- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Görüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcutgörüşmeme sebebiniz nedir? Çocuğunuza yaklaşımları nasıl? Bu da önemli tavrınız için. Sonuçta onların da torunları görmek hakları.
Çok doğru bi tespit yaptınız aynen öyle kendimce yanlış olduğunu bilsem de aynen böyleKendiniz gitmediğiniz için aranız yok,ve sizde onları bir şekilde cezalandırmak istiyorsunuz,elinizde bir şey olmadığı için de çocuk üzerinden yapmak istiyorsunuz
Aynen doğru anladınız saygısızlıkmış öyle hitap etmemsiz annem diye seviyorsunuz diye mi kavga çıkardı doğru mu anladım? Yani gıcık olmak da haklısınız ama bu konuda çocuğu kullanmayın. Çocuğunuza düzgün davranıyorlarsa görsünler eşinizin de çocuğu sonuçta.
Görüşmeme sebebiniz nedir bilemem ama yöntem yanlış. Yarın öbür gün eşinizle boşansanız ona karşı da çocuğu kullanırsınız göstermem veya yeniden evlenmek isterse nah evlenirsin nah bekar gibi yaşarsın diye çocuğu ona verirsiniz. Bu yöntemi çünkü aynı profiller yapar çünkü size özel değil yazdıklarımÇok doğru bi tespit yaptınız aynen öyle kendimce yanlış olduğunu bilsem de aynen böyle
Anlayamadım çocuğunuza "annem" dediğiniz için mi kavga çıktı ?Görüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcut
Çocuğa yaklaşımları güzeldi en son görüşmemizde yani seviyorlar çocuğu fakat ben bi gıcığım ya onlara oraya gitsin istemiyorum sık sık
Ne saygısızlığı ya çocuğunuza "annem" demek. Nasıl bı kafa bu. Kendiniz asla goruşmeyin böyle bir aile ile de çocuğunuzu bilmiyorum.Aynen doğru anladınız saygısızlıkmış öyle hitap etmem
Ben görüşmüyorum fakat işte eşim de bazen haftada 2 kez götürüyor onu çok buluyorum
Görüşmeme sebebim çocuğu annem diye seviyormuşum saygısızlıkmış bu kaynanaya göre geldi evimde bu sebepten ötürü kavga çıkardı defoldu gitti çocuğuma bakıyordu işe geri dönmüştüm doğal olarak çocuğa bakmaya da gelmedi ve işten ayrılmak Zorunda kaldım bende görüşmeme kararı aldım ama eşim misilleme yapıp benim ailemle de görüşmüyor önceki konularımda detaylar mevcut
Çocuğa yaklaşımları güzeldi en son görüşmemizde yani seviyorlar çocuğu fakat ben bi gıcığım ya onlara oraya gitsin istemiyorum sık sık
Sebep ne?Haftada 2 defa abartilacak bir rakam değil babası götürüyor sonuçta.Siz aileniz farklı şehirde diyemi bu siniriniz?Kızlar merhaba eşinin kök ailesiyle görüşmeyip çocuğunu eşinizle ne sıklıkla gönderiyorsunuz onlara
Ben şahsen haftada bir gitsin diyorum fakat eşim bazen haftada iki götürüyor ve ben her onlara götürdüğünde cinnet geçiriyorum kendi içimde
5-6 aydır görüşmüyoruz görüşmeyi de düşünmüyorum tabi o da benim ailemle aynı şekilde benim ailem farklı şehirde ..
havalar soğuk diyorum haftada bir yeter diyorum arabayla gidiyor ya bişey olmaz diyor çocuğum 2 yaşında bu arada !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?