Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar?

eş ve
Biz çok yakın otururuz (özel araçla yarım saat) ama ben yılda üç dört kez yüz yüze, ayda bir iki kez telefonla görüşüyorum. Ama bu benim başarım değil ailesi görüşelim görüşelim diye arzulasa ve bizi sürekli bir yerlere çağırsa da gitmeyince oğullarını dolduruşa getirmiyor sineye çekip susuyorlar. Eşim annesini arkasına beni karşısına almıyor ortada durup denge kurmayı biliyor kimseyi kimseye yedirmiyor :) ben en başından beri böyle davrandım duruşumu böyle kabul ettiler ve ağırlığımı koydum hiç pısırık olmadım ve sallıyorum kv ısrarlar beni bir düğüne davet ettiğinde işim çıktı demiyorum da 'düğünleri sevmiyorum anne gelmeyeceğim seni de kırmak istemiyorum ama beni düğünlere çağırmasan beni sürekli hayır demekten kurtarmış olursun 🤗' şeklinde tatlı sert bir mizaçla hayır demek istediğimde hayır dedim. Yani benim gibi çok Nadir görüşenlerde birçok faktör bir araya gelmeli 🤷🏻‍♀️
eş ve kv açısından şanslısın bence... "beni düğünlere çağırma" cümlesini alıp oğlunu, "oğlum bu kız bizi beğenmiyor. bak akrabalarımızı da istemiyor" deyip dolduran çok kv olduğuna adım gibi eminim.

ailesiyle küsün, 2 yıldır hiçbiriyle görüşmüyorum. eşim arada gidiyor, o gittiğinde ben de kafamı dinliyorum. zamanla eşimin de eli ayağı kesildi benim bir talebim olmamasına rağmen. eskiden benim zorumla giderdi arardı annesini ben oralı olmayınca kendisi düşünmüyor fazla.

Evlenmeden knce bendr sizin gibi düşünürdüm. Ancak evlendikten sonra esime zorla alkol aldiriyorlar. Esim icmek istemeyince hanimkoylu oluyor basinin etini yiyorlar. Evime ayakkabi ile girmek istiyorlar hatta cogu zaman kasla göz arasinda başarıyorlar. Kayinvalidem altina kaçırır bez kullan dedim diye koltuklarima isedi gitti halilari koltukları yikatirsinn 7 24 calisiyorsun dedi. Yaninda yasamami istedi ki yaninda 2 elti daha var ve 2 odali yer. Nasil yattiklarini anlatmayacagim bile 6 ay buna da sabrettim. Evime ciktim 2. El esyalarini vermek istediler ki kabul etmedim diye kiyameti kopardilar. Calistim herseyimi kendim aldim. Yine de konusuyorum ama gercektennolmaz olsunlar. Evime 2.5 saat mesafede pandemi hastanesinde calisiyorum gecici olarak atandim evimi kullanıyorlar tabiki kullanabilirler ama gardrobumu bosaltip bazanin içine atip kendi kiyafetlerini doldurmuslar. Evime kiyafet almaya geldim bu manzarayla karsilastim. Simdi ben nasil boyle insanlari kabulleneyim sen söyle
Yuhh diyorum başka bir şey demiyorum
Hiç mi medeniyetten bir gram nasip almamış bu aile?
Afrika ilkel kabileleri daha çok sosyal hayat kuralını uyuyordur.

Toplayın eltinizin tüm kıyafetlerini siyah bir çöp poşetine doldurun kenara koyun
Kaynananızıda o işediği halıya sararak evden atsaydınız keşke
Ne yapın edin başka şehire tayin isteyin bu kaygısızlar ailesinden kurtulun

Son düzenleme:
Evlenmeden knce bendr sizin gibi düşünürdüm. Ancak evlendikten sonra esime zorla alkol aldiriyorlar. Esim icmek istemeyince hanimkoylu oluyor basinin etini yiyorlar. Evime ayakkabi ile girmek istiyorlar hatta cogu zaman kasla göz arasinda başarıyorlar. Kayinvalidem altina kaçırır bez kullan dedim diye koltuklarima isedi gitti halilari koltukları yikatirsinn 7 24 calisiyorsun dedi. Yaninda yasamami istedi ki yaninda 2 elti daha var ve 2 odali yer. Nasil yattiklarini anlatmayacagim bile 6 ay buna da sabrettim. Evime ciktim 2. El esyalarini vermek istediler ki kabul etmedim diye kiyameti kopardilar. Calistim herseyimi kendim aldim. Yine de konusuyorum ama gercektennolmaz olsunlar. Evime 2.5 saat mesafede pandemi hastanesinde calisiyorum gecici olarak atandim evimi kullanıyorlar tabiki kullanabilirler ama gardrobumu bosaltip bazanin içine atip kendi kiyafetlerini doldurmuslar. Evime kiyafet almaya geldim bu manzarayla karsilastim. Simdi ben nasil boyle insanlari kabulleneyim sen söyle
Görüşme bacım sende ne sabrı varmış be... Evlerden ırak ya sinir oldum burada

