Eşin kendi yöresinin adetlerini biliyordur ve kardeşine bu denli masraf yapılabildiğine göre az buçuk size de destek olabileceklerinin farkındadır. Ailelere yük olmamak güzel birşey ama durumu olan aileler elverdiğince taşın altına elini koymalı. Eşiniz ailesine düğünü biz karşılayacağız dediyse aaa neden ki dememişlerdir doğal olarak.Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Evet islerine gelmıstır bu durumEşin kendi yöresinin adetlerini biliyordur ve kardeşine bu denli masraf yapılabildiğine göre az buçuk size de destek olabileceklerinin farkındadır. Ailelere yük olmamak güzel birşey ama durumu olan aileler elverdiğince taşın altına elini koymalı. Eşiniz ailesine düğünü biz karşılayacağız dediyse aaa neden ki dememişlerdir doğal olarak.
Boyle dusunmeye zorluyorum kendimi elimde olmadan cogu zaman moralim bozuluyorO anki durumlar onu gerekirmiş demek ki.
Eşinize neden dertleniyorsunuz ki? Adam zamanı geriye alıp yeniden düğün yapamaz size. Adamın başını yemekten başka bir iş değil sizin yaptığınız, bir süre sonra aranızı bozar bu durum.
Evet tabi ama gozumun onunde su sıralar yapıldığı ıcjn ister istemez canım sıkılıyor6 sene geçmiş. Boşuna kendini doldurmanın manası yok artik.
Dikkatini başka yere vermelisin.Boyle dusunmeye zorluyorum kendimi elimde olmadan cogu zaman moralim bozuluyor
Sizi istemediler mi acaba belki ondan eşiniz kimseye yük olmadan yapalım demiştir. Ben olsam bende takılırdım haklısınız ama zaman geriye gelmiyo. Kv ye lafını yapsanız adınız kıskanca çıkar.Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Bence cok ama cok haklısn ben olsam hakkımı isterdm 150 bin ne demek ya ? Valla bende olsam bende takardım ben su an bile hakkımı yedrmıyorum bana neyse eltimede o diyorum bir gram hakkım gecerse haram olsun dıyorum eşimedeBen calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Evet kıskanc olarak algılanırım beni cok istediler cok da severler ona lafım yok hatta bu kızı istemiyorlar sımdı zorunluyuz bozamayız diyorlar sorun yasadıkcaSizi istemediler mi acaba belki ondan eşiniz kimseye yük olmadan yapalım demiştir. Ben olsam bende takılırdım haklısınız ama zaman geriye gelmiyo. Kv ye lafını yapsanız adınız kıskanca çıkar.
Evet ama su an gordugum zaten esimin kulturu de kız tarafına masraf yaptırılmıyormus ustune kıyafet bile onlar karsılıyor zatıalileri isterlerse dugune tesrıf edeceklerBir önceki konuna baktım. Senin ailen de sanırım maddi manevi destek olmamış evliliğine. Belki sen de bu psikoloji ile eşinin ailesinden destek beklemedin. Herşeyi biz yapalım durumlar eşitlensin istedin kendince. Olan olmuş artık.
Esim kırılmıyor ona arsa verdiler dugun sonrası ama zaten kardesı e de vermıslerdı iki kardes arasında mal mulk ayrımı olmadı ben gelinler arasında yaptıklarını dusunuyorumSize hak veriyorum tabiki insanın zoruna gider ama eşinize daha çok üzüldüm ailem evlatları arasında böyle bir ayrım yapsa cok kırılırdım boşver in takmamaya çalışın.
Muhtemelen onlar da boyle olacak simdiden belli ediyor kendini cunku o zmn da bizden Bı beklenti ıcıne giremezler o zaman soylerım lafımıBi benzerini bende yaşadım ama anladım ki para pul bir yere kadarmış şimdi kv kp eltimle kavgalilar eltim onlara benim evime gelmeyin yoksa polis çağırırım tarzında bi kavgaları olmuş..ben im düğünümde alınan eşyaların taksitlerini eşim ödedi..kaynıma kendi evlerini verdiler en iyi eşyaları aldılar yatmadı elektrik su paralarını da kp ödüyor çok kıymetli gelinlerine yaranamadilar yinede
Iyi de onların değil eşinizin kararıymış bu. Demek ki kayinbiraderiniz böyle bir karar vermemiş. Ki doğrusu sizin yaptığınız. Ayrıca zaman şartları değiştirir. Hiç kafayı takmaya d3gmez.Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?