- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Beni devamlı evlerine bekliyorlar ama. Saygıdan olsun evine davet edebilirler kendilerine hep bana hep bana olmaz. Temizlik konusunda sadece gittim zaman bulaşık yıkıcam misafir olursa hizmet ederim onun haricinde hasta falan olursa giderim başkada gitmem artikailelere arasında bukadar.uçurum varken neden illa davet bekliyorsunuz.
aileniz sizi mi onları mı ziyarete geldi?sizi görmeye geldiler onları degil.
bir de hıı hıı diyip geçiştirmiyorsunuz?
yapmayın temizliklerini hergün gitmeyin
yapıp sonra aynı degeri görmeyince haddini bildirme çabasına kapılmayın.
siz eşinizden yuvanızdan sorumlusunuz onların keyfinden degil
Dediler bile. Bizim o akrabaya da 10 günde geliyor diyormus zaten iyice sinirlerim bozulduGitmeyin , görüşmeyin.3 güne bir gitseniz neden 2 güne bir gelmedin ; hergün gitseniz niye yatıya gelmedin diyecekler.
Elinizi ayağınızı tamamen çekme vakti gelmiş o zamanDediler bile. Bizim o akrabaya da 10 günde geliyor diyormus zaten iyice sinirlerim bozuldu
Tamam çözümü bulmuşsunuzBeni devamlı evlerine bekliyorlar ama. Saygıdan olsun evine davet edebilirler kendilerine hep bana hep bana olmaz. Temizlik konusunda sadece gittim zaman bulaşık yıkıcam misafir olursa hizmet ederim onun haricinde hasta falan olursa giderim başkada gitmem artik
Gittiğim zaman bulaşık ve hizmetlerini ediyorum artık. Zamanında yaptık kıymet bilinmedi. Kayinbabamda her hafta özel olarak temizliğe gel dediginde temizlikci tutun dedim. Onu da gidip millete anlatmışlar. Gidip çatsammi iyice sinirlerimi bozuyorkonularinizdan anladigim kadariyla hem vericisiniz hem sikayetcisiniz. ama asla ödün vermekten kendnizi kurtaramiyorsunuz. temizlige gitmeyin en basta. kimseyi memnun etmeye calismayin. evinizle falan ilgilenin.
Tamamen çekemem maalesef eşim ailesine düşkün. Boşanma aşamasına kadar geliriz. Sadece tepkili anlayıp huylarini duzeltsinler istiyorumElinizi ayağınızı tamamen çekme vakti gelmiş o zaman
Tepkimi gosteriyyimmi diyorsunuz? Ailem için gösteremem ama arkamdan konuştukları için olabilir.Hiç muhattap olmayıp eşinizle konuşun arkanızdan konuşulmasindan rahatsız olduğunuzu söyleyin elinizi eteğinizi cekin...
tovbe bismillah. ozel temizlige gel diyecek nasil bi cesaret vay arkadas ya. sakin gitme. herkes kendi evinden sorumlu. ne munasebet ya. vermeyin şöyle yuzleri Allah askina ya.Gittiğim zaman bulaşık ve hizmetlerini ediyorum artık. Zamanında yaptık kıymet bilinmedi. Kayinbabamda her hafta özel olarak temizliğe gel dediginde temizlikci tutun dedim. Onu da gidip millete anlatmışlar. Gidip çatsammi iyice sinirlerimi bozuyor
Benim temizlikçi tutun lafim zorlarina gitmiş millete gelin 10 günde geliyor temizlikçi tutun diye anlatiyorlarmis. Kulağıma geldi nasıl bir tepki versem. 10 günde gelme lafı tamamen yalan genelde haftanın 2gunu ordayiztovbe bismillah. ozel temizlige gel diyecek nasil bi cesaret vay arkadas ya. sakin gitme. herkes kendi evinden sorumlu. ne munasebet ya. vermeyin şöyle yuzleri Allah askina ya.
Anlıyorum o zaman kendinizi ezdirmeyin.Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Gereken yerde saygı sınırlarını da aşmadan çat çat yapıştırın cevabı.Gitme gelme olayını da minimuma çekin.Malesef çirkef insanlarla uğraşmak çok zor.Her şey gönlünüzce olsun.Tamamen çekemem maalesef eşim ailesine düşkün. Boşanma aşamasına kadar geliriz. Sadece tepkili anlayıp huylarini duzeltsinler istiyorum
yahu millete kotuluyorsa kotuluyor. o anlattiklarinin akli varsa zaten gelini ne munasebet temizlige cagiriyorsunuz der. bundan sonra temozlik hic bi sekilde yapma ya. kaynana el ayak tutmuyo mu? bunun konusu bile sacma. birak kimlere neler anlatiyolarsa anlatsinlar. sen mesafeni koy.Benim temizlikçi tutun lafim zorlarina gitmiş millete gelin 10 günde geliyor temizlikçi tutun diye anlatiyorlarmis. Kulağıma geldi nasıl bir tepki versem. 10 günde gelme lafı tamamen yalan genelde haftanın 2gunu ordayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?