- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
O da senin ailen ile ilgilenecekse neden olmasın.Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Tabi ki o kadar ilgilenmiyor.Ama ailesi ilgi bekliyorO da senin ailen ile ilgilenecekse neden olmasın.
E kusura bakmasın paşa. Biz de bir aileden çıktık.Tabi ki o kadar ilgilenmiyor.Ama ailesi ilgi bekliyor
böyle erkekler neden evleniyor ya. anneler ne istiyor acaba oğlan çocuklarının turşusunu kuralım evde hep dizimizin dibinde otursun falan ne rahatsız edici.Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Konu sahibi de ailesinden haber getirsin, durum eşitlensin.Ailesinden size haber getirmesi de manasız zaten
Çok sık gidip gelelim, çok sık arayalım istıyorlarböyle erkekler neden evleniyor ya. anneler ne istiyor acaba oğlan çocuklarının turşusunu kuralım evde hep dizimizin dibinde otursun falan ne rahatsız edici.
Acaba aılesı mı ılgısız demıstır banaKonu sahibi de ailesinden haber getirsin, durum eşitlensin.
Kimin ne dediğinin bir önemi yok, kendi yapmadığı şeyi senden istememeli.Acaba aılesı mı ılgısız demıstır bana
çünkü evlenince siz ve eşiniz bir aile kurmuş gibi değil. siz onların ailesine transfer olmuşsunuz gibi. adam kendi ailesinde kalıyor sizin aileniz ne olacak.Çok sık gidip gelelim, çok sık arayalım istıyorlar
Bence kendi yapıyorsa da benden istememeli yaKimin ne dediğinin bir önemi yok, kendi yapmadığı şeyi senden istememeli.
Eşine de ki: benim ailem de ilgi bekliyor. Iki gunde bir mutlaka ayri ayri hem annemi hem babami arayip sohbet etmen gerekiyor. Ziyarete gittiğimizde bulasiklari yikayip çay servisi yapman bekleniyor. Malum ben seninle evlendim ama ailelere karşı hizmet yükümlülüğümüz var.Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?