Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.

Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺️ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺️ 19 yıldır mutluyuz 😁.

Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsın 💕 manikür pedikür masaj filan 😍

tüm tüm tüm görev eşinizde. kendinizi napmam gerek diye yıpratmayın. eğer ortada küs olmayı gerektiricek büyük olay varsa ailesine gitmek zorunda değilsiniz saygı durma zorunluluğu karşılıklıdır. siz eşinizin hatrına dikkat etmeliyseniz bi zahmet eşin ailesi de dikkat etmeliydi. eğer ortada küslük yoksa eş hatrına bayram özel gün ziyaretleri yeterli. eşiniz ailesine gidiyosa da müdahale etmeyin

Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz 😁.

Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsın 💕 manikür pedikür masaj filan 😍
Noelde gelince sende degıl otelde mı kalıyorlar
Ne tatlı kayınaıle😂

tüm tüm tüm görev eşinizde. kendinizi napmam gerek diye yıpratmayın. eğer ortada küs olayı gerektiricek büyük olay varsa ailesine gitmek zorunda değilsiniz saygı durma zorunluluğu karşılıklıdır. siz eşinizin hatrına dikkat etmeliyseniz bi zahmet eşin ailesi de dikkat etmeliydi. eğer ortada küslük yoksa eş hatrına bayram özel gün ziyaretleri yeterli. eşiniz ailesine gidiyosa da müdahale etmeyin
Özel günlerde de insanı gittiğine pişman ediyorlar. Mesela kurban almaya gideceklerdi en son gittik, ama onlar bizi beklemeden çoktan evden çıkmışlar. Eşim arkalarindan gitmek zorunda kaldı. Neymiş kardeşi şaka yapmışmış. Resmen dalga geçiyorlar. Artık özel günlerde bile gitmek istemiyorum.
Cunki ailemize zarar veriyolar başka biseye yaramıyorlar
Ve haklısınız,
Tüm görev eşimde.
Ama o asla bu olayı iyi yönetemiyor.

Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz 😁.

Yabancı biriyle evlendiniz diye red mi etti aileniz🙄

Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺️ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺️ 19 yıldır mutluyuz 😁.

Ohhh en şanslılardan sınnn

Kayınpeder sağ olsun beni tutar kaynanamı görümceleri hepsini susturuyor sağ olsun ama adam yaşlı bir yerde onların eline bakıyor sindiririyorlar biraz ama işte yüreği sağ olsun varlığı yeter işte bu cesaretle gidip gelirim hafta bir kez birde cok işlerine karışmam

Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.
Ailesine bağlı olmasında sorun yok yeter ki aileye bağımlı olmasın, siz gitmeyin ama eşinizi de engellemeyin, o gitsin çocuğunuz çok mu küçük? Çok küçük değilse eşinizle yollayın babaannesini dedesini görsün.

Bizde eşimin ailesi yurtdışında olduğumuz için gelir 2 ay kalırlar, kayınpeder yemek yapar, kayınvalidem de ortalığı toplamakta yardımcı olur.
Aslında güzel geçiyor, beraber film izler eğleniriz ama yine de 2 ay bitince rahatlama geliyor.

Back
X