Eş ailesine gitme

Ooo seninki iyice zormuş . Baba da belki yarın 3 saat oturacağız ama 3 sene gibi gelecek bana . Bir de eşim gidince kendini kaybeder oturur da oturur

Maşallah ne guzel :)
Ben biraz Çekingen vs insan ilikileri güçlü olmayan biriyim ya ondan galiba

Eşimin ailesi ile ilişkilerimiz iyidir, sıcaktır ama her çağırdıkları ortama gitmem gidemem.Sürekli toplanmayı ve bir arada olmayı çok seviyorlar, saolsunlar işte beklemezler yaptırmazlar ama ben daha çok yalnız büyüdüğüm için çok nadir şekilde katılıyorum artık huyumu öğrendiklerinden seslerini çıkartmıyorlar.

Şimdi aile olduğumuz için beraber çağırıyorlar haliyle onu tek göndersem o da olmaz mecbur gideceğim
neden olmaz ki neye göre olmaz yani seni bune mecbur bırakmıs bence esin nefret etmen lazımken normal karsılamaya calısıyoun dogru degil

senin esin her seferinde gitsin bakalım bi ailene yada hoslanmadıgı insanların arasına 1 gider 2 gider sonra der askım sen git ben sıkılıyorum

cok sacma yanii seninde bunu normal görmen

Biz aileyiz sonuçta Eşler her yere beraber gider. Sevmiyorum ama yılda bir ayda eşimi tek bırakmam

Yok herkes bir kere çağırıyor . Gecen hafta yenge çağırdı bu hafta hala haftaya amca vs vs 3 hafta daha sürecek
Sen kimseyi cagirmayacaksan sorun yok

Şöyle bak , 1 ay boyunca yemek ,bulaşık derdin olmayacak .hazır sofraya oturup kalkacaksın :) hayatı zorlaştırma. .
Yalnız ben olsam istemediğim hicbirseyi yapmam

Sen kimseyi cagirmayacaksan sorun yok

Şöyle bak , 1 ay boyunca yemek ,bulaşık derdin olmayacak .hazır sofraya oturup kalkacaksın :) hayatı zorlaştırma. .
Yalnız ben olsam istemediğim hicbirseyi yapmam
1 ayda hergün değil ya :))

Sıkıntı Şura'da çok geriliyorum rahat olamıyorum

E ne takıyorsun o zaman ..kitabını da beraberinde götür , çık balkona yada bahçeye ,hicbir yere gidemiyorsan yanlarında oku ..sıkıntı çıkaran olursa, canım sıkılıyor ,dersin ..
Dışarda oturacağız o Yüzden kitap götürmem olmaz . Bi yemek yer kalkarız herhalde tabi tutmazlarsa

Bayramda da gidiyoruz malesef gitmeyelim diyemiyorsun ki
Canim bazen mecbur kaliyorsun. Esinin akrabasindan kimseyle baglantin olmadigi zaman dedi kodu cok oluyor bu gelin misafir sevmiyor vs e bu durum dada kaynanalara firsat doguyor hem oglumi gondermiyor hem kendi gitmiyor. Bende fazla gitmem ama evime davet ederim gorustugum zaman iyi davranirim mesafeli olurum. Bir yerdede kendimizi sevdirmemiz gerektigini dusunuyorm. Nekadar baskasi icin birsey yapmayin deselerde dedikodu oldugu zaman insanin cani skliyor sahsen ben cok stres yaparim

E ne takıyorsun o zaman ..kitabını da beraberinde götür , çık balkona yada bahçeye ,hicbir yere gidemiyorsan yanlarında oku ..sıkıntı çıkaran olursa, canım sıkılıyor ,dersin ..
Bu davranisi yapmaktansa hic gitmem daha iyi . Benim evime gelip kitap okuyan insan bende dahil hic kimseyi insan hesabina koymuyor demektr. Yanlis bir davranistan cok ayip. Cok cani skliyorsa mutfakta bulasik vs oyalanir veya daha cok sessiz kalmayi tercih eder

Bende çok stres olurum . Mecburen gidiyorum mecbur kaldığım için yani bayılmıyorum onlara ama işte sıkılıyorum da

Ben genelde sessiz kalmayı tercih ederim ya evet kitap okumakta olmaz herkesin içinde

Ben genelde sessiz kalmayı tercih ederim ya evet kitap okumakta olmaz herkesin içinde
Sakin boyle birseye kalkisma yani . Cogu insanlar cok umursamaz mesela herseyi kendi icin yapar ama herseyin yeri ve zamani vardir. Evlenince oyle hersey kafana gore olmuyor bazen mecbur kaliyorsun bazen fedakarlik yapiyorsun sorumlulugumuz var. Dengeyi kurmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…