- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
- #6.641
günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün akşam annemle konuşmaya gittim annem ablama dediği gibi banada ev bi satılsın önce bakalım dedi... Sonrada eşim için söylede ev satılsın diye yasin okusun dedi işte... Neyse eşim beni almaya geldi 8de annemlerde bi yere gidiyolardı yürümesinler biz bırakalım dedik annem en son arabadan inerken bize yine ev satılsın diye yasin okuyun dilek duaları falan varmış onlardan oku dedi eşime... Neyse gece yatarken eşime ben annemle konustum sende konus istersen annemle (kv) onunda haberi olsun dedim annemin haberi var dedi ne zmn konustun dedim ablam söylemiş dedi niye o demiş ne zmn demiş dedim ben onla konsurken abla lafı gercerse söyle demiştim dedi... Bana ben öle oldugunu sanmıyorum görümce eşim pazar günü konusur konusmaz pazartesi sabah hemen yetiştirmiştir annesineEee ne demiş ya dedim ben zaten en başta oğluma dedim ayrı eve çık diye demiş işte kv cimmmmm... Kaç gündür haberi varmış kv nin söylemiyo yani hiç... Bu arada eşimde bana annemin arabadan inerken öle sölemesi zoruma gitti dedi.. Bana duyuruyouş gibi dedi...bize söledi zaten ben senle mutlu olmak için ugrasıyrm annemlerden yardım istiyrm dedim... Bende seninle mutlu olmak istiyorum o yüzden susuyorum dedi eşimde... Sarılıp uyuduk sonra
![]()
görümceye bak sennnn hemen yetiştirmiş haaaaakv seninle oturup konuşması lazımdı bence böyle bir şey duyduğunu sizi desteklediğini yada en azından fikrini beyan etmesi oda kaç gündür bilmiyormuş gibi davranmış.
bende size geçen akşamki yaşanaları anlatayım eşimin tlf annemi arayacaktım yanlışlıkla kv aramışım sesini tanıyamıdım birden erkek sesi gibi geldi kapattım meğerse kv miş tekrarda aramadım zaten konuşmakta istemiyorum.neyse eşim dün akşam aradı annesini yanımda kızımla konuştular sonra eşim aldı tlf sesi yankı yapıyo duyuyorum banuyla yasin gazda kalmışlar dikkat etsin yatarken baksın diye bilmiş bilmiş konuşuyo kapadılar yattık sabah eşime dedim annenin kardeşinin arayıpta geçmiş olsun demesi gerekmezmi hadi beni sevmiyo olabilirler insan torunu için arar dedim ee beni arıyolar ya dedi sen kalmadın gazda bizim başımıza geldi bu olay seni aramaları bi anlam ifade etmez dedim bende bayramda aramasam nasıl olur ömür boyu beni aramadı diye kötüler durur ama dedim haklısın onların düşüncesiz olduğunu bilmiyormusun dedi biliyorum dedim sen bayramda ara kırıldığını belli et tepkili konuş anlar oda dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız kızlar.
görümceye bak sennnn hemen yetiştirmiş haaaaakv seninle oturup konuşması lazımdı bence böyle bir şey duyduğunu sizi desteklediğini yada en azından fikrini beyan etmesi oda kaç gündür bilmiyormuş gibi davranmış.
Bende size geçen akşamki yaşanaları anlatayım eşimin tlf annemi arayacaktım yanlışlıkla kv aramışım sesini tanıyamıdım birden erkek sesi gibi geldi kapattım meğerse kv miş tekrarda aramadım zaten konuşmakta istemiyorum.neyse eşim dün akşam aradı annesini yanımda kızımla konuştular sonra eşim aldı tlf sesi yankı yapıyo duyuyorum banuyla yasin gazda kalmışlar dikkat etsin yatarken baksın diye bilmiş bilmiş konuşuyo kapadılar yattık sabah eşime dedim annenin kardeşinin arayıpta geçmiş olsun demesi gerekmezmi hadi beni sevmiyo olabilirler insan torunu için arar dedim ee beni arıyolar ya dedi sen kalmadın gazda bizim başımıza geldi bu olay seni aramaları bi anlam ifade etmez dedim bende bayramda aramasam nasıl olur ömür boyu beni aramadı diye kötüler durur ama dedim haklısın onların düşüncesiz olduğunu bilmiyormusun dedi biliyorum dedim sen bayramda ara kırıldığını belli et tepkili konuş anlar oda dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız kızlar.
günaydınnn kızlarrrrr.... Herkese hayırlı cumalarrr. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bu mübarek gün hatrına.
Vefaaa çok sevindim bak gördünmü boşuna canını sıktın.ee nasıl geçti neler yaptınız mutlu musun şimdi.
Banu hanım galiba bu sefer başardın haaa.
Efsuncum inan çok az kaldı bunlar çok güzel gelişmeler kv nin bilmesi falanda çok güzel. Eşini bu konuda alttan al olur mu gurur yapacak şimdi zoruna gider onun anlayışlı olmaya çalış. Eşinin artık daha çok pof poflanma zamanı
Kızlar dün akşam annemle konuşmaya gittim annem ablama dediği gibi banada ev bi satılsın önce bakalım dedi... Sonrada eşim için söylede ev satılsın diye yasin okusun dedi işte... Neyse eşim beni almaya geldi 8de annemlerde bi yere gidiyolardı yürümesinler biz bırakalım dedik annem en son arabadan inerken bize yine ev satılsın diye yasin okuyun dilek duaları falan varmış onlardan oku dedi eşime... Neyse gece yatarken eşime ben annemle konustum sende konus istersen annemle (kv) onunda haberi olsun dedim annemin haberi var dedi ne zmn konustun dedim ablam söylemiş dedi niye o demiş ne zmn demiş dedim ben onla konsurken abla lafı gercerse söyle demiştim dedi... Bana ben öle oldugunu sanmıyorum görümce eşim pazar günü konusur konusmaz pazartesi sabah hemen yetiştirