- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi Mihmandar_34
eş ve
eş ve kv açısından şanslısın bence... "beni düğünlere çağırma" cümlesini alıp oğlunu, "oğlum bu kız bizi beğenmiyor. bak akrabalarımızı da istemiyor" deyip dolduran çok kv olduğuna adım gibi eminim.Biz çok yakın otururuz (özel araçla yarım saat) ama ben yılda üç dört kez yüz yüze, ayda bir iki kez telefonla görüşüyorum. Ama bu benim başarım değil ailesi görüşelim görüşelim diye arzulasa ve bizi sürekli bir yerlere çağırsa da gitmeyince oğullarını dolduruşa getirmiyor sineye çekip susuyorlar. Eşim annesini arkasına beni karşısına almıyor ortada durup denge kurmayı biliyor kimseyi kimseye yedirmiyor :) ben en başından beri böyle davrandım duruşumu böyle kabul ettiler ve ağırlığımı koydum hiç pısırık olmadım ve sallıyorum kv ısrarlar beni bir düğüne davet ettiğinde işim çıktı demiyorum da 'düğünleri sevmiyorum anne gelmeyeceğim seni de kırmak istemiyorum ama beni düğünlere çağırmasan beni sürekli hayır demekten kurtarmış olursun' şeklinde tatlı sert bir mizaçla hayır demek istediğimde hayır dedim. Yani benim gibi çok Nadir görüşenlerde birçok faktör bir araya gelmeli
![]()