- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
kızlar üst üste konu açıyorum ama canımı sıkan olaylar var. Benim ailem aşırı saf kalpli insanlar eşimin ailesi bana kötülük yapsalar bile aman kızım sen yine iyi davran Allah görüyor derler. Eşimin ailesi de birkaç sefer 2 3 günde gelmemin sebebini aileme bağladılar. Annen git kızım derlerse gelirsin gorumcelerinle anlasamaman sebebi ailen. En son paylaşım onlar sizin hakkınızda iyi düşünüyor ama degmezsiniz ayrıca benim annem babam bile olsa akıl hocam yok ddm. Neyse gorumcemin bir tanesiyle küsüm Allah biliyor ya her seferinde evime davet ettim kıymet bilmedikleri ilk defa davet etmedim. Neyse bu olayın arkasından benim kardeşim yanıma geldi eşimin ailesiyle yakın oturuyorum bende gurbettydim ailem farklı şehirde. Kardeşimi hiç bir şekilde cagirmadilar. Babam annem geldi babam 1 hafta kaldı cagiayi geçtim aramadilar bile babam gideceği gün kendiliginden çay içmeye gitti doğru düzgün suratına bile bakmadı. İçim acıdı babamda sessiz sakin eşimin ailesine hiç bir şekilde baskı yapmayan insanlar. Neyse annemde burda onu da çağırımiyorlar. Geçen annemle bı akrabaya gittik o da kaynanmn kankasi olur kayinbabam bana temizlikçi muamelesi yaptılar nezaman temizliğe gitsem hep daha fazlasıni beklediler. Ve yapmıyorum gibi konuştular. Bende haftanın 2 günü ordayım zaten özel olarak temizlikçi tutun dedim. Kaynanm bu lafı akrabaya anlatmış kadında benim üstüme geldi bende ona kızdım. Neyse hanımlar benim ailem 2 sefer yanıma geldi her gelişinde bir sorun cikartiyorlar. En son gelislerinde görümcem buradaydı 1 hafta ailesinin yanında kaldı benim ailem de benim yanimdaydi 3 sefer gorumcemin ziyaret ettik. Neyse ailem gittikten sonra kayinbabam bana çattı neymiş niye hergun gorumcemi ziyarete gitmemisiz. Benim ailem gelmiş hergun nasıl gidiyim. Bu seferde gorumcemlerin tavrını güdüp aileme tavır yapma hakları varmı? Ben gorumceme küsüm diye bukadar da yapılırmı arkadaslar. Ailem bana belli etmemeye calisiyor ama uzuluyorlar. Şimdi ailem gitse arkasından ben bunlara tavır yapsam ailesi geldi ortalığı karistirdi diye cikartirlar böyle bir kişilikteler. Ama ben arkamdan konusmasinada canım sıkıldı ben mi konuşsam eşimmi? Artık bu insanlarla daha fazla yüz yüze gelmek istemiyorum aileme neden böyle yaptınız demeden hatalarını anlasın istiyorum