Eş ailesine gitme

Çoğumuz aynı durmdayız
kv kp yaşlı insanlar ne sohbetleri sarıyor ne muhabbetleri cok daralıyorum süreki gözüm saatte..
ve biz haftada bir kere kesin gidiyoruz ben ne yapayım ? kendimi biryerlerden atmam lazım o zaman
ama cocugumun için eşim için işte iyi kötü idare ediyorum ayaklarım gitmiyor ama ne yapacaksın..
evlendik diye aileleri yabana atamayız ki değil mi? biraz bakış acınızı değiştirin bence kendinizi daha iyi hissedersiniz.
ama kv kötü biri insan olup her gttiğimde benim burnumdan getirseydi
evime barkıma dahil olup huzurumu kaçırsaydı o zaman asla gitmezdim. yani bazı şeyler idare edilebilir.

çok haklısınız hiç bu açıdan bakılmıyor ..

Tam üstüne bastın
Ben de şuan eş ailesindeyim
Ben de senin gibi kasılıyorum
Senede bir kere geliyoruz uzaktalar ama...
Kasım kasım kasılıyorum :))
Belli etmiyorum
Senede bikaç kereyse idare et canım boşver

Seni çok iyi anlıyorum canım
Her insanın fıtratı ayrı işte
Saygı duyuyorum

Size kalmis bir durum. Az konusuyor olmak sorun degil bence neticede aile buyukleriyle bir arada ne konusulur ki standart hal hatir sormak yeterli.

Biz esimin anne babasi ve kardesi disinda herkesle gorusuyoruz. Ramazanda da toplantilarimiz oluyor,hic tarzim olmamasina ragmen, bazen kandilde vs gunlerde de gorusmeler oluyor cok da dert degil benim icin.

Saygı duyuyorum

Saygı duyuyorum

3 ayda bir sadece Kv ile diyelim
Anladım gerçekten sık degilmis.Ben aynı şehirde iken her hafta gidiyordum.Gitmek de oyle bir saatligine ugramak degil,bildigin yatakdan kalkınca gidiyorduk yoksa arıyordu kayınvalide nerede kaldiniz diye.Bayramda da ilk onlara gitmek zorundaydım.Evliligimin devam etmesinin tek nedeni 1.Yılin sonunda tayin görmemizdir.

Çok tesekkür ederim Haklısınız biraz önyargılıyım bazı konularda özellikle

Aynen işte bende idare ediyorum . Benim Kv de yaslı ama çok dinamik biri biraz da değişik biri . Aktif biri sosyal biri ben biraz asosyalim belki de

Tam üstüne bastın
Ben de şuan eş ailesindeyim
Ben de senin gibi kasılıyorum
Senede bir kere geliyoruz uzaktalar ama...
Kasım kasım kasılıyorum :))
Belli etmiyorum
Senede bikaç kereyse idare et canım boşver
Hah işte aynen öyle sevmemek değil de kasılıyorum aynı bende senin gübi :))) sanırım normal Şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…