- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
anliyorum, senden bir samimiyet can ciger kuzu sarmaligi beklemiyorlarsa iyi o zaman.Benim kendi ailemle de öyle pek yakın ilişkilerim yok pek
Evet beklemiyorlar pekanliyorum, senden bir samimiyet can ciger kuzu sarmaligi beklemiyorlarsa iyi o zaman.
Yok herkes bir kere çağırıyor . Gecen hafta yenge çağırdı bu hafta hala haftaya amca vs vs 3 hafta daha sürecek
Klasik bayram ziyareti gibi düşün .hiç böyle bişey duymadım, geleneksel ve haftalarca süren bir tantana, ben çok dahil olmazdım sanırım, sadece eşimin çekirdek ailesi olsa neyse de halalar teyzeler enişteler maaile uğraşamam, kaç kişi olunuyo toplamda yemek şirketiyle falan mı anlaşılıyor, ben ağırlayamam da mesela, o kadar becerikli değilim
Klasik bayram ziyareti gibi düşün .
Çok kalabalık olmuyor öyle Yarınki grup 10 kişi haftaya ki grup 20 kişi falan . Yarın dışarda yiyeceğiz zaten . Haftaya eve davet ettiler .
Mecbur katlanıyorumeşinle aran iyiyse ne biliyim dışarda da oluyomuş zaten katlanılır ya
Bizde öyle evlendik evleneli sadece bir kez geldiler amcalar halalareşinle aran iyiyse ne biliyim dışarda da oluyomuş zaten katlanılır ya
Kendi acimdan ben kendim hemen kaynasip muhabbet kurabilen biriyim. Yani illaki herkesi seviyor degilim her insan benim kafama gore olmayabilir ama nolursa olsun ben kendime ortamlarin ayricalikli insani soguk insanı dedirtmem kaynasirim. Hem iyi olarak birsey kaybetmiyorum hem de laf soz aninda bana laf gelmiyo. Kafam rahat anlayacagin.Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
sana kolaylık diliyorumsenede 2 3 kez bi araya geliyosanız emin ol katlanılır bi durum..
bide her hafta bi bahaneyle bi araya gelmeye calıştıklarını düşünsene ben bu durumu yaşıyorum
Allah yardım etsin çok zor bir durumsenede 2 3 kez bi araya geliyosanız emin ol katlanılır bi durum..
bide her hafta bi bahaneyle bi araya gelmeye calıştıklarını düşünsene ben bu durumu yaşıyorum
Valla ben de cok görüşmüyorm ilklerde hep tm derdim ama şimdilerde sürekli reddetmek zorunda kalıyorum ben insanlarla cok iç içi olmayı seven biri değilimsana kolaylık diliyorum
ne kadar iyi olsan da sıkıcı bir durum
biz de ara sira ailesine gidiyoruz yaz tatilinden nefret eder oldum bu diyalaoglardan dolayı
Bende çok sıcak iliskiler kurabilen biri Değilim ondan geriliyorum zatenValla ben de cok görüşmüyorm ilklerde hep tm derdim ama şimdilerde sürekli reddetmek zorunda kalıyorum ben insanlarla cok iç içi olmayı seven biri değilim
işte sende şükret bence senede 3 4 kez cok değil bence dayanabilirsin :)Allah yardım etsin çok zor bir durum
bi köşede oturuyosun işte böyle ortamlarda :) biri bişey sorarsa cvp veriyosn yada kendine yakın buldugun briyle sohbet ediyosun :)Bende çok sıcak iliskiler kurabilen biri Değilim ondan geriliyorum zaten
Evet memnun oluyor artık gitmek istemediğimi söylesem bozulacakişte sende şükret bence senede 3 4 kez cok değil bence dayanabilirsin :)
eşin,n gönlünü yapma gibi düşün memnun oluyodur eminim sen de yanında oldugun için
Bendensin :)bi köşede oturuyosun işte böyle ortamlarda :) biri bişey sorarsa cvp veriyosn yada kendine yakın buldugun briyle sohbet ediyosun :)
Nerde cokluk orda dedikodu misali. Ben de istanbuldan ankaraya gelin geldim burada asiri derecede akrabamiz var esimle koyluyuz onun akrabalari da coktur. Acikcasi dogru duzgun kimseyle baglanti kurmadim hele esimin akrabasindan haz etmedigim insansa 4 5 ayda anca gorusurum o da benim zorumla esim de akrabalariyla baglantili degil. Bu ramazanda teyzelerimi, gorumcelerimi ve esimin teyzelerini dayisini ve birkac akrabamiz var onlari davet edicem. Bende senin gibi ilk defa bu ramazan misafir agirliyacagim ve yabanci ortamlardan acayip skliyorum . Ayni sekilde kayinvalidemlerdede agirlariz gitmesek ayip olur.Merhaba herkese hayırlı cumalar ,
Eşimin ailesinde bir gelenek var . Her sene bahar Ayında Ramazan'dan önce yani bu aylarda her hafta birinde toplanırlar . Zaten çok sık görüşen bir aile değiliz ama bu aylarda yaz gelmeden herkese tatile ya da il dışına vs çıkmadan mutlaka bir gun belirler ve o günde akrabaları Büyük'leri Yemeğe davet eder . Yani bu hafta sonu ve gelecek haftalarda hep onun akrabaları ile olacağız Ramazan'a kadar falan . Zaten az görüştüğüm insanlar ama ortamda daralıyorum konuşacağım bşy yok az görüştüğüm kişiler olduğu için pek ortak noktamda yok . Sadece bir görev gibi gidiyorum . Yakın hissetmiyorum kendimi onlara pek . Sizde durumlar nasıl brnim gibi misiniz yoksa sıcak iliskiler kuran kişilerde var mı es ailesi ile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?