hiç sorma yaaKocalarda salak![]()
Hayır parayı batıran baba yinede ona acırlarHiç sorma yaayine senin tek çocuk gibi birşey benimkiler 6 kardeş Allah'ım bi tanesi mi baba bu kadar parayı ne yaptın demez 1 tanesi kendi halinde ekonomik olarak ailedn ayrı. Diğer 5i sadece babanın borcuna çalışıyor
en büyük borç da kocama kaldı inşallah öderler berabar diye bekliyorum sürekli söyleniyorm bakalım
![]()
Evet evet keşke baba da biraz acısa ama nerdeHayır parayı batıran baba yinede ona acırlar![]()
Şu an algım o yönde acik oldugu icin aklima ilk bu sorun geldi.Pis deme bana ya .
Uf senin kaynanayla kayinbabanin hallerini aklımdan cikaramadim daha
Ben de pek haz etmiyorum kayinvalidemden. Kayinpederim cok iyi bir insan çok tatlı dilli ancak k.v. suratından şer akıyor derler ya öyle evliligimiz 11. Yılında hala oğlunu evlendirdiginin bilincinde değil. Bazen samimi davranmaya calisiyor ama o hissi tarif edemiyorum icinden gelerek samimi değil. Aynı şekilde bende ona samimi ve içten davranamıyorum. Zamanında cok iyi niyetle yaklaştım ancak cok kullanıldım. Acikcasi görmesem göresim gelmezKızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor![]()