EŞ AİLESİNE TEPKİNİZ NASİL OLURDU

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
kızlar üst üste konu açıyorum ama canımı sıkan olaylar var. Benim ailem aşırı saf kalpli insanlar eşimin ailesi bana kötülük yapsalar bile aman kızım sen yine iyi davran Allah görüyor derler. Eşimin ailesi de birkaç sefer 2 3 günde gelmemin sebebini aileme bağladılar. Annen git kızım derlerse gelirsin gorumcelerinle anlasamaman sebebi ailen. En son paylaşım onlar sizin hakkınızda iyi düşünüyor ama degmezsiniz ayrıca benim annem babam bile olsa akıl hocam yok ddm. Neyse gorumcemin bir tanesiyle küsüm Allah biliyor ya her seferinde evime davet ettim kıymet bilmedikleri ilk defa davet etmedim. Neyse bu olayın arkasından benim kardeşim yanıma geldi eşimin ailesiyle yakın oturuyorum bende gurbettydim ailem farklı şehirde. Kardeşimi hiç bir şekilde cagirmadilar. Babam annem geldi babam 1 hafta kaldı cagiayi geçtim aramadilar bile babam gideceği gün kendiliginden çay içmeye gitti doğru düzgün suratına bile bakmadı. İçim acıdı babamda sessiz sakin eşimin ailesine hiç bir şekilde baskı yapmayan insanlar. Neyse annemde burda onu da çağırımiyorlar. Geçen annemle bı akrabaya gittik o da kaynanmn kankasi olur kayinbabam bana temizlikçi muamelesi yaptılar nezaman temizliğe gitsem hep daha fazlasıni beklediler. Ve yapmıyorum gibi konuştular. Bende haftanın 2 günü ordayım zaten özel olarak temizlikçi tutun dedim. Kaynanm bu lafı akrabaya anlatmış kadında benim üstüme geldi bende ona kızdım. Neyse hanımlar benim ailem 2 sefer yanıma geldi her gelişinde bir sorun cikartiyorlar. En son gelislerinde görümcem buradaydı 1 hafta ailesinin yanında kaldı benim ailem de benim yanimdaydi 3 sefer gorumcemin ziyaret ettik. Neyse ailem gittikten sonra kayinbabam bana çattı neymiş niye hergun gorumcemi ziyarete gitmemisiz. Benim ailem gelmiş hergun nasıl gidiyim. Bu seferde gorumcemlerin tavrını güdüp aileme tavır yapma hakları varmı? Ben gorumceme küsüm diye bukadar da yapılırmı arkadaslar. Ailem bana belli etmemeye calisiyor ama uzuluyorlar. Şimdi ailem gitse arkasından ben bunlara tavır yapsam ailesi geldi ortalığı karistirdi diye cikartirlar böyle bir kişilikteler. Ama ben arkamdan konusmasinada canım sıkıldı ben mi konuşsam eşimmi? Artık bu insanlarla daha fazla yüz yüze gelmek istemiyorum aileme neden böyle yaptınız demeden hatalarını anlasın istiyorum

ailelere arasında bukadar.uçurum varken neden illa davet bekliyorsunuz.
aileniz sizi mi onları mı ziyarete geldi?sizi görmeye geldiler onları degil.
bir de hıı hıı diyip geçiştirmiyorsunuz?
yapmayın temizliklerini hergün gitmeyin
yapıp sonra aynı degeri görmeyince haddini bildirme çabasına kapılmayın.
siz eşinizden yuvanızdan sorumlusunuz onların keyfinden degil

Gitmeyin , görüşmeyin.3 güne bir gitseniz neden 2 güne bir gelmedin ; hergün gitseniz niye yatıya gelmedin diyecekler.

Beni devamlı evlerine bekliyorlar ama. Saygıdan olsun evine davet edebilirler kendilerine hep bana hep bana olmaz. Temizlik konusunda sadece gittim zaman bulaşık yıkıcam misafir olursa hizmet ederim onun haricinde hasta falan olursa giderim başkada gitmem artik

konularinizdan anladigim kadariyla hem vericisiniz hem sikayetcisiniz. ama asla ödün vermekten kendnizi kurtaramiyorsunuz. temizlige gitmeyin en basta. kimseyi memnun etmeye calismayin. evinizle falan ilgilenin.

Tamam çözümü bulmuşsunuz

konularinizdan anladigim kadariyla hem vericisiniz hem sikayetcisiniz. ama asla ödün vermekten kendnizi kurtaramiyorsunuz. temizlige gitmeyin en basta. kimseyi memnun etmeye calismayin. evinizle falan ilgilenin.
Gittiğim zaman bulaşık ve hizmetlerini ediyorum artık. Zamanında yaptık kıymet bilinmedi. Kayinbabamda her hafta özel olarak temizliğe gel dediginde temizlikci tutun dedim. Onu da gidip millete anlatmışlar. Gidip çatsammi iyice sinirlerimi bozuyor

Hiç muhattap olmayıp eşinizle konuşun arkanızdan konuşulmasindan rahatsız olduğunuzu söyleyin elinizi eteğinizi cekin...

tovbe bismillah. ozel temizlige gel diyecek nasil bi cesaret vay arkadas ya. sakin gitme. herkes kendi evinden sorumlu. ne munasebet ya. vermeyin şöyle yuzleri Allah askina ya.

tovbe bismillah. ozel temizlige gel diyecek nasil bi cesaret vay arkadas ya. sakin gitme. herkes kendi evinden sorumlu. ne munasebet ya. vermeyin şöyle yuzleri Allah askina ya.
Benim temizlikçi tutun lafim zorlarina gitmiş millete gelin 10 günde geliyor temizlikçi tutun diye anlatiyorlarmis. Kulağıma geldi nasıl bir tepki versem. 10 günde gelme lafı tamamen yalan genelde haftanın 2gunu ordayiz

Tamamen çekemem maalesef eşim ailesine düşkün. Boşanma aşamasına kadar geliriz. Sadece tepkili anlayıp huylarini duzeltsinler istiyorum
Anlıyorum o zaman kendinizi ezdirmeyin.Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.Gereken yerde saygı sınırlarını da aşmadan çat çat yapıştırın cevabı.Gitme gelme olayını da minimuma çekin.Malesef çirkef insanlarla uğraşmak çok zor.Her şey gönlünüzce olsun.

Benim temizlikçi tutun lafim zorlarina gitmiş millete gelin 10 günde geliyor temizlikçi tutun diye anlatiyorlarmis. Kulağıma geldi nasıl bir tepki versem. 10 günde gelme lafı tamamen yalan genelde haftanın 2gunu ordayiz
yahu millete kotuluyorsa kotuluyor. o anlattiklarinin akli varsa zaten gelini ne munasebet temizlige cagiriyorsunuz der. bundan sonra temozlik hic bi sekilde yapma ya. kaynana el ayak tutmuyo mu? bunun konusu bile sacma. birak kimlere neler anlatiyolarsa anlatsinlar. sen mesafeni koy.

Öncelikle size laf taşıyanlara siz de laf vermeyin. Belki 1e 10 katıp getiriyorlar lafları. Duymazlıktan gelin ve hatta en kesini dedikodu sevmediğiniz, çok ayıp olduğunu söyleyip ağızlarını kapatın. İkincisi de sizden bu kadar iş beklenip bir de üstüne surat yapıyorlarsa gidince çay bulasiklarini, servisini halledip oturun. En iyisi salağa yatmak aslında. Hem karşıdakini çileden çıkartırsınız hem de üstünüze laf ya da iş gelmez. Eşinizden hayır yoksa eğer bunları deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…