Eş ailesiyle hiç görüşmemeyi nasıl başarıyorsunuz hanımlar? Her defasında onlar yüzünden kavga edip yipranmaktan biktim üstelik hamileyim bu zmnda bile iç islerimize karışıyorlar.
Hadi diyelim hiç gidip gelme yapmayalım eşim gidiyor ve üstelik çocuk var, onu ben yokken yollayamam.
Ama gitmek de istemiyorum artık. Hep tartışma çok yoruyor insanı. Aileye bağlı bir eş varsa bir de.
Böyle bir konuda muzdarip olsanız nasıl davranırsınız? Artık yıldım gerçekten. Fikir istiyorum.
Pek mümkün olmayan bir durum.En iyisi misafir gibi davranıp muhabbet edip içli dışlı olmadan gidip gelmek

Yuhh diyorum başka bir şey demiyorum
Hiç mi medeniyetten bir gram nasip almamış bu aile?
Afrika ilkel kabileleri daha çok sosyal hayat kuralını uyuyordur.

Toplayın eltinizin tüm kıyafetlerini siyah bir çöp poşetine doldurun kenara koyun
Kaynananızıda o işediği halıya sararak evden atsaydınız keşke
Ne yapın edin başka şehire tayin isteyin bu kaygısızlar ailesinden kurtulun
Ben yurtdisinda yaşıyorum ve malesef burada Turkiye deki gibi bir sistem yok. Londra da oldukca fazla Türk var şehir dışında ırkçılık olaylari epey yasaniyor. Hem bu kez daha uzun kalmaya gelirler ki bu benim hic isime gelmez is yok güç yok onlari baglayan.

Uzak oturarak
Sen sen ol
Uzakta otur kv ile yoksa git gel bitmiyor.
Eşiniz gitsin siz kavga çıkıyor her defasında yıpranıyorum de gitmeyin.

film gibi anlattiklariniz gercek olamaazzzz
Daha bunlar ne ki. Eltim begendigi seyleri alir evine götürür neyseki artik yapmıyor tabi olan bir tartismadan sonra. Ben oyle bir tartisma yasasam birinin evinde hayatta adimimi atmam. Ama zannediyorlarbki bizde para cok. Biz evde yokken kacamak yapip bizim eve geliyorlar. 1 kez anahtar istediler cocugunun biseyi kalmis bende nobettennizin alamazdim verdim anahtari cogaltmislar. Kilidi degistirdik yine bir sekilde girdiler. Burada kimsemiz yok tek diyorum tamam arada kafa dinlemeye gelsinler ben evdeyken ama bunlar olayi cok cok ileriye tasidilar. Kendileri evde zaten hali kullanmazlar ayakkabi ile gezdikleri icin benimde evimi oyle yapmaya calisiyorlar

Daha bunlar ne ki. Eltim begendigi seyleri alir evine götürür neyseki artik yapmıyor tabi olan bir tartismadan sonra. Ben oyle bir tartisma yasasam birinin evinde hayatta adimimi atmam. Ama zannediyorlarbki bizde para cok. Biz evde yokken kacamak yapip bizim eve geliyorlar. 1 kez anahtar istediler cocugunun biseyi kalmis bende nobettennizin alamazdim verdim anahtari cogaltmislar. Kilidi degistirdik yine bir sekilde girdiler. Burada kimsemiz yok tek diyorum tamam arada kafa dinlemeye gelsinler ben evdeyken ama bunlar olayi cok cok ileriye tasidilar. Kendileri evde zaten hali kullanmazlar ayakkabi ile gezdikleri icin benimde evimi oyle yapmaya calisiyorlar
nasıl dayanıyorsunuz
Aklim almiyor

Benimkiler başka ülkede seneden seneye noel yemeğine gelirler ve otelde kalırlar ☺ eşimin kardeşleri de dünyanın farkli ülkelerine dagilmislar. Benim ailemde yabancı biriyle evlendim diye beni red etti ☺ 19 yıldır mutluyuz 😁.

Ayrıca bırak esin gitsin yanliz birsey olmaz ya. Sende o zamani kendine ayırırsın 💕 manikür pedikür masaj filan 😍
ayy ne kadar güzel imrendim vallah 🤣 kuluvallahu ahad kaynanasız hayat rahat 🤣 hayat size güzelmiş

nasıl dayanıyorsunuz
Aklim almiyor
Inanin benimde aklim almiuor boyle sessiz biri olsam falan tamam anlarim ama kavga ettim olmadi, istemiyorum dedim olmadi hatta kapiya geldiler acmadim gittiler ogullarindan anahtar almaya girdiler ve beni evde gördüler yinenbir kavga ettik. Esim dedi yani herkes kendi evinde huzurlu olsun anne diye annesi evlatliktan reddetti 2 gun sonra yine geldi. Tatile gittik evime kamp kurdular. Evlerinde oldukca fazla kisi var ve ev ufacik. Esimin kardesleri angarya islerde çalışır babalarinin kanatlari altinda yasarlar. Bizim durumumuz ikimizde doktoruz iyi gibi görünüyor ama gerçekten giderlerimiz cok fazla. Ve birikim yapip ev almamiz gerek. Olduramadim ya naptiysam olmadi kayinvalideme dedim yani bez al cok normal koru kendini sırf inadina yapti bende sinirlendim ve kızdım ona aglayip siteyi ayaga kaldırdı esime diyor gonder bunu bu evden sonra unutmus gibi yapip olmamis gibi davranıyor napim ben daha. Eşimde bende fazlaca yorulduk

