Bana “nankör, senden bi b.k olmaz” diyen kvyi zamanında herkesin huzuru için siğneye çekmiştim, kendimden ödün vermiştim eşimin hatrı için, ama o hakaretlerine devam etti, en son da “insan değilsin” dedi ve bende film koptu, aradım o mesajlar ne öyle dedim mesaaj dedi pişkin pişkin, sen çocuklarına öyle mesajlar atıyor musun dedim evet diyor pişkin pişkin, bende Ya bırak hadi artık bana uzak Allah’a yakın ol dedim kapattım, heryerden engelledim, eşimi aradı kendini yerlere atmış eşime senide silerim diye bağırıyordu, bende eşime kararım net dedim, artık bunu da siğneye çekersem eminim buna da insan değilsin dedim hala geliyor konuşuyor der herkese dedim, eşimde 1-2 gün morali bozuktu adeta doğum sancısı çekti annesini değiştiremiyor e bende görüşmeyeceğim bunalıma girmişti, ailemi aradım söyledim onlarda gelip alalım millet 2 çocukla boşanıyor çocuğun yok ezdirme kendini biz arayalım mı dediler yok dedim, eşimi aramışlar, eşimde konuşmuş görüşmesinler kedicik haklı demiş. Artık prsikolojik şiddetten kurtulmak istiyorum, çok mutsuzum ama çok kararlıyım. Artık asla görüşmem, eşimde kabul edecek başka şansı yok