Eş ailesine gitme

Yok herkes bir kere çağırıyor . Gecen hafta yenge çağırdı bu hafta hala haftaya amca vs vs 3 hafta daha sürecek

hiç böyle bişey duymadım, geleneksel ve haftalarca süren bir tantana, ben çok dahil olmazdım sanırım, sadece eşimin çekirdek ailesi olsa neyse de halalar teyzeler enişteler maaile uğraşamam, kaç kişi olunuyo toplamda yemek şirketiyle falan mı anlaşılıyor, ben ağırlayamam da mesela, o kadar becerikli değilim

Klasik bayram ziyareti gibi düşün .
Çok kalabalık olmuyor öyle Yarınki grup 10 kişi haftaya ki grup 20 kişi falan . Yarın dışarda yiyeceğiz zaten . Haftaya eve davet ettiler .

millet ne kadar bağlı, biz evlendik şarka gittik 4 sene sonra geldik, ev kendi evimiz, isterlerse ev görmeye isterlerse hoşgeldine isterlerse de sizi özledik diye bahane edebilirlerdi ama 2 senedir teyzeleri gelmedi evime mesela

Klasik bayram ziyareti gibi düşün .
Çok kalabalık olmuyor öyle Yarınki grup 10 kişi haftaya ki grup 20 kişi falan . Yarın dışarda yiyeceğiz zaten . Haftaya eve davet ettiler .

eşinle aran iyiyse ne biliyim dışarda da oluyomuş zaten katlanılır ya

Kendi acimdan ben kendim hemen kaynasip muhabbet kurabilen biriyim. Yani illaki herkesi seviyor degilim her insan benim kafama gore olmayabilir ama nolursa olsun ben kendime ortamlarin ayricalikli insani soguk insanı dedirtmem kaynasirim. Hem iyi olarak birsey kaybetmiyorum hem de laf soz aninda bana laf gelmiyo. Kafam rahat anlayacagin.

senede 2 3 kez bi araya geliyosanız emin ol katlanılır bi durum..
bide her hafta bi bahaneyle bi araya gelmeye calıştıklarını düşünsene ben bu durumu yaşıyorum

senede 2 3 kez bi araya geliyosanız emin ol katlanılır bi durum..
bide her hafta bi bahaneyle bi araya gelmeye calıştıklarını düşünsene ben bu durumu yaşıyorum
sana kolaylık diliyorum
ne kadar iyi olsan da sıkıcı bir durum
biz de ara sira ailesine gidiyoruz yaz tatilinden nefret eder oldum bu diyalaoglardan dolayı

sana kolaylık diliyorum
ne kadar iyi olsan da sıkıcı bir durum
biz de ara sira ailesine gidiyoruz yaz tatilinden nefret eder oldum bu diyalaoglardan dolayı
Valla ben de cok görüşmüyorm ilklerde hep tm derdim ama şimdilerde sürekli reddetmek zorunda kalıyorum ben insanlarla cok iç içi olmayı seven biri değilim

işte sende şükret bence senede 3 4 kez cok değil bence dayanabilirsin :)
eşin,n gönlünü yapma gibi düşün memnun oluyodur eminim sen de yanında oldugun için
Evet memnun oluyor artık gitmek istemediğimi söylesem bozulacak

Nerde cokluk orda dedikodu misali. Ben de istanbuldan ankaraya gelin geldim burada asiri derecede akrabamiz var esimle koyluyuz onun akrabalari da coktur. Acikcasi dogru duzgun kimseyle baglanti kurmadim hele esimin akrabasindan haz etmedigim insansa 4 5 ayda anca gorusurum o da benim zorumla esim de akrabalariyla baglantili degil. Bu ramazanda teyzelerimi, gorumcelerimi ve esimin teyzelerini dayisini ve birkac akrabamiz var onlari davet edicem. Bende senin gibi ilk defa bu ramazan misafir agirliyacagim ve yabanci ortamlardan acayip skliyorum . Ayni sekilde kayinvalidemlerdede agirlariz gitmesek ayip olur.

Herhangi bir haftasonu kendi ailenize gitmek isteseniz sorun olacak mı?
Olmayacaksa benim için sorun olmazdı.
Bir kaç saat oturup hal hatır sormanın nesi bu kadar ağır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…