- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tabi ama mesele o değil. Ailemi saat başı ara gün aşırı git diyen adam eşinin ailesini ayda bir zor arıyor belki.,Bence kendi yapıyorsa da benden istememeli ya
Mesela haftada 1 gayet uygun bence
Hiç aramıyor değilmiş
E eşim benim ailemle iyi anlaşıyor ve sık görüşmek istiyorsa ben niye onun iyi anlaşamadığım ve sık aramak istemediğim ailesiyle sık görüşeyim?
Herkes makul şartlar altında istediğini istediği kadar arasın işte
Annemi 2 günde bi ara diyen adam ciddiye alınmamalı zatenTabi ama mesele o değil. Ailemi saat başı arayalım gün aşırı gidelim diyen adam eşinin ailesini ayda bir zor arıyor belki.,
Ben eşlerin birbirlerine bu yönde baskı yapmalarını çok anlamsız buluyorum. Annesi iki gün aramayinca unuttun bizi diyorsa kendisi her gün arasın .Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Baskı gibi degil de böyle olması gerektiğini söylüyor.Ben eşlerin birbirlerine bu yönde baskı yapmalarını çok anlamsız buluyorum. Annesi iki gün aramayinca unuttun bizi diyorsa kendisi her gün arasın .
İşte ayda bir kez gitsek sitem ediyorlar. Şuan korona var. Halaa gelmıyonuz dıye sıtem edıyorlar.Ne munasebet yav. Eşim oyle birsey istese aramiyorum sen de arama sorma zorla değil derim. Niye ilgileneyim ben eşimin ailesiyle, çok garip istekler ya... Cidden birbirini zorla aratmayi bu forumda okudum gordum. Belki etrafimda da vardir soylemiyorlardir gerci...
Pandemiden once en fazla ayda 1 defa kvye giderdik o kadar.
Unutuyorum calısıyorum ben. O mu benım aklımda falan dıyor.Tabi ama mesele o değil. Ailemi saat başı ara gün aşırı git diyen adam eşinin ailesini ayda bir zor arıyor belki.,
Anlamıyorlar ki. Gitmezsek sitem ediyorlar. Haftaya gene gideriz büyük ıhtımal. Çünkü dert e dıyorlar bunu kendılerınde.Ki bisey olursa eşimin daha cok canı yanar.Bazı Türk erkeklerinin ve ailelerinin var böyle saçma dapan düşunceleri ve istekleri. 2 güne bir aramak ne, her hafta neden ziyaret edeyim off bu eş ailelerin zırvalıkları işte. Boşverin istedigi kadar söylensin evlendik diye hiçbirseyi görev edinmiyoruz kaldi ki zaten görüsüyormuşsunuz.
(Covid varken gidip gelmeseydiniz her hafta keşke)
Olur mu öyle şey der. Eşimin bahanesi ben çalışıyorum aklıma o mu gelıyor. Kafam d bın tane sey var dıyorEşine de ki: benim ailem de ilgi bekliyor. Iki gunde bir mutlaka ayri ayri hem annemi hem babami arayip sohbet etmen gerekiyor. Ziyarete gittiğimizde bulasiklari yikayip çay servisi yapman bekleniyor. Malum ben seninle evlendim ama ailelere karşı hizmet yükümlülüğümüz var.
Ailesini sevıyorum ama öyle ev zıyaretlerını hıc sevmıyorumbence bu tamamen yapıyla alakalı bi durum sevmiyosan zorla yapınca ilerde çok psikolojin bozulur
İşte ayda bir kez gitsek sitem ediyorlar. Şuan korona var. Halaa gelmıyonuz dıye sıtem edıyorlar.
Onun demesiyle zaten aramıyorum. Şimdi ben kafama göre arıyorum. Benım ıstedıgım günlerde gıdıyoruz. Bana dedigim dediksin dik başlısın diyor.O bu durumdan memnun degil. Ki dün gece dedim ben kapı kapı gezmem, sülalenle mı evlendım senle mı dedım. Sonra konuyu degıstırıyorbazı kocalar da kaynana gibi herşeye karışıyorlar
kimi ne kadar arayıp aramiyacaginizi o belirliyor
küççük kaynana
Hahah benım eşim cok duygusal üzülüyor işte. Annesı bana hıc sıtem etmez. Ama 2 3 gun konusma sa benle arar. Telefonu acmayınca bısey mı oldu panık yaparBiz 1 senedir 2 kere belki gormuşuzdur. İstedikleri kadar sitem etsinler, eşimi her aradiklarinda ozellikle babasi "bizi unuttun, aaa baban mi vardi senin" ve benzeri bir kamyon laf soyler. Eşim yine de aynidir hiç degiştirmez kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?