- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bana fazla gelıyor sürekli konusmak. Cunku konuscak sey bulamıyoruz telefondaBizim aile için çok yabancı kavramlar bunlar. 12 yıllık evliliğimde sadece 1 kez, kızım doğduğunda kayınvalide ve kayınpederle telefonda görüştüm. O zaman da zaten kasıldı kaldılar, iki kelimeyle tebrik ederiz diyemediler. Eşim de bizimkileri pek sık aramaz.
Hoş, eş ailesi bir kenara, kendi ailelerimizi de çok sık aramıyoruz biz. 2-3 haftada bir telefonda görüşürsek iyidir. Pandeminin başından beri hiç yüz yüze gelmedik ayrıca. Ha bu arada hem eşimin ailesiyle, hem kendi ailemle aynı şehirdeyiz.
Dolayısıyla bu kadar sık görüşülen aile yapıları bize çok yabancı. Ama bize göre normal. Yani normal denilen şey herkesin kendi aile yapısı içinde değerlendirilebilir. Bize normal olan büyük olasılıkla size aşırı anormal geliyordur. Her gün ya da iki günde bir iletişim kurmak da bize anormal gelir. Alışkanlığınız ve içinizden gelen nasılsa öyle davranın. Eşinizle bir orta yolda buluşabilirsiniz.
Nasıl olmak istiyorsan öyle ol ne kadar verici olursan ol daha daha ve dahasını isterler.Sürekli taviz vermen gerekir.Mesafeli ve saygılı olmak en güzeli.Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Tabıkı de. Ben haftada bır arıyorum. Ama tabı en az 1 2kez annesı de benı arar. Sanırım sogukluk olsun kopalım ıstemıyor. Bana bırsey demıyor ama eşime hep sitem ediyor. Eşime dedım bosansak gelınlerı olmayacak yanı hayatlarında olmayacağım. O yüzden cokta şey yapma dedım2 günde bir arayıp kv ile ne konuşulur ki nasılsın iyi misinden öteye gitmez ki2 günde bir arayacağım kişi kendi ailem olur. Haftada bir aramak ideal oğlu arasın. Evlenince bizi unuttun diyiliyorsa mantıken evladın ailesini araması gerekir kendisine iletin unutan kişi gelin olmayacağına göre
Hep mesafelıyim. Saygısızlık yapmam.Evet gıtsek te onlara yetmıyor inanınNasıl olmak istiyorsan öyle ol ne kadar verici olursan ol daha daha ve dahasını isterler.Sürekli taviz vermen gerekir.Mesafeli ve saygılı olmak en güzeli.
Hahah benım eşim cok duygusal üzülüyor işte. Annesı bana hıc sıtem etmez. Ama 2 3 gun konusma sa benle arar. Telefonu acmayınca bısey mı oldu panık yapar
Hahhaha açmayınca vıcdan azabı duyuyorum. Bu ailenin beklentısı ne zaman bıter peki. Daha yenı evlıyız.Ben çekemiyorum oyle şeyleri ya. Kendi annemle hergun konusuyorum o da mecburiyetten degil keyif veriyor dedikodu filan yapiyoruz.Onun disinda zirt pirt ay panik oldum ayy bugun ne yediniz ictiniz seylerine gelemem cidden.
Korona olduk gecenlerde o zaman aradi kaynanam haftada 2-3 kere anca.
Durduk yere darlasa cidden teli acmam gormemisim derim kendini yesin.
O mu aklıma gelıyor benım dıyor o zamanBenim de annem baban senin aramanı bekliyor de o zaman sesi kesilir
Bitmez o yüzden böyle mesafeli devamHahhaha açmayınca vıcdan azabı duyuyorum. Bu ailenin beklentısı ne zaman bıter peki. Daha yenı evlıyız.
Tüm aileler mi böyle bilmiyorum. Eşimde diyor ki ınsanlar evlatları torunları gelsın gitsin istıyor dıyorBitmez o yüzden böyle mesafeli devam
Mıç mıç olmanın lüzumu yok şu durumlar varken.Hep mesafelıyim. Saygısızlık yapmam.Evet gıtsek te onlara yetmıyor inanın
başta erkek kısmı eşlerine bi efelik taslamaya çalışırlar bi kaç sene sonra da ne yapıyorsan yap karıcığım olur çünkü yorulurlar didişmektenTüm aileler mi böyle bilmiyorum. Eşimde diyor ki ınsanlar evlatları torunları gelsın gitsin istıyor dıyor
Eşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sizlere sorum şu. Ailelerle benimde ilgilenmem gerek mi? Ki yapı olarak ilgiyi sevmem sıkılırım.Bu mesafe de olmam iyi mi sizce.Bu arada eşim annemi haftada bir falan en fazla arar. Bahanesi de aklıma mı geliyor,ben çalışıyorum.
Hahhaha açmayınca vıcdan azabı duyuyorum. Bu ailenin beklentısı ne zaman bıter peki. Daha yenı evlıyız.
Bence kararında böyleEşim dün diyor ki ailesi ilgi bekliyormuş. İlgilenmem gerekmiş. Ben dedim ki onların evladı sensin senin ilgilenmen gerek. Korona bu kadar yüksek degilken 2 haftada bir giderdik.Haftada bir de ailesini arıyorum. Saygısızlık falan yapmıyorum. Tabiki bunlar eşime yetmiyor. İstiyor ki en az haftada bir onlara gidelim, en az 2 günde bir konuşayım, böyle vıcık vıcık olayım istiyor. Ama başlarda ben yakın olmanın beraberinde bazı sıkıntıları getirdiği için daha mesafeliyim. Dün eşim şunu da söylüyor.Annesini 2gün aramasa annesi arayıp bizi unuttun evlenince diyormuş.
Sanki benim görevim gibi hissettiriyorlar. Unutulmayan korkuyorlar sanırımİçinizden aramak gelmiyorsa bu zoraki aramalardan ne zevk alıyorlar ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?