Eş durumuylangelinen sehirden 3 seneden once tayin istenir mi

aybeniz15

Cahilsen öl lütfen!!!
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
2.081
2.023
358
Bu sehre yazin es durumuyla geldim. Ben geldigim zaman burasi dogu gorevi bolgesi degildi. Ben de eş durumuyla geldigim icin dogu gorevi şartı aranmadi. Ve bir iki ay kadar once bu sehrin tamami ve dolayisiyla benim okul da dogu gorevi kapsamina alindi. Resmi gazetese yayinlandi fakat mebbiste mayista gorunecekmis . o yuzden mebbiste hala dogu gorevi yükümlüsü oldugum yaziyor. Benim asil sorunum şu: esimle belki duzeliriz umuduyla o zamanlar actigim konuda sizlerin de tavsiyesiyle bu sehre es durumh istedim. Hicbirsey duzelmedi. Esimle bosanma karari aldim. Fakat bu sehir miniminnacik bir yer ve de esimden baska bir Allahın kulu yok burda. İş arkadaslarim hariç. Ablamlar 1 saat mesafede baska bir sehirde. Annem babam 5 saat mesafede memleketteler. Ben bosanma durumunda burada kalmak istemiyorum. Ama 3 seneden once dogu gorevi olan baska bir yere tayin isteyebiliyor muyum. Bilenler yardimci olurlasa cok sevinirim.

Sen başladığında batı gorevindeyse orası, 2 sene sonunda dogu gorevi olan bir yere tayin isteyebilirsin diye biliyorumm.Ama meb ile bir konuş derim.

Boşanma durumunda görevlendirme ile başka bir şehre değil ama ilçeye gidebilirsin. Bizim okuldaki bir arkadas durumunu Meb e anlatıp bu şekilde görevlendirme istemişti. Ve yaptılar da. İnşallah boşanma olmaz aranız düzelir ama eğer olursa da bu şekilde bir yol bulabilirsiniz inşallah

Boşanma durumunda görevlendirme ile başka bir şehre değil ama ilçeye gidebilirsin. Bizim okuldaki bir arkadas durumunu Meb e anlatıp bu şekilde görevlendirme istemişti. Ve yaptılar da. İnşallah boşanma olmaz aranız düzelir ama eğer olursa da bu şekilde bir yol bulabilirsiniz inşallah
Tesekkurler. Ilceye gidemem. Mumkun degil. Buranin merkezi bile dogu görevi. Düşünün ilçeyi. Bombalarin susmadigi bir yerdeyim. Ve 2 yaşında kizim var. Ilcese kizimi kime bırakırım ustelik. Burada krese gidiyor hic degilse.

Sen başladığında batı gorevindeyse orası, 2 sene sonunda dogu gorevi olan bir yere tayin isteyebilirsin diye biliyorumm.Ama meb ile bir konuş derim.
Tesekkurler. Ben başladığımda dogu gorevi değildi burasi. Es durumuyla geldim. Sonradan dogu gorevi oldu çalıştığım okul. Dogu görevini yapiyor olmus oldum . oyle olmasaydi dogu gorevi isterdim ama simdi dogu gorevi zaten yapiyor oldum. Ama belki denginde bir yere tayin isteme şansım olur mu acaba bilemedim. Cvp icin tesekkurler

Arkadaslar yok mu bu konuda bilgisi olan?. Eger tayin isteyemiyorsam simdiden evimi ayiricam. Bos yere tayin donemini beklemis olmayayim.

Ne zor hayatlar var...
Allahım yardımcınız olsun inşallah...

Benim bildiğim şu ...Boşanma durumunda tayin yapılıyor. Bir dilekçe ve mahkeme kararı yeterli diye biliyorum.

Bunu milli egitim özlük bolumune danisin lutfen, burdan aldiginiz bilgiler yeterli olmaz.
Ben il ici uc yildan oncr degisiklik yapilmiyor, il disi her sene istenebiliyor diye biliyorum. Okulunuzda memur yok mu? Siz gidemiyorsaniz onlar da irtibat kurarlar.ya da en kotu telefonla bile saglikli bilgi alabilirsiniz, ama burdan olmaz.
Allah yardimciniz olsun.

Aybeniz; arkadasim senin gibi dogu gorevi olmayan bir yerde göreve basladi sonra o okul dogu gorevi oldu ama o bati gorevi yapiyor gibi iki seneyi bitirdi sonra dogu gorevi olan bir yere kendi istegiyle gitti.

Sayın hocam 3 yıl bitmeden atama istenmiyor diye biliyorum ancak bosanma gerekçelerinizde elle tutulur nedenler varsa (siddet yada can güvenliği vs...) bunları bosanma dilekçenizle sunarak mazeret ataması isteyebiliyorsunuız sanırım.Size en sağlıklı açıklamayı yine MEM yada Bakanlığın bulunduğunuz ille atamadan sorumlu birimi yapar telefonu bakanlığın sitesinde var.Hakkınızda hayırlısı.

Maalesef isteyemezsiniz , boşanmada artık özür durumundan çıktı, ancak mahkemeye gidip can güvenliğim tehlikede diye anlatıp belgelendirirseniz o şekilde isteyebilirsiniz ..Siz bence gidin anlatın durumunuzu Milli Eğitimdekilere , en azından başka bi ilçeye falan görevlendirmeniz yapılır

aybeniz, kendinle ilgili açtığın diğer başlıkları da okudum az çok. Evet boşanabilirsin kendi ayakların üzerinde pek ala durabilirsin ve çok da mutlu olursun. güven kendine ;)

aybeniz, kendinle ilgili açtığın diğer başlıkları da okudum az çok. Evet boşanabilirsin kendi ayakların üzerinde pek ala durabilirsin ve çok da mutlu olursun. güven kendine ;)

Bunu milli egitim özlük bolumune danisin lutfen, burdan aldiginiz bilgiler yeterli olmaz.
Ben il ici uc yildan oncr degisiklik yapilmiyor, il disi her sene istenebiliyor diye biliyorum. Okulunuzda memur yok mu? Siz gidemiyorsaniz onlar da irtibat kurarlar.ya da en kotu telefonla bile saglikli bilgi alabilirsiniz, ama burdan olmaz.
Allah yardimciniz olsun.
Bosanmam durumunda dogu gorevi yükümlüsü olucam . bir de atandigin yerde 3 sene kalma sarti var normalde. Ama iste dogu gorevi istersem. Gidebilir miyim acaba diye merak ediyorum

Back
X