"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sonra kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum dye dşnmeye başaldım öle küçük göryo falan gbi dedm de

inşallah rabbim isteyn herkese versin çok muhtşem bi duygu..geçenlerde çoçuklrın ikiside uyuyodu eşim öle ikisini görnce geldi sarıldı bana iki tane aslan verdn bana önce allah tabi de dedi sarıldı çok mutlu oldum gururlandım darısı sizlere inşallah

ne güzel....imrendim şimdi,darısı bizlerin ve isteyen herkesin başına..

sonra kendi kendime hüsnü kuruntu yapıyorum dye dşnmeye başaldım öle küçük göryo falan gbi dedm de

sen daha iyi bilirsin tabii ama bence de kuruntu yapıyosundur..insan napıyosa kendi kendine yapıyo zaten,ben de çoksenaryo yazarım kafamdan,saçma saçma :)

sanki biz rahatsız etmişiz gbi konuşmuşun haa alındım valla

Bende biraz alındım :17:

Kızlar k.v geldi biraz oturduk sonra birlikte pazara gittik ve geldim o sırada topicte muhabbet baya ilerlemiş :52: Cidden baya canlı bi topic oldu burası.

Tatile gidenler var sanırım hızlıca bi baktım ben yokken yazılanlara,

k.vdem uludağa kamp kuruyor her yaz ve geçen hafta bizde gittik ayarladık çadırı filan. Yarın da başlıyor kamp günleri, beni de istiyor yanına eşim içinde iş çıkışı teleferikle gelsin diyor, güzel fikir bende istiyorum aslında ama bakalım eşim kabul edecek miiiii

cumaları çok mutlu oluyorum,c.tesi pazar kocacım evde,sürekli birlikteyiz diye..birazdan gelecek ben de hazırlanıyım,gelince gidicez..ama nereye pazara :27: yani romantik bir akşam yemeğine çıkacakmış gibi yazdım ama :1:

Kızlar k.v geldi biraz oturduk sonra birlikte pazara gittik ve geldim o sırada topicte muhabbet baya ilerlemiş :52: Cidden baya canlı bi topic oldu burası.

k.vdem uludağa kamp kuruyor her yaz ve geçen hafta bizde gittik ayarladık çadırı filan. Yarın da başlıyor kamp günleri, beni de istiyor yanına eşim içinde iş çıkışı teleferikle gelsin diyor, güzel fikir bende istiyorum aslında ama bakalım eşim kabul edecek miiiii

ohhh iyiymiş valla ne güzel senin kv ile aran ii galiba sen bizi gibi kötü gelin değilsin galiba.:9:

Son düzenleme:

ama sen de alınma anie..efsunun avukatlığını yapmış olmıyım ama kötü niyetle yazmadığından eminim diye dahil oluyorum..biz daha önceki topikten tanışanlar o sırada yalnız kalmışız o yüzden yazmıştır...
bursayı çok severim...balıkesirliyim ama balıkesirin merkeze uzak ilçelerindenim,o yüzden bursalıymış gibi hisseder kendini bizim oralılar :) çadır,teleferik,kulağa bile güzel geliyo yaa,kabul eder inşallah eşin,madem istiyosun :)

gelin hanımlar ben çıkıyorum,hazırlanıcam..
sohbet için herkese çok teşekkürler,iyi bakın kendinize
görüşmek üzere....

cumaları çok mutlu oluyorum,c.tesi pazar kocacım evde,sürekli birlikteyiz diye..birazdan gelecek ben de hazırlanıyım,gelince gidicez..ama nereye pazara :27: yani romantik bir akşam yemeğine çıkacakmış gibi yazdım ama :1:

valla ağzımdan aldın ya bende seviniyorm ama biz dışarı çıkmak için annemi beklemk zorundayız o da her gn gelemiyoda yarın gelir biz çıkalım dyene gzel olyo cidden hafta sonları öle çok temzlikte yapmam eşim evdeyken bi toparlr toz alırım ohh iştende kaytarmış olyrm yanii...

bende çıksam ii olcak dostlar yemek hazırlığına başlyım herkese ii akşamlar kendnize ii bakın

Bana da böyle oluyor :1: cumartesileri bana tatil ama eşimde 1 de geliyor evi toparlıyorum o gelince de öyle bi seviniyorum ki dediğiniz gibi sanki romantik bi yemeğe çıkacaz :1: markete filan gidiyoruz bizde..

