• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi

Sizin bir arkadaşınız vardı iş yerinde konu açmıştınız aranız nasıl acaba
O arkadaşla ben arama mesafe koydum, başkalarına ayni seyi yapmaya başladı bu sefer. Suan baska arkadaslara aynı şekilde davranıyor onlari kullanmaya çalışıyor ama bana yanaşmıyor artik benden umudunu kesti sonunda

Eşimle bilet alma yüzünden konuşmuyoruz.Bana tavırlı.
Buraya gelirken hiçbiri tek kuruş destek olmadı.Her gelmem işkence oluyor.Kocaman adamın isteklerini alıyoruz.Yok oyun konsolu,PlayStation,kulaklık.Aramizda iyi değil.Artik gelmek işkence gibi geliyor.Aylik giderimiz 2500 3000 euroyu buluyor.Kimsenin umrunda değil.

Son durumu yazıyorum kızlar.Eşimle kavga ettik.Bana diyorki,anama babama bir bilet almışım çok mu,kardeşime bir hediye almışım çok mu? Bende dedimki,nedense hediye alan taraf hep biz oluyoruz.Siparişle hediye mi olur,adam tüm elektronik eşyalarını bize yıkıyor.Ayrıca gümrükten geçerken dünya kadar vergiyi biz ödüyoruz.Bu saatten sonra önce parasını versinler sonra alırız dedim.Ki buradaki ile normalde aynı paraya geliyor.Para bizden çıkınca bedavaya geliyor.Taa buraya kaçtım geldim kurtulamadım dedim.🥲

Son durumu yazıyorum kızlar.Eşimle kavga ettik.Bana diyorki,anama babama bir bilet almışım çok mu,kardeşime bir hediye almışım çok mu? Bende dedimki,nedense hediye alan taraf hep biz oluyoruz.Siparişle hediye mi olur,adam tüm elektronik eşyalarını bize yıkıyor.Ayrıca gümrükten geçerken dünya kadar vergiyi biz ödüyoruz.Bu saatten sonra önce parasını versinler sonra alırız dedim.Ki buradaki ile normalde aynı paraya geliyor.Para bizden çıkınca bedavaya geliyor.Taa buraya kaçtım geldim kurtulamadım dedim.🥲
Valla essek gibi çalışıp da kimseye paramı yedirmem. Eşinize 5 kuruş vermeyin, baktınız yine olmuyor ayrılın kendi paranızı kendiniz yiyin en azından.

Ayni hediyeleri benim aileme almiyorsak, biletlerini odemiyorsak evet çok. Sen damat olarak burdan benim anneme, kardesime pahali sayilacak ne aldın da götürdün? Senin kardesinin elektronik masraflarini karsilarken kendi anneme airfry( baska bisey de uydurabilirsinz) alip goturemedim. Bitek senin mi ailen var falan deseydiniz keske.

Valla essek gibi çalışıp da kimseye paramı yedirmem. Eşinize 5 kuruş vermeyin, baktınız yine olmuyor ayrılın kendi paranızı kendiniz yiyin en azından.
Yurtdisindan alınca daha uyguna geliyormuş.Ama gümrük parası falan hemen hemen aynı ya geliyor.Kuruş vermeyeceğim. Bakalım herseyin altından nasıl kalkacak.

Ayni hediyeleri benim aileme almiyorsak, biletlerini odemiyorsak evet çok. Sen damat olarak burdan benim anneme, kardesime pahali sayilacak ne aldın da götürdün? Senin kardesinin elektronik masraflarini karsilarken kendi anneme airfry( baska bisey de uydurabilirsinz) alip goturemedim. Bitek senin mi ailen var falan deseydiniz keske.
Al desem alır ama genede kardeşinin istekleri kat kat daha pahalıya geliyor.Iki tarafa alıncada bütçeyi aşıyor.Zaten gelirken akrabaya kadar hediye alıyoruz.Bunu da anlamıyorum, niye herkese sürekli hediye alıyoruz.Herkes beklenti içinde.
Koca koca adam PlayStation,direksiyon siparişi veriyor.

Back
X