- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #2.941
hoşgeld,n efsunum geçmiş olsun
sağol toprişim yaaaa sinir oluyorum artık başım ağrıyınca eskiden ağrımazdı bu kadar sık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeld,n efsunum geçmiş olsun
Efsunumm stres yapma bide oruç ta başağrısı yaparr...
efsun temzilik benim huyum şeker.. anacım bana miras bırakmış huyunu. huy huy bu kadar törpüleyebildim. eskiden çok yoruyodum kendimi...
banu ya senin koca benimkinin bazı yaptıklarını yapıyor. bu evdekini dışarı anlatma muhabbeti... aynı yane. bide sanki gidip gidip beni babama şikayet eden kavga edince babamı getiren bide benmişim gibi şuçluyordu. ama sonra bazı olay olunca benim kimseye bişi anlatmadığımı anlayınca bana cvp bilene veremedi...
ahkeşkede valla aklım ya niye vermedi acep. int giremiyo ne
Efsunumm stres yapma bide oruç ta başağrısı yaparr...
efsun temzilik benim huyum şeker.. anacım bana miras bırakmış huyunu. huy huy bu kadar törpüleyebildim. eskiden çok yoruyodum kendimi...
banu ya senin koca benimkinin bazı yaptıklarını yapıyor. bu evdekini dışarı anlatma muhabbeti... aynı yane. bide sanki gidip gidip beni babama şikayet eden kavga edince babamı getiren bide benmişim gibi şuçluyordu. ama sonra bazı olay olunca benim kimseye bişi anlatmadığımı anlayınca bana cvp bilene veremedi...
ahkeşkede valla aklım ya niye vermedi acep. int giremiyo ne
kızlar bende temizlik huyu var ama eskisi kadar kendimi üzmüyorum ,k.vdem salmış iyiyce banada çocuğunla ilgilen diyip duruyo bende günlük işim yapiyorum gerisini artık sallıyorum bi düzeni oturtturim çocuğa bende bakarsa kendime k.vdemde bakarsa ona temizlikçi tutacam
kızlar yaaa neden bilmiyom ama sıkılıyo canımm. Allah hayra yorsun
bide bu sabah iş görüşmesine gittim. sanırım olumlu buldular anladığım kadarı ile.. 2 görüşme ve diğer süreçleri istediğim parayı sordular..
bakalım hayırlsıı ama firma hakkında bilgi araştırıyom.
o bankadan hala sınav için aramadılar yaaa..
kızlar ben kaçıyorum bugünlük temizlik beni bekliyor ara ara girip bakarım size inşşallahhh hadi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocaman hepiniziiiiiiiiiiiiii
kızlar yaaa neden bilmiyom ama sıkılıyo canımm. Allah hayra yorsun
bide bu sabah iş görüşmesine gittim. sanırım olumlu buldular anladığım kadarı ile.. 2 görüşme ve diğer süreçleri istediğim parayı sordular..
bakalım hayırlsıı ama firma hakkında bilgi araştırıyom.
o bankadan hala sınav için aramadılar yaaa..
dua okul balım bol bol allah işlerini rast getirsin,nasıl sartları şuan çalıştığın yere göre
bu arada bişiy sorcam ya aslında kızlarda okurlarsa fikir verisnler,bayrama k.vdemin evine temizlikçi tutummi napim,
okuyom zaten her gün.. şartları konuşmadık ama ben burdan şartlar için değil, boşanma ve yeni yapılanmadan dolayı ayrılmak istiyom. bura ile aynı şartlara geçerim iyisi olursa tabii her zaman isterim![]()
niye tutuyon anlamadım temizlikçi... hakettiğini düşünmüyorum
inş ayno şartlarda olur turkiş senin adına çok isterim canım,ay bilemedim ki işe gireli 4 ay oldu hiç temizlikmi tutmadım,çocuk çoğunlukla ondaydı ay nebilim bayram tmizliği filan ya onun içindedim tutmamı diyosun,bide ben işe girerken lafını şaka yollu etti bikaç kez temizlikçi tutarsın diye
tamam canım mantıklı daha önceden bayrama tutarım diye eşimle konuşmuştum ama hiç sesimi çıkatmıcam eşimde unutur zaten pekakıl edemez yavrum aklına sonradan gelirsede kardeşim nasılsa bakıyo çocuğa 10 gün daha burda kendisi yapar diye düşündüm derim geçerim bende.
vefa sen saf mısın yaaa.. derki niye söylemedin. rol yap azcık.. aaaaaa ölemi konuşmuştuk aklımdan çıktı neyse kurbana tutarız dersinnn![]()
![]()
derki kardeşi kırk yılda bi geldi bakıyo hemen bakıyo olur, anam hergün baktııı bakacak daha
aman ne bilim işte ayyy şurda sabretmeme 1yıl var ondan sonra vericem çocuğu kreşe kurtulcam puff,tutma diyosun yane.ii bakalım aklımdan çıkmış rolü yapalım:)))
kızlar tekrar merhaba,daha önce de selam verdim ama alan olmadı,çabuk unutuldum heralde..
neyse..ben yine de yazıyım,annemleri dün gönderdik,yine yalnızım...bu arada size sormak istediğim bişey var,vefa temzlikçi tutmakla ilgili konuşunca aklıma geldi.biz de haftaya ankaraya gitcez,iki günlüğüne..orda iftar edelim onlarla diye..bi gün de eşimin ailesine gitcez,doğla olarak..o gün mesela,gece sahura ben de kalkıyım mı kv ye yardım etmeye?kalkılmalı mı yani? bu takıldı aklıma size sormak istedim