Önemli olan birlikte olmak aslında nereye gidildiği değil :16: o yüzden anlayabiliyorum sizi.

canlarımmm ben çıkıyorum mesai bitmek üzere biliyosunuz ki ben yokum. ben yokken kendinize çok ii bakın aklım hep sizde olacak valla kızlar neler kaynatmıştır yine die. beni unutmayın anacııııımmmm hepinizi çokkk seviyorum kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum. :54::54::54:
bana dua etmeyi unutmayın sakın haaaa ben yokum die atlamayın beniii e isteklerim belli zatennn
hadi canlarım benim byyyyy:3::3::3:

canlarımmm ben çıkıyorum mesai bitmek üzere biliyosunuz ki ben yokum. ben yokken kendinize çok ii bakın aklım hep sizde olacak valla kızlar neler kaynatmıştır yine die. beni unutmayın anacııııımmmm hepinizi çokkk seviyorum kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum. :54::54::54:
bana dua etmeyi unutmayın sakın haaaa ben yokum die atlamayın beniii e isteklerim belli zatennn

kuzum güle güle git güle güle gel öpüyoruz seni

kızlar benim tanışmam filmlere konu olacak cinsten,2003 yılında Kuzenim şehirdışında okuyordu eşim kuzenimin arkadaşıydı,eşimi ilk fotolardan keşfettim ve tellefonla işletelim dedik kuzenimle,tabi ozaman ngençlik işte :)eşimle telde birbirimizi görmeden konuşltuk 1ay kadar ve ben etkilenmeye başladım sonunda itiraf ettim kuzenimi öne sürerek eşim çok bozuldu beni işlettiniz diye ama ben duygularımın gerçek olduğunu anlattım ve zaman tanıyalım ve birbirimizi tanıyalım dedik 1,5 sene hiç birbirimizi görmeden telde konuştuk çünkü askere gitti gelemedi gelmek istedi ama ben askerliğini yap öle gel dedim,ve samsuna geldi eşim çok garipti çok heycanlanmıştım telde yaşadığım duyguları yaşıyordum herşey gerçekti...daha sonraki gelemsinde ailemle tanıştırdım...tam ailemi ikna etmişken biz 1yıl ayrılık yaşadık olmayacak demiştim bitirdim.2006 senesinde ben üniv kazandım ve okulum eşimin yaşadığı şehre çok yakındı,korkularım vardı acaba yapabilrmiyim bilmediğim bişehirde diye.okuldayken bigece aradı beni gel ailemi gör yaşadığım yeri şehri gör beni koyup gitme ne olur dedi ve ben atladım gittim uşaka gidiş o gidiş ben görür görmez yelkenler fora:)ailesi çok sıcak karşıladı beni ve benim gelip gitmelerim sıklaştı 2yıl okul bittikten sonra 2008de evlendik....şimdi düşünüyorum yaptığım büyük cesaret alllah var bugüne kadar ne eşim ne k.vler bekarken gelip gittiğimi hiç konu etmediler ,iyiki eşimle evlenmişim onu çok seviyorum

sanki biz rahatsız etmişiz gbi konuşmuşun haa alındım valla
alınma arkadaşım,bu topiği biz VİRÜSbirlikte açtık gibi bişey o yüzden o öyle demiştir,yoksa siz de burayı hareketlendirdiniz ne güzel konuşuyoruz işte,alınmayalım böyle şeylere,tanışıyoruz,kaynaşıyoruz ne güzel :24: :24: :24:
ama sen de alınma anie..efsunun avukatlığını yapmış olmıyım ama kötü niyetle yazmadığından eminim diye dahil oluyorum..biz daha önceki topikten tanışanlar o sırada yalnız kalmışız o yüzden yazmıştır...

aşkolsun kızlar yaaa :14: bende üzüldüm siz öyle deyince şimdi :14:
biz topiki her beraber açtık kızlarla eylüşüm dediği gibi
diğer topikte bir iki şey rahatsız etti bizi bizde hep beraber başka bi topiğimiz olsun dedik
sizlerle tanışmaktan da büyük zevk aldık inanın buna tamda hepimiz birden denk geldik o an
kırdımsa özür dilerin bacılar :43:

anaaaam kızlar allah aşkına yarama tuz basmayın yavvv. üüüüüüüüü :14::14::14::14::14:ben daha asker yolu bekleyeceğimmmm.gerçi eşimle anlaştık valla ne yapayım bedelli çıkana kadar bekleyeceğiz.

anammmm daha senin oduş askerlikte mi yapmadı ??? :53:
bacım canım kardeşim hadi aynı evi kabul ettik ettikte sevgimizden
kızzzz askerliğini yapmamış adamlan evlenilir mi hiççç aaaaa
şaka bi yana canım zor geçer senin için ama Rabbim sabrınıda verir
sen duanı eksik etme yeterkiii bi yerden bi kapı açar sana
mesela ben :9: üni. yerleşttim gitmesine 1 ay kala ek kontejanla :9:

sende kendine iii bak canım iii tatiller inşallahhhh....

Son düzenleme:
Back
X