"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

adı işte kayın valide,anne bir başka ya insanın kendi annesi gibi varmı,hastalıkta sağlıkta birtek ona nazın geçer,ama ben kırgınlıklarımı hiçbir zaman saygısızlık yapmadım eşime anlattım her defasında eşim hakverdiği için sustu,bazı şeylerde beim elimde artık nekadar değer okadar değer vereceksin arkadaşım,bende mesafeli duruyorum herzaman,bişeyi olsa ilk önce kızından yardım ister bana bişey diyemez,eee herkes ektiğini biçer:))

bende aynen senin gibi yaptım . kırgınlıklarımı saygısızlığa hiç dönüştürmedim . herzaman mesafemi korumaya çalıştım . insanlar bana 1 yaklaşsa ben bin yaklaşırım ama onlar bana yaklaşmayınca bende mesafemi koydum . bende eşimle konuştum hep . ,,

vefacığım bide çimstone nin riviera olanı çok güzel seçme şansın olura ona bakmanı isterim ben çok istedim ondan yaptırmayı ama çok pahalıydı

benim iç mimar arkadaşım var sağolsun bütün mutfak , banyo dolaplarımı kendisi çizdi evin dekorasyonuyla ilgili güzel fikirler verdi kocaman bir ayakkabı dolabı çizdi bana içine çamaşır makinama kadar birsürü şey sığdırdı .

bende beyaz diyorum canım tabiki zevk senin,işte bende bundan korkuyoruım bitmemmi ev alırken hep işin üşkağıtına kaçıyorlar mütahitler,karşımıza bi bina yapıldı,inşaatken sorduğumuzda 150 milyar istiyorlardı,evin işçiliği sıfır dış cephe boyası bile eski boyalardan plastik saten değil kireçli gibi duruyo hadi gelde al şimdi bu evi,canım benim sözleşmeniz yokmu

canım sözleşmemiz var sözleşmede yazan bütün ürünlerde müşteriye renk seçeneği sunulacaktır yazıyo eve gidince tekrar okucam sözleşmeyi

bende aynen senin gibi yaptım . kırgınlıklarımı saygısızlığa hiç dönüştürmedim . herzaman mesafemi korumaya çalıştım . insanlar bana 1 yaklaşsa ben bin yaklaşırım ama onlar bana yaklaşmayınca bende mesafemi koydum . bende eşimle konuştum hep . ,,

vefacığım bide çimstone nin riviera olanı çok güzel seçme şansın olura ona bakmanı isterim ben çok istedim ondan yaptırmayı ama çok pahalıydı

nazcım mutfak için sanırım banuya fikir verdin bana yazmışsın ama:) aynen öle canım azcık samimi olsan hizmetde kusur beklemiyorlar,benim bi işim olsa çocuğu yarım saat geç alıcam desem kadının ödü kopuyo,oğluma bakıyo ama memur zihniyeti gibi benim iş çıkışımı mesaisi bitti diye belliyor,ikinciyi şuan yapma biraz büyüsün öle yap diyo,onların programına göre olacak yani,,,allahım aratmasın ama 2.çocuğu yapmayı bile düşünmüyorum çok yıprandım seni senden başka anlayan olmuyo,geçen bi pikniğe gittik burnumdan geldi,ne yemek yiyebildim ne oturdum oglanda rahatsızlandı kucağımda sallıya sallıya uyuttum bana sen oturda yemeğini ye diyen yok eşimde mesaideydi geç geldi 10da gelir gelmez al götür beni burdan eve dedim kendin git sonra karnını doyur dedim çektim geldim eve.

$televizyon ünitesi.webp

evet kızlar bu benim tv ünitem

nazcım mutfak için sanırım banuya fikir verdin bana yazmışsın ama:) aynen öle canım azcık samimi olsan hizmetde kusur beklemiyorlar,benim bi işim olsa çocuğu yarım saat geç alıcam desem kadının ödü kopuyo,oğluma bakıyo ama memur zihniyeti gibi benim iş çıkışımı mesaisi bitti diye belliyor,ikinciyi şuan yapma biraz büyüsün öle yap diyo,onların programına göre olacak yani,,,allahım aratmasın ama 2.çocuğu yapmayı bile düşünmüyorum çok yıprandım seni senden başka anlayan olmuyo,geçen bi pikniğe gittik burnumdan geldi,ne yemek yiyebildim ne oturdum oglanda rahatsızlandı kucağımda sallıya sallıya uyuttum bana sen oturda yemeğini ye diyen yok eşimde mesaideydi geç geldi 10da gelir gelmez al götür beni burdan eve dedim kendin git sonra karnını doyur dedim çektim geldim eve.

