Eş ailesiyle ilgilenmek gelinin görevi mi?

Tabi ama mesele o değil. Ailemi saat başı ara gün aşırı git diyen adam eşinin ailesini ayda bir zor arıyor belki.,

Ne munasebet yav. Eşim oyle birsey istese aramiyorum sen de arama sorma zorla değil derim. Niye ilgileneyim ben eşimin ailesiyle, çok garip istekler ya... Cidden birbirini zorla aratmayi bu forumda okudum gordum. Belki etrafimda da vardir soylemiyorlardir gerci...
Pandemiden once en fazla ayda 1 defa kvye giderdik o kadar.

Esim annesini basinin ustunde bile gezdirebilir hic problem degil fakat ben gezdiremem..Kv bize geldiginde hurmette kusur etmem ama onemli bir durum yoksa arayan bir kisi degilim..bastan nasil alistilarsa oyle gider..ben oldukca resmiyimdir sulu zirtlak iliskimiz yok..gecmisi cok namli oldugundan mumkun mertebe mesafeli olurum..

Ben eşlerin birbirlerine bu yönde baskı yapmalarını çok anlamsız buluyorum. Annesi iki gün aramayinca unuttun bizi diyorsa kendisi her gün arasın .

Erkeklerin eşleri üzerinden hayırlı evlat rolü kesmeye çalışmalarına acayip gıcık oluyorum bu arada.

Kadın haftada bir arıyormuş daha ne istiyorsun, senin annen baban, çok meraklıysan kendin ara konuş.

Arayıp soran insanı soğutur böylesi.

İşte ayda bir kez gitsek sitem ediyorlar. Şuan korona var. Halaa gelmıyonuz dıye sıtem edıyorlar.

Anlamıyorlar ki. Gitmezsek sitem ediyorlar. Haftaya gene gideriz büyük ıhtımal. Çünkü dert e dıyorlar bunu kendılerınde.Ki bisey olursa eşimin daha cok canı yanar.

Olur mu öyle şey der. Eşimin bahanesi ben çalışıyorum aklıma o mu gelıyor. Kafam d bın tane sey var dıyor

Bizim aile için çok yabancı kavramlar bunlar. 12 yıllık evliliğimde sadece 1 kez, kızım doğduğunda kayınvalide ve kayınpederle telefonda görüştüm. O zaman da zaten kasıldı kaldılar, iki kelimeyle tebrik ederiz diyemediler. Eşim de bizimkileri pek sık aramaz.

Hoş, eş ailesi bir kenara, kendi ailelerimizi de çok sık aramıyoruz biz. 2-3 haftada bir telefonda görüşürsek iyidir. Pandeminin başından beri hiç yüz yüze gelmedik ayrıca. Ha bu arada hem eşimin ailesiyle, hem kendi ailemle aynı şehirdeyiz.

Dolayısıyla bu kadar sık görüşülen aile yapıları bize çok yabancı. Ama bize göre kendi görüşme sıklığımız normal. Yani normal denilen şey herkesin kendi aile yapısı içinde değerlendirilebilir. Bize normal olan büyük olasılıkla size aşırı anormal geliyordur. Her gün ya da iki günde bir iletişim kurmak da bize anormal gelir. Alışkanlığınız ve içinizden gelen nasılsa öyle davranın. Eşinizle bir orta yolda buluşabilirsiniz.

Son düzenleme:
İşte ayda bir kez gitsek sitem ediyorlar. Şuan korona var. Halaa gelmıyonuz dıye sıtem edıyorlar.

Biz 1 senedir 2 kere belki gormuşuzdur. İstedikleri kadar sitem etsinler, eşimi her aradiklarinda ozellikle babasi "bizi unuttun, aaa baban mi vardi senin" ve benzeri bir kamyon laf soyler. Eşim yine de aynidir hiç degiştirmez kendini.

bazı kocalar da kaynana gibi herşeye karışıyorlar
kimi ne kadar arayıp aramiyacaginizi o belirliyor

küççük kaynana
Onun demesiyle zaten aramıyorum. Şimdi ben kafama göre arıyorum. Benım ıstedıgım günlerde gıdıyoruz. Bana dedigim dediksin dik başlısın diyor.O bu durumdan memnun degil. Ki dün gece dedim ben kapı kapı gezmem, sülalenle mı evlendım senle mı dedım. Sonra konuyu degıstırıyor

Hahah benım eşim cok duygusal üzülüyor işte. Annesı bana hıc sıtem etmez. Ama 2 3 gun konusma sa benle arar. Telefonu acmayınca bısey mı oldu panık yapar

2 günde bir arayıp kv ile ne konuşulur ki nasılsın iyi misinden öteye gitmez ki 2 günde bir arayacağım kişi kendi ailem olur. Haftada bir aramak ideal oğlu arasın. Evlenince bizi unuttun diyiliyorsa mantıken evladın ailesini araması gerekir kendisine iletin unutan kişi gelin olmayacağına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…