- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Işte böyle düşününce işin içinden çıkamiyorum asla. Bunca sene boyle alismis diyorum aynı şekilde. Ama ben böyle bir aileyi çekmek zorunda da değilim diyorum. Ortayı bulayım diyorum hopp can sıkıcı bir durum olur ve eşim bunda daima ailesini haklı görür. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Çok yoruldum çok...Bazıları böyle cidden kar sayarlar.Benim eşimin evlenene kadar yeni birşey alıp giydiğini düşünmüyorum bunu yadırgıyor çünkü üç kira iki maaş giren evde eskilerle büyümüş.Evlenene kadar aldığı üç kuruş maaşın çoğunu annesine vermiş.Annesi evlenirken bir takım yeni kıyafet almamış.Hatta damatlığını bile istiyormuş ne zamandır yeni götürdü eşim babası giyermiş gören der davetlerden çıkmıyor adamın çevresi yok 30 senedir yaşadığı yerde...Eşine ne desen boş o öyle görmüş normali o sanıyor...
[/QUOTE]
Canım sen suçladıkça onlar haklı olurlar ya ses etmeyeceksin veya burada her yazılan gibi sana göre yapılan yanlışları ya eşine üzgün şekilde söyleyeceksin yada eşine başka onlara başka oynayacaksın...
Benim görümcemi eşinin ailesi hiç istememiş zorla kendini kabul ettirmiş evlerinden çıkmamış kadının işini temizliğini yapmış sen düşün düğüne az kalada düğünden sonra göreceksiniz demiş.Çok geçmedi kayınpederi öldü kanserden şimdi aynı binada ne kocasını görüştürüyor annesiyle ne çocuklarını gösteriyor hatta kadının aylar önce boğazına yapışmış boğmaya çalışmış düşün böyleleri var...