- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi papatyaskk
-
İki tarafla barışmanız gerek böyle olmaz. İşin içinde çocuk oldu mu boşansanız dahi görüşecek, tamamen ilişkiyi kesmiyorsunuz. Oğlum doğduğunda 2 ay bende görüşmemiştim. Anneannem benimle konuşmasaydı görüşmeyecektimde. O ikna etti. Böyle daha çok zarar verirler sanada oğluna da dedi. Ne yap ne et evliliğin devam ettikçe onlarla küsme ilişiği kesme dedi. Hak verdim ve barıştım...
Aynı şeyi söylerim. Ben barışmayıp çocuğu gönderseydim oğlum için iyi olmazdı. Psikolojik problemleri olan kvye çocuğu yanlız göndermek mantıklı gelmedi...
tek sizin çocuğunuz değil eşininde söz hakkı var. onlarında görmek hakkı arabayla gidiliyor zaten. cinnet geçirmek ne alaka Kendini hasta edersin bu gidişle, çeki düzen ver bence. çocuğu karıştırmayın.Kızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Ben şahsen haftada bir gitsin diyorum fakat eşim bazen haftada iki götürüyor ve ben her onlara götürdüğünde cinnet geçiriyorum kendi içimde
5-6 aydır görüşmüyoruz görüşmeyi de düşünmüyorum tabi o da benim ailemle aynı şekilde benim ailem farklı şehirde ..
havalar soğuk diyorum haftada bir yeter diyorum arabayla gidiyor ya bişey olmaz diyor çocuğum 2 yaşında bu arada !
Muhatap olmamakta haklisiniz ama esiniz de bir tuaf bu olanlari görmedi miGörüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcut
Çocuğa yaklaşımları güzeldi en son görüşmemizde yani seviyorlar çocuğu fakat ben bi gıcığım ya onlara oraya gitsin istemiyorum sık sık
Gördü önünde oldu olanlar sessiz kalınca da eşime bu kez yüklendi kaynana etkisi elemansın sen diyerekMuhatap olmamakta haklisiniz ama esiniz de bir tuaf bu olanlari görmedi mi
Kızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Ben şahsen haftada bir gitsin diyorum fakat eşim bazen haftada iki götürüyor ve ben her onlara götürdüğünde cinnet geçiriyorum kendi içimde
5-6 aydır görüşmüyoruz görüşmeyi de düşünmüyorum tabi o da benim ailemle aynı şekilde benim ailem farklı şehirde ..
havalar soğuk diyorum haftada bir yeter diyorum arabayla gidiyor ya bişey olmaz diyor çocuğum 2 yaşında bu arada !
E gotursun kocan neyin siniri bu ? Sen de otur kendine vakit ayir.Kızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Benim anne tarafımın eskilerinde de var bu kafa yani tam eski kafalılık.Görüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcut
Çocuğa yaklaşımları güzeldi en son görüşmemizde yani seviyorlar çocuğu fakat ben bi gıcığım ya onlara oraya gitsin istemiyorum sık sık
Kızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Bunun mantığı ne acaba. Yani neden büyüklerin yanında çocuk sevmek ayıp, mantığı çok merak ettimBenim anne tarafımın eskilerinde de var bu kafa yani tam eski kafalılık.
Eskilerde çocuk öyle büyüklerin yanında sevilmezmiş ayıp karşılanırmış falan fistan…
Siz de çok takılmamaya çalışın bırakın çocuğu seviyorlarsa eminseniz gitsin size de zaman olur
Valla bunun gibi o kadar saçma adet var ki mantığını kendilerine sorsak muhtemelen eveleyip gevelerler.Bunun mantığı ne acaba. Yani neden büyüklerin yanında çocuk sevmek ayıp, mantığı çok merak ettim
Yani çocuğuna bakarken hergun bakması iyidi ama işine gelmeyince haftada 2 gün çok öylemi??hadi ordan nasilda fenasinKızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Kaynana saçmalamış belki bakmaktan yoruldu bir bahaneyle kavga çıkarıp gitti.kimse çocuğuna bakmak zorunda değil sonuçta aniden gitmesi kötü olmuş ama sen kendi aranızda yaşanan şeyleri çocuğa yansıtamazsın senin bir kan bağın yok ama onlar çocuğun için ailenin önemli figürleri kısacası görüşmek istemiyorsan görüşme muhtemelen onlarda sana bayılmıyorlar ama çocuğunu kullanma çok çirkin bir davranış bir anne önce çocuğum mutlu olsun der.Görüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?