Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar?

Ben gitmem eşime bunu net bir şekilde belirttim o da zaten anlayışla karşılamak zorunda. Zorla götürecek değil o kadar olay yaşanmış. Eşim istediği kadar gidebilir ailesi sonuçta. Gerçi üst katta oldukları halde gitmez hiç :KK70:

Ayy aşırı yumuşaksınız neden cinnet geçirmiyorsunuz bunlara..tepkinizi koyun ya biraz
Ya aslında hicte oyle yumuşak biri degilim iyilik olsun diye gelsinler kalsinlar dedik cunku gercekten o kadar insan o eve sigmak imkansiz ama iste onlar insanlıktan anlamadılar. Tek ricam evi temiz tutmalariydi. Yani pislemeseler yeterdi. Sonucta esimin annesi ayni seyi annem yasasaydi boyle yapardim ama anlamadılar.

Ben turkiyede yaşıyorum kayinvalidem almanyada yaşıyor senede bir iki görüşüyoruz samimiyetsiz bi şekilde canım kuzum der ama arkadan devamlı eşime şikayetler eleştirmeler esim yokken laf sokmalar en son gittiğimde yine laf soktu surat astım artik diye ben onları istemiyorum oldum benimle görüşmek istemiyorlar bende istemiyorum çok iyi oldu. Ama uzakta bile olsa burdan haberler alıp devamlı eşimi arayıp kotulemelere devam ediyor. Allah'tan eşim beni bildiği için aramızı bozamıyor çok şükür. Bide çocuk için uğraşıyoruz tiksiniyorum onlardan. Kendi cocuguna bile olmadik laflar ediyolar. Uzaklaşıp mutlu olanlar çok şanslısınız. Bazıları uzakta olsa yetiyo

Back
X