- 29 Mayıs 2012
- 1.084
- 68
- 113
- Konu Sahibi efsuNevfel
sonra kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum dye dşnmeye başaldım öle küçük göryo falan gbi dedm de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah rabbim isteyn herkese versin çok muhtşem bi duygu..geçenlerde çoçuklrın ikiside uyuyodu eşim öle ikisini görnce geldi sarıldı bana iki tane aslan verdn bana önce allah tabi de dedi sarıldı çok mutlu oldum gururlandım darısı sizlere inşallah
sonra kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum dye dşnmeye başaldım öle küçük göryo falan gbi dedm de
sanki biz rahatsız etmişiz gbi konuşmuşun haa alındım valla
Bende biraz alındım
Kızlar k.v geldi biraz oturduk sonra birlikte pazara gittik ve geldim o sırada topicte muhabbet baya ilerlemişCidden baya canlı bi topic oldu burası.
Tatile gidenler var sanırım hızlıca bi baktım ben yokken yazılanlara,
k.vdem uludağa kamp kuruyor her yaz ve geçen hafta bizde gittik ayarladık çadırı filan. Yarın da başlıyor kamp günleri, beni de istiyor yanına eşim içinde iş çıkışı teleferikle gelsin diyor, güzel fikir bende istiyorum aslında ama bakalım eşim kabul edecek miiiii
Bende biraz alındım
Kızlar k.v geldi biraz oturduk sonra birlikte pazara gittik ve geldim o sırada topicte muhabbet baya ilerlemişCidden baya canlı bi topic oldu burası.
k.vdem uludağa kamp kuruyor her yaz ve geçen hafta bizde gittik ayarladık çadırı filan. Yarın da başlıyor kamp günleri, beni de istiyor yanına eşim içinde iş çıkışı teleferikle gelsin diyor, güzel fikir bende istiyorum aslında ama bakalım eşim kabul edecek miiiii
:18:
ohhh iyiymiş valla ne güzel senin kv ile aran ii galiba sen bizi gibi kötü gelin değilsin galiba.![]()
cumaları çok mutlu oluyorum,c.tesi pazar kocacım evde,sürekli birlikteyiz diye..birazdan gelecek ben de hazırlanıyım,gelince gidicez..ama nereye pazarayani romantik bir akşam yemeğine çıkacakmış gibi yazdım ama
![]()
cumaları çok mutlu oluyorum,c.tesi pazar kocacım evde,sürekli birlikteyiz diye..birazdan gelecek ben de hazırlanıyım,gelince gidicez..ama nereye pazarayani romantik bir akşam yemeğine çıkacakmış gibi yazdım ama
![]()
![]()
canlarımmm ben çıkıyorum mesai bitmek üzere biliyosunuz ki ben yokum. ben yokken kendinize çok ii bakın aklım hep sizde olacak valla kızlar neler kaynatmıştır yine die. beni unutmayın anacııııımmmm hepinizi çokkk seviyorum kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum.
bana dua etmeyi unutmayın sakın haaaa ben yokum die atlamayın beniii e isteklerim belli zatennn
hadi canlarım benim byyyyy![]()
sanki biz rahatsız etmişiz gbi konuşmuşun haa alındım valla
Bende biraz alındım
alınma arkadaşım,bu topiği biz VİRÜSbirlikte açtık gibi bişey o yüzden o öyle demiştir,yoksa siz de burayı hareketlendirdiniz ne güzel konuşuyoruz işte,alınmayalım böyle şeylere,tanışıyoruz,kaynaşıyoruz ne güzel![]()
![]()
![]()
ama sen de alınma anie..efsunun avukatlığını yapmış olmıyım ama kötü niyetle yazmadığından eminim diye dahil oluyorum..biz daha önceki topikten tanışanlar o sırada yalnız kalmışız o yüzden yazmıştır...
anaaaam kızlar allah aşkına yarama tuz basmayın yavvv. üüüüüüüüüben daha asker yolu bekleyeceğimmmm.gerçi eşimle anlaştık valla ne yapayım bedelli çıkana kadar bekleyeceğiz.
canlarımmm ben çıkıyorum mesai bitmek üzere biliyosunuz ki ben yokum. ben yokken kendinize çok ii bakın aklım hep sizde olacak valla kızlar neler kaynatmıştır yine die. beni unutmayın anacııııımmmm hepinizi çokkk seviyorum kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum.
bana dua etmeyi unutmayın sakın haaaa ben yokum die atlamayın beniii e isteklerim belli zatennn
hadi canlarım benim byyyyy![]()