- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Biz de eşimle aynı kararı aldık hiç bir talepte bulunmadım her şeyi ikimiz hallettik şükür evimde de huzurum var daha ne istiyor. Bir kaynım var herkes ailesi ona yaparsa bu sefer üzülürsün vs dedi ama bu benim karakterimde olan bişey değil kendi kararım neticede niye üzüleyim. Kaybına daha çoğunu yapsınlar daha güzel olsun kaynım eltim benden daha mutlu olsun kp kv ve araları çok iyi olsun bunlar beni üzmez kıskanmam aksine beni üzen huzursuz eden şey aralarının kötü olması , karşılıklı uzulmeleri olur. Üstelik üzerinden 6 yıl geçse hayatta konuyu açıp da ısıtıp ısıtıp eşimin önüne sunmam napsin adam tekrar düğün mü yapsınBen calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Nasıl bir yorum bu bir sey bilmeden.. Harcanan 200 TL ye kadar ne aldıklarını soyler ler her zaman oturup yaptıkları masrafı hep konusurlar esya ya 60 bin verdik dediler ki secılırken ailecek gidilir bizde.. Yani gidip sectık aldık odedıker cetele tutan ben degılım konusuyorlar ve duyuyorum yanımda olan seyler ıcın neden yalan soyleme geregı de bulunayım burda bu fıkır alma adına paylasım yaptım ben eltım benden bırsey cekmez umrumda degil kendisi.. benden uzak olsunlar da benim kimseye zarar im olmaz olmadı daKıza masraf yaptırılmadığını nereden biliyorsunuz kızın harcamalarında yanında mısınız? düğüne harcanacak tutarı nereden biliyorsunuz herşeyin çetelesini mi tutttunuz anlamadım dediğin miktar zaten çok fazla bir para düğün nerede olacak havuz başında falan mı ya da mobilyalar en pahalısı mı alınıyor siz yanlarında mı gidiyorsunuz da fiyat biliyorsunuz çok garip. Yok bunu elinde tutmak için para akıtıyorlar gibi bir imada bulunmuşsunuz ne alaka ailesi evlensin diye harcama yapacak değil kaldı ki herşeyi kendi imkanlarınızla yapmak ikinizin kararıymış bu kadar durumları varsa eşiniz birşeyler isteseydi. Ne kadar mali durumları neyin ne kadar harcanacağını biliyorsunuz şimdiden hesap kitap yapmaya başladıysanız vay daha sonra o eltinin haline sizden çok çekeceği var.
Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Ayni durum bende de var emin olun herşeyi nişanlım ile ben alıyorum sizi okadar çok iyi anlıyorum ki haklisiniz. Ailesi elini taşın altına koymuyo malesef. Bende sizin gibi dusundum durumu yoktur zorlama gereği duymadım. Benim dugunume 1 ay kala diğer oğluna nişan yaptı. Yaptiklarini görünce şok oldum ister istemez soğudum. Sesimi çıkarmadım yinede ama içime dert oldu malesef. Bana düğünde bisi takamicagini durumumun olmadigini söledi çünkü benim düğünümden 3 ay sonra düğün yapicak diğer oğluna. Bi yanım bırak git diyo bi yanım oglunu seviyorum bukadar sabrettin dur diyo. Hafta sonu ev dizcez diye geldi o kadar çeyizi görünce kalakaldı gıkı cikmadi. Ama surekli lafı sokmaya başladım içime ata ata hasta olmaya başladım. Göğsümde kitleler cıktı 1 senede 9tane. Oyuzden sizden tepkinizi belirtin. Anlasınlar yaptiklarini anlayabilen cinstenlerseBen calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Ben olsam bende bozulurdum ama eşime söylemezdim. Biz de her şeyi eşimle ikimiz yaptık. Düğünde takılanlar sizin araba alırsınız diyen kaynananın düğünden sonra sesi çıkmadı. Eşimde onlarda kalsın borçlarını ödesinler dedi. Ama kaynana bozuntusu sağda solda eşyaları ben aldım diye geziyor. Ve diğer oğlu evlenirken çok eminim kendisi yardım edecek. İnsanın ister istemez canı sıkılıyor.Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Kesinlikle sessiz kalmayın verin cevabını şakayla karışık. Kafanıza da takmayın onlar yokmuş gibi davranın. Önemli olan nişanlın onla mutlu ol yeter.Ayni durum bende de var emin olun herşeyi nişanlım ile ben alıyorum sizi okadar çok iyi anlıyorum ki haklisiniz. Ailesi elini taşın altına koymuyo malesef. Bende sizin gibi dusundum durumu yoktur zorlama gereği duymadım. Benim dugunume 1 ay kala diğer oğluna nişan yaptı. Yaptiklarini görünce şok oldum ister istemez soğudum. Sesimi çıkarmadım yinede ama içime dert oldu malesef. Bana düğünde bisi takamicagini durumumun olmadigini söledi çünkü benim düğünümden 3 ay sonra düğün yapicak diğer oğluna. Bi yanım bırak git diyo bi yanım oglunu seviyorum bukadar sabrettin dur diyo. Hafta sonu ev dizcez diye geldi o kadar çeyizi görünce kalakaldı gıkı cikmadi. Ama surekli lafı sokmaya başladım içime ata ata hasta olmaya başladım. Göğsümde kitleler cıktı 1 senede 9tane. Oyuzden sizden tepkinizi belirtin. Anlasınlar yaptiklarini anlayabilen cinstenlerse
Kaderdasim aynı kaderi yaşamışız maalesef bizde en ufak iğneye kadar eşimle yaptık, sonra öğrendim ki eltimin evini dizmizler altinlarini yapmışlar. Bana düğüne misafir gibi gelip 10 gr bilezik takıp gittiler resmenBen calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Allah kardeş vermiş rızkını ayrı vermiş . Kendi dusuncenizle hareket etmissiniz , içten içe bir şey beklemeniz yanlış olmuş insanın evlendikten sonra keşke dediği çok oluyor lakin is işten geçiyor .Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?