- Konu Sahibi efsuNevfel
- #3.001
balım öncelikle günaydın,çok zor bir gece geçirmişsin belli canım,inan yavrunun kaybolduğunu söleyince içim cız etti okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum,rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin,bian kendi oğlumu düşündüm hemen hemen hergece bizde büyük bir parka gidiyoruz ve çok kalabalık oluyor labirent gibi kaydıraklar oyun alanı insanın ödü kopuyo,başından para çevirip ver canım bi fakiri sevindir yada bi fakirin karnını doyur verilmiş sadakan varmış çokşükür,oyavrumda korkmukştur ii akıllılık edip biyere gitmemiş beklemiş,eşine gelince söleyecek söz bulamıyorum inan ,sen ne haldesin o neyle suçluyor alllahım çok zor bi durum bu,çok ağır laflar etmiş affedilir gibi değil,sakın banu sakın yumuşama çok iidemişsin anne babayız diye,anlarmıki hatasını dicem ama inan bu erkekleri bir kaşık suda boğasım geliyo hepsibirbirinden öküzzz
vericem vefam çevremde yardıma muhtaç çocuklar var hem para çevirip vereyim hemde onlara bi kaç parça elbise alıp vericem çok korktum içime bi ateş düştü 15 dk içinde yaktı resmen beni,aman sizde dikkatli olun canım çocukların ne yapacağı hiç belli değil 10 sn içinde kaybettik biz gözden,
benim öküz kocama gelincede allaha havale ediyorum onu gözünde bu kadar basit olduğumu bilmiyordum,yazıklar olsun ona ne yapıyorsun ki sen diyor ben daha ne yapmalıyım kızlar akşama kadar iş akşam çocuklar temizlik yemek inanın kendime ait hiç sosyal hayatım yok ama adamın hiç bişey umrunda değil ya,ağzıyla kuş tutsa gözümde değil artık,bu söyledikleri insanın karısına söyleyeceği şey değil birde demezmi bunları bana söylettiren sensin diye söylediği sözlerde bile üste çıkıyor ne diyeyim,allahım tez vakitte görmesini sağlasın yaptığı hayvalığı.