Eş ailesiyle ilgilenmek gelinin görevi mi?

Bana fazla gelıyor sürekli konusmak. Cunku konuscak sey bulamıyoruz telefonda

Nasıl olmak istiyorsan öyle ol ne kadar verici olursan ol daha daha ve dahasını isterler.Sürekli taviz vermen gerekir.Mesafeli ve saygılı olmak en güzeli.

Tabıkı de. Ben haftada bır arıyorum. Ama tabı en az 1 2kez annesı de benı arar. Sanırım sogukluk olsun kopalım ıstemıyor. Bana bırsey demıyor ama eşime hep sitem ediyor. Eşime dedım bosansak gelınlerı olmayacak yanı hayatlarında olmayacağım. O yüzden cokta şey yapma dedım

Hahah benım eşim cok duygusal üzülüyor işte. Annesı bana hıc sıtem etmez. Ama 2 3 gun konusma sa benle arar. Telefonu acmayınca bısey mı oldu panık yapar

Ben çekemiyorum oyle şeyleri ya. Kendi annemle hergun konusuyorum o da mecburiyetten degil keyif veriyor dedikodu filan yapiyoruz. Onun disinda zirt pirt ay panik oldum ayy bugun ne yediniz ictiniz seylerine gelemem cidden.

Korona olduk gecenlerde o zaman aradi kaynanam haftada 2-3 kere anca.
Durduk yere darlasa cidden teli acmam gormemisim derim kendini yesin.

Hahhaha açmayınca vıcdan azabı duyuyorum. Bu ailenin beklentısı ne zaman bıter peki. Daha yenı evlıyız.

İcinden nasıl geliyorsa öyle davran. Böyle şeyler içten gelerek yapılır.

Hahhaha açmayınca vıcdan azabı duyuyorum. Bu ailenin beklentısı ne zaman bıter peki. Daha yenı evlıyız.

Siz boyle yaptikça bitecegini sanmam. O kirilmasin, bu uzulmesin, aman soylenmesin aman kusmesin dedikçe istekler asla bitmez.
Umursanmayinca küsselerde bir sure sonra baktilar ilgilenen yok kendi kendilerine barisiyorlar sonuçta silecek degiller ya.

Ek olarak yeni evliyken benim eşimin annesi agliyordu bile... :)))) Senn bu evin babasiydin diye.
Annesine gore davransak esim o evin babasi kalirdi hic benim esim olamazdi.

aramayınca ne oluyormuş ki, neyine bu kadar duygusallaşmış eşin ben belki de hiç durup dururken aramamışımdır kayınvalidemi, ne konuşacağız ki devamlı. hastalık olur ve ya söyleyeceğim bir şey vardır, onlara gideceğizdir öyle şeylerde ararım eşim de aynı şekilde. kendi annesiyle bile çok telefonda görüşmez, benim annemi ara diye darlayamam sonuçta. kayınvalidemle de aramızda 10 dk var. eğer ekstra bir durum yoksa üç haftada bir ya da ayda bir çay içmeye gideriz her şey dozunda güzel bence, bu zamana kadar hayatlarında siz yoktunuz birden neden sizden ilgi istemeye başlasınlar ki. tamam eş ailesidir, anne babadır da daha yeni evliymişsiniz. onlar da alınıyorsa tamamen birden "gelinimiz" oldu psikolojisiyle alınıyorlardır. sen nasılsan öyle ol, onlar da alışacaktır.

Bence kararında böyle

Ben eşimin tarafıyla 2-3 ayda bir birkaç saat görüşüyorum pandemi malum, 10-15 günde bir de ara hatırlarını sor diyor, ben de kızıyordum emrivaki yapma diye. Gidip özür dileyeyim adamcağızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…