O zaman iyi ki kendiniz yapmissiniz dugununuzu , bunu hatirlatin kendinize bol bolLaf soylenmesını kaldıramam dedi ki soyluyorlar evet o noktada haklı yeri geliyor bana sızlanmayın (kardesı ıcın de yuk olmamasını soylemıstı) bana bisey yapılmadı ben sorun yapmadan evlendim diyor
Tam olarak bunları yazacaktım siz zaten farkına varmışsınız. Olmuşla ölmüşe çare yok. Geçmiş zaman için evinizin huzurunu bozmayınEsımı cok sevıyorum kasıtlı olarak onu uzmuyorum tabıkı canım sıkıldığında anlıyor cok sukur 4 yasında bir kızım var kimseye muhtac degıkız durumumuz da ıyı.. Diyorum ya ara ara kafama takılıyor moralim bozuluyor sizlerden fıkır almak istedim hepinize tesekkur ederım gecmis zaman ıcın aileme zarar vermemeliyim dogru soyluyor sunuz zamanla Allah karsılıgını haklıysam bıze de verir ben de gorurum
Evet o anlamda cok sukur sorunumuz yok herkesten onde tutar bizi mutluyum da sadece ziyaret anlarında gerginlik yasıyoruzEşin evine ve eşine bağlı bir adam mı ? Evliliğinde mutlu musun ?
Tesekkur ederi yorumunuz ıcın evet kendi kararı kimseye yuk olmamakSizden önce eşinizin alınması lazım bence.
Eğer aile direkt "biz bir şey yapamayız" dediyse eşiniz şimdi üzülmüştür.
Eşiniz kendi kendine böyle bir karar aldıysa da yapacak bir şey yok.
İkiniz yaparak en doğrusunu yapmışsınız zaten.
Çok zaman geçmiş, bunları düşünüp konuşup eşinize yüklenmeyin boşuna.
O zaman hiiiç sıkntı yapma. Unut bence hiç konusunu da açma.Evet o anlamda cok sukur sorunumuz yok herkesten onde tutar bizi mutluyum da sadece ziyaret anlarında gerginlik yasıyoruz
Ben de bir zamanlar bu duruma takılıyorum. Fakat sonra kendimi ikna ettim. Bunu başta ben kabul ettim. Bu da sana ders olsun. Bir daha sadece başkalarını düşünerek fedakarlıklar bulunma. Bulunursa da artık o sayfayı kapat. Çünkü zamanı geriye alman mümkün değil ve sonuçta huzuru bozulan sensin. Kendime bunu öğrettim.Ben calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
Zamaninda esin seni ikna etmis kimseye yuk olmayalm diye bence don esine kiz senBen calisan biriyim Esımle ayni memleketten degılız evlenirken sorunsuz olsun diye ailelerden beklenti ıcıne girmeden evlendik bu esımın fikriydi iki aileye de yuk olmayalım demistı neyse evliyiz 6 yıldır esımın erkek kardesı bu yıl evleniyor kendisi 1 nısan attı 2. Yı elde tutmak ıcın yapmadıkları kalmadı. Maddi olarak dugun sonuna kadar yapılan masraf 150 ile 200 bin arasında bir deger olacak.. Ben esımın adetlerini bu dugunde ogrenıyor um ben gordugum su ki kız tarafına 1 TL masraf yaptırılmıypr.. Bu duruma kafayı cok takıyorum kimsenin parasına ihtiyacım yok ama bu ayrımın yapılması bana haksızlık degil mi yanlıs mı dusunuyorum gectı gitti tamam 6 yıl ama yine de uzuluyorhm benim ıstedıgım gjbı olmadı dugunum cunku maddi olarak esimle bu kadar yetebıldık esıme defalarca sorun yaptım bu durumu bana hak veriyor ama hak vermesi de yetmiyor zaten haklı oldugumu biliyorum ne istiyorum nasıl ıyı olurum onu da bilmiyorum ama fazlasıyla bu duruma takıyorum sizler objektif olarak yorumlarsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?