- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Noelde gelince sende degıl otelde mı kalıyorlarBenimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz.
Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsınmanikür pedikür masaj filan
Özel günlerde de insanı gittiğine pişman ediyorlar. Mesela kurban almaya gideceklerdi en son gittik, ama onlar bizi beklemeden çoktan evden çıkmışlar. Eşim arkalarindan gitmek zorunda kaldı. Neymiş kardeşi şaka yapmışmış. Resmen dalga geçiyorlar. Artık özel günlerde bile gitmek istemiyorum.tüm tüm tüm görev eşinizde. kendinizi napmam gerek diye yıpratmayın. eğer ortada küs olayı gerektiricek büyük olay varsa ailesine gitmek zorunda değilsiniz saygı durma zorunluluğu karşılıklıdır. siz eşinizin hatrına dikkat etmeliyseniz bi zahmet eşin ailesi de dikkat etmeliydi. eğer ortada küslük yoksa eş hatrına bayram özel gün ziyaretleri yeterli. eşiniz ailesine gidiyosa da müdahale etmeyin
Yabancı biriyle evlendiniz diye red mi etti ailenizBenimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz.
Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsınmanikür pedikür masaj filan
İlk gelecekleri yıl haber verdiklerinde ne harika bir haber bu çok güzel bir otel odası ayirticam size, çok rahat edeceksiniz diyip, hemen rezervasyon yaptırmıştımNoelde gelince sende degıl otelde mı kalıyorlar
Ne tatlı kayınaıle
EvetYabancı biriyle evlendiniz diye red mi etti aileniz
Adamsınİlk gelecekleri yıl haber verdiklerinde ne harika bir haber bu çok güzel bir otel odası ayirticam size, çok rahat edeceksiniz diyip, hemen rezervasyon yaptırmıştım
Ohhh en şanslılardan sınnnBenimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlareşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti 19 yıldır mutluyuz .
Baştan mesafe koymak önemli işte sonra nasıl başladıysa öyle gidiyorAdamsın
Eşin bizde kalsınlar demedi miİlk gelecekleri yıl haber verdiklerinde ne harika bir haber bu çok güzel bir otel odası ayirticam size, çok rahat edeceksiniz diyip, hemen rezervasyon yaptırmıştım
Hayır demedi, zaten ev küçüktü, çok iyi fikir kimse rahatsız olmucak böyle demişti. Zaten ailesine mesafeli yani. Resmi bir ilişkileri var.Eşin bizde kalsınlar demedi mi
Bayramda bile sıkıntı oluyor görüşmekBasliga cevap veriyorum uzak sehirde yasayarak. Senede bir onlar gelir, bir de biz gideriz.
Ayni sehirde olsak mutlaka beklenti olurdu. Ama arabozucu tipler olsaydi ben bayramdan bayrama giderdim
Ailesine bağlı olmasında sorun yok yeter ki aileye bağımlı olmasın, siz gitmeyin ama eşinizi de engellemeyin, o gitsin çocuğunuz çok mu küçük? Çok küçük değilse eşinizle yollayın babaannesini dedesini görsün.Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.
Bizde eşimin ailesi yurtdışında olduğumuz için gelir 2 ay kalırlar, kayınpeder yemek yapar, kayınvalidem de ortalığı toplamakta yardımcı olur.Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlareşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti 19 yıldır mutluyuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?