Eş ailesi

Yok dışarıdan belli değil yani yüzyüzeyken iyiyim ama hani benimsiyemiyorum bi türlü aramak hal hatır sormak içimden gelmiyor. Allahtan uzağız diyorum gidip kalması bile zulüm gibi geliyor. Dediğim gibi tek hazetmediğim kp
Neyinden hazetmiyorsun? Cahil mi, pis mi, ağzı, karakteri mi bozuk?

Yok kız benim kaynım küçük eltim yok henüz🤣Eşimede üzülüyorum bazen kızıyorum salak diye. Adam okulunu yarıda bırakmış babası için yıllarca borç ödemiş ama adam evlatlarını düşünmüyor. En basit örnek eşimle nişanlıyken kavga gürültü eşime kredi çektiriyor 15 20 bin gübi kardeşinin oğlu için düğünü olucaktı düşün yani
İşte sevmeme nedenleriniz ortada inanın o borçlar bitse bile sevemezsin onları çünkü o rahatına bakarken siz zora giriyorsnz

Kızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor😄
Bu konular çözümsüz cnm. Bn gizlice kv nasıl olunur eğitimi aldıklarını düşünüyorum. 😅

Bnde bi de teyze var. Kv sayılır. 2 kv 1 kp ama kp var-yok arası birşey. Kv ye bağlı. Kv ninde akıl hocası kardeşi. Yani eşimin teyzesi. İş onda bitiyor oraya kadar çözebildim. Zor bu işlerr 🤪🤪

Hiç sorma yaa 😢 yine senin tek çocuk gibi birşey benimkiler 6 kardeş Allah'ım bi tanesi mi baba bu kadar parayı ne yaptın demez 1 tanesi kendi halinde ekonomik olarak ailedn ayrı. Diğer 5i sadece babanın borcuna çalışıyor 🤷 en büyük borç da kocama kaldı inşallah öderler berabar diye bekliyorum sürekli söyleniyorm bakalım 🤦

Hiç sorma yaa 😢 yine senin tek çocuk gibi birşey benimkiler 6 kardeş Allah'ım bi tanesi mi baba bu kadar parayı ne yaptın demez 1 tanesi kendi halinde ekonomik olarak ailedn ayrı. Diğer 5i sadece babanın borcuna çalışıyor 🤷 en büyük borç da kocama kaldı inşallah öderler berabar diye bekliyorum sürekli söyleniyorm bakalım 🤦
Hayır parayı batıran baba yinede ona acırlar😅

Sevmiyorum kp çok iyiydi arar sorardı ama eşi tam kaynana bide laf geldi mi kaynanasından çok çekmiş onu söyler 😒 düşüncesiz insanlardan hoşlanmam.

Kızlar eşinizin ailesini benimsedinizmi? Seviyormusunuz veya neden sevmiyorsunuz.
Ben bir türlü benimsiyemedim kayınpederimden hoşlanmıyorum zaten(maddi nedenlerden ötürü) kv ile sorunum yok ama ne bileyim bişey var sanki arada itiyor😄
Ben de pek haz etmiyorum kayinvalidemden. Kayinpederim cok iyi bir insan çok tatlı dilli ancak k.v. suratından şer akıyor derler ya öyle evliligimiz 11. Yılında hala oğlunu evlendirdiginin bilincinde değil. Bazen samimi davranmaya calisiyor ama o hissi tarif edemiyorum icinden gelerek samimi değil. Aynı şekilde bende ona samimi ve içten davranamıyorum. Zamanında cok iyi niyetle yaklaştım ancak cok kullanıldım. Acikcasi görmesem göresim gelmez 🤣

Back
X