hem iş yapıp hemde yazmaya çalışınca karıştı biraz . benim kaynanamda ya 3 yada hiç der çocuk için . oldu başka derdi varmıymış

banum benim sanki mutfağa açık renk daha iyi olur gibi geldi bana. siyah banyoda daha ağır hoş duruyor diye düşünüyorum.
ama mutfağada böyle süt beyaz gibi değilde hani kırık beyaz gibi olsa sanki daha iyi olur gibi geldi, böyle çimstone da var krem filan gibi hoş renkli onlara bakma şansın varsa bir bak derim.
birde tezgahın arkasına döşenecek fayans rengi önemlii. mesela krem fayans ise tezgah beyaz olmamalı. yani fayans tezgah bir bütün olarak renk uyumu içinde olmalı bence.ama tatlım en iyisi gene kendi kafana yatanı yaptır yoksa sonra ısınamazsın, içine sinen neyse onu yaptır.
benim banyom da gri çok kullanışlı değil sadece onu söyliyim sana. yani banyo fayansı böyle sanki kum rengi krem olsa her renk paspas kullanırsın, aksesuarda keza öyle. ben pek kullanamadım gri olarak. ama füme daha farklı ama açık renkli olması daha iyi tabii. buda nacizane tecrübem canım

slm kızlar ben geldim. dr de muayene olamadım bugün değil salı epilepsi hastalarına bakıyolarmış. ilaç bitmişti biiti ne olacak dedim. ilaç yazdı sadece bunu yıllarca kullanacaksın dedi.

ahkeşkemm hoş geldin bende seni merak ettim. acep doktor ne diyecek.. ama o ilaçlar evet yıllarca kullanılması gerekli oluyor diye biliyorum..
bu arada eylüşün kardeşi geldi yaaa onla hasret gideriyor demekki. gelmedi hala

slm kızlar ben geldim. dr de muayene olamadım bugün değil salı epilepsi hastalarına bakıyolarmış. ilaç bitmişti biiti ne olacak dedim. ilaç yazdı sadece bunu yıllarca kullanacaksın dedi.

hoşgeldin canım benimde aklım sendeydi ne oldu acaba ilaçlar iyi geldi diye yazmıştın çok sevindim canım belirtilerin kaybolmasına bakalım dr salı günü ne diyecek.

ahkeşkemm hoş geldin bende seni merak ettim. acep doktor ne diyecek.. ama o ilaçlar evet yıllarca kullanılması gerekli oluyor diye biliyorum..
bu arada eylüşün kardeşi geldi yaaa onla hasret gideriyor demekki. gelmedi hala

bilmiyorum ki canım bakalım salıya kaldı.
bu arada dün eşimle kavga ettik. çok kötüydü bana nasıl bağırdı. eeee ne susup duruyosun bu surat ne böle yeter başlarım yıl dönümüne diye. ne diyosun sen yaa dedim hala devam eeti herşeyi mahvediyosun kutladık ne güzel işte bitti daha ne rio karnavalı mı bu günlerce mi kutlanır şu bu neler neler çok kırıldım yaaa çokkkk. şaka mı yapıyosun sen yaaa dedim ağzım açık kaldı

bilmiyorum ki canım bakalım salıya kaldı.
bu arada dün eşimle kavga ettik. çok kötüydü bana nasıl bağırdı. eeee ne susup duruyosun bu surat ne böle yeter başlarım yıl dönümüne diye. ne diyosun sen yaa dedim hala devam eeti herşeyi mahvediyosun kutladık ne güzel işte bitti daha ne rio karnavalı mı bu günlerce mi kutlanır şu bu neler neler çok kırıldım yaaa çokkkk. şaka mı yapıyosun sen yaaa dedim ağzım açık kaldı

bakalım salı günü belli olur. ay valla benimde ağzım açık kaldı. boşver sen sukunetini koru o anlayacak hatasını. sadece bu tavrına çok kırıldığını belirt bence kesin o başka bişey bozuktu sana patladı. yani bu onun gerçek düşüncesi değildir.

bakalım salı günü belli olur. ay valla benimde ağzım açık kaldı. boşver sen sukunetini koru o anlayacak hatasını. sadece bu tavrına çok kırıldığını belirt bence kesin o başka bişey bozuktu sana patladı. yani bu onun gerçek düşüncesi değildir.

insan nasıl sukünetini korur bilmiyorum ama dün ağladım sadece onada dediki haaa böle boktan şey için otur ağla bide. çatlayacağım birazdan haberin olsun ağlayıp durma yeter diye bağırıp durdu

insan nasıl sukünetini korur bilmiyorum ama dün ağladım sadece onada dediki haaa böle boktan şey için otur ağla bide. çatlayacağım birazdan haberin olsun ağlayıp durma yeter diye bağırıp durdu

ben kalıbımı basarım bu sinir başka bişeye sana değil. yoksa yapmaz bu tavrı. sen ara bence sakin sakin güzel güzel konuş. deki ben sende 2 çift güzel söz bekledim sen bana bunu söylemek yerine işte yaptıklarını söyle. tamam 40 gün kutlayalım demedim ama senden de benim için bana özel bişi bekledim de..

artık sükunetimi koruyamam gerçekten ne yapmaya çalışıyo çok merak ettim soracağım. eşimle hiç bu kadar küs kalmamıştık üç gün oldu. ve onda tık yok gerçekten şoklardayım. susarak hiçbişey olmaz biliyorum ben ne kadar susayım oda o kadar susar huyunu biliyorum.

eşimi aradım az önce müsait değildi müsait olunca ara beni konuşmak istediğim bişey var dedim konu ne diye sesini yükseltiyo hemen bende ara lonuşalım dedim tamam dedi. valla ne oluyo hayatım sana diye konuşacağım yoksa çatlamak üzereyim

Back
X