Kadın olsun erkek olsun,hiç kimse evlendiği insanın geleneğini adetini,alışkanlığını sürdürmek zorunda değildir.Herkesin hayat şartları,vakti öncelikleri farklıdır.Ben yapmam.Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Hergün görüşsek bende gitmek istemem ama yılda bir kere bir ay ona da mecbur işte yani kendimi mecbur hissediyorumKadın olsun erkek olsun,hiç kimse evlendiği insanın geleneğini adetini,alışkanlığını sürdürmek zorunda değildir.Herkesin hayat şartları,vakti öncelikleri farklıdır.Ben yapmam.
istemediğim yere gitmemMerhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
Yok herkes bir kere çağırıyor . Gecen hafta yenge çağırdı bu hafta hala haftaya amca vs vs 3 hafta daha sürecekBu seramoni kaç hafta sürecek?Bir kere dışarda aile yemeği yense yetmiyor mu?
Bende sadece eşim tek gitmesin yanlız kalmasın diye gidiyorum . Gercekten konuştukları sohbet ettikleri vs konulardan çok sıkılıyorum onlara pek katılamıyorum saf dışı kalıyorum genelde sonra konuşkan olmadığımı düşünüyorlar belki deEşinizin hatırı için biraz idare edilebilir bence
sonuçta sürekli olan bir durum değil.
evlilik gerçekten çok zor idare edilmeyi bilmessek çok sıkıntılar cıkıyor..
sana bir laf söz söyleyen dışlayan ezen vs ne bileyim bunlar yoksa bende hiç huzurunuzu kaçırmayın
emin olun hiç bir gelin eş ailesi ile zaten canla isteyerek görüşmüyor. cogunlukla zorunlululk.. cocugumun hatırı eşimin hatırı... bende hep böyle yapıyorum
hayırlı cumalar
Mecbur katlanıyorum işte çok sık olmadığı içinHayırlı cumalar...
Bence katlanılabilir bir durum...
Zaten sık sık görüşmüyormuşsunuz...
Kendini mecbur hissediyorsan (k, bana göre hissetmemelisin) yapacak bir şey yok.Hergün görüşsek bende gitmek istemem ama yılda bir kere bir ay ona da mecbur işte yani kendimi mecbur hissediyorum
Bütün sene mi ??? Aman Allah'ım kabus gibiBu dediğinizi bütün sene boyunca yapan bir eş ailesine sahip olduğum için sizin ki çok iyi geldi .
Baska kişilerden de fikir almak istemiş olamaz mıyım ? Katkısı var veya yok bu konuda bana dert oldu madem sizin için dert bile değil neden yorun yapma zahmetine girdiniz o zamanHerkeste farklılık gösterir yani başkaları eşinin akrabalarıyla yakındır da bunun size katkısı ne sormuşsunuz:)
Gidip yemek yiyip döneceksiniz konuşulacak konu yoksa da sohbeti dinler birileriyle gözgöze geldiğinizde gülümsersiniz oldu bitti dert bile yok ortada.
Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
3 ayda bir sadece Kv ile diyelimYani bence saçma her hafta tüm sulaleye maruz kalmak bende doz aşımına neden olur.Diger zamanlar eşinizin ailesi ile görüşme şıklığınız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?