Oy
Inanin benimde aklim almiuor boyle sessiz biri olsam falan tamam anlarim ama kavga ettim olmadi, istemiyorum dedim olmadi hatta kapiya geldiler acmadim gittiler ogullarindan anahtar almaya girdiler ve beni evde gördüler yinenbir kavga ettik. Esim dedi yani herkes kendi evinde huzurlu olsun anne diye annesi evlatliktan reddetti 2 gun sonra yine geldi. Tatile gittik evime kamp kurdular. Evlerinde oldukca fazla kisi var ve ev ufacik. Esimin kardesleri angarya islerde çalışır babalarinin kanatlari altinda yasarlar. Bizim durumumuz ikimizde doktoruz iyi gibi görünüyor ama gerçekten giderlerimiz cok fazla. Ve birikim yapip ev almamiz gerek. Olduramadim ya naptiysam olmadi kayinvalideme dedim yani bez al cok normal koru kendini sırf inadina yapti bende sinirlendim ve kızdım ona aglayip siteyi ayaga kaldırdı esime diyor gonder bunu bu evden sonra unutmus gibi yapip olmamis gibi davranıyor napim ben daha. Eşimde bende fazlaca yorulduk
oyoyyyy okurken daraldim
Cocuk var mi
Eşinizi cok mu seviyorsunuz
Benimde es ailesi sorunlarim var ama bukadarini kaldiramazdim birde doktorsunuz

Oy

oyoyyyy okurken daraldim
Cocuk var mi
Eşinizi cok mu seviyorsunuz
Benimde es ailesi sorunlarim var ama bukadarini kaldiramazdim birde doktorsunuz
Eşimle cok iyiyiz hic bir sorunumuz yok. Malesef vajinusmusu atlatamadigim icin cocugumuz yok ama olsun isterim çünkü esim iyi bir kocadir ve cok iyi bir baba olacaktır. Esimle sorunum olsa saniye durmam da cok eğleniyoruz kafalarimiz uyuşuyor ev isleri dahil herseyi birlikte yapıyoruz. Sadece ailesi yüzünden de birakip gitmem ki o da ailesiyle mucadele ederken.

15 yil cok yakin oturduk kvler le.Her gidisim bir iskenceydi evlerine. Ben yalnizken laf sokarlar,her seye karisirlar ve beni cook aglatirlardi :( Eşim gelince de hic bi sey olmamis gibi ,mutlu ,mesut davranirlardi.iki yüzlüydüler.. Huzur bozulmasin diye her seferinde giderdim.15 yilin sonunda ,eşimin 9 saatlik karayolu ile uzaklita bir yerde iş bulmasi sonucu mecburen uzaga tasindik ve kurtuldum cok sükür.Kendileri belli bir yaşin üzerinde olduklari icin oldugumuz yere gelemiyorlarlar.biz senede 1_2 kez ziyarete gidiyoruz ve şunu gözlemledim ki; uzaga gidince saygi duymaya basladilar bana ve cok tedirgin,incelikli konusuyorlar :) 15 senemi yediler ,o ayri.. Siz ,siz olun ve hep mesafeli olun kv ,kp ile.Yalnizken gitmeyin asla ! Esinizle gidin gidilecekse ve az kalip dönün.Bunun baska yolu yok bence.

Eşimle cok iyiyiz hic bir sorunumuz yok. Malesef vajinusmusu atlatamadigim icin cocugumuz yok ama olsun isterim çünkü esim iyi bir kocadir ve cok iyi bir baba olacaktır. Esimle sorunum olsa saniye durmam da cok eğleniyoruz kafalarimiz uyuşuyor ev isleri dahil herseyi birlikte yapıyoruz. Sadece ailesi yüzünden de birakip gitmem ki o da ailesiyle mucadele ederken.
anladim Allah yardımcımız olsun

Bilemezsiniz ki nasil insanlar olduklarini. Ben yurtdisina evlendim ve buradaki cogu insan temizlik nedir bilmiyor. En iyisini yapmis. Bugun kendileri gelir yuz bulup yarin öbür gun akrabalarini doldurur. Tatil evi haline gelir. Cok akilli hareketler bunlar. Keske bende oyle olabilseydim. Ama iste eşten eşe fark var. Böyle yaparsan kazanirsin. Bakn15 dakikalik evime gelip haftalarca kaliyorlar. Neymis ev bos kalmasinmis. Kalsin canim zaten biseyimiz yok. Eltimin cocugunu tuvalete alistirmak icin evimi kullaniyorlar ki defalarca evimin yatagimin kullanılmamasını istememe ragmen ama iste anlama kıtlığı var. Umarim bir an önce bir sekilde kurtulurum
Ayy aşırı yumuşaksınız neden cinnet geçirmiyorsunuz bunlara..tepkinizi koyun ya biraz

Back
X