"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar herkese merhaba umarım herşey yolundadır,herkes mutludur ben yeni evime taşındım huzur mutluluk getirir inşallah kızlar,,hepinizi kocaman öpüyorum

Ahkeşkem sana da ailen için hayırlı uğurlu olur inşallah...

evleneli tam 1 ay 1 hafta oldu. ilk zamanlar alışmış gibiydim ama şimdi çok kötü hissediyorum kendimi. ne bileyim bir anda bir sürü sorumluluk yüklendi sanki omuzlarıma ve ben altında eziliyormuşum gibi geliyor. annemin evinde çok rahattım temizliğe nadir yardım eder canım isterse yemek yapardım. şimdi öylemi? hergün mutlaka yemek yapacaksın, 2 günde 1 temizlik yapmazsam içim rahat etmiyor. annem çok titizdi ondan olsa gerek. şu an tatilde olmama ragmen sabah erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyrm. eşimi seviyrm o da elinden geleni yapıyor ama ben şunu şuradan al şuraya koy demezsem kılını kıpırdatmıyor her işi ya ben yapıyrm ya da ona emir veriyormuşum gibi geliyor hoşuma gitmiyor. o kadar iş güç yapıyrm 1 gün olsun takdir etmedi beni. bugün patladım en sonunda söyledim beni hiç takdir etmiyrsun diye. ne dese beğenirsiniz. temizlik yaptığını hiç fark etmedim. tabi fark etmezsin dedim çünkü evin kirlenmesine hiç fırsat vermedim dedim. offf çok içim sıkılıyor. eşimle 5 yıldır tanışıyrz ama evlilik saçma gereksiz gelmeye başladı. :(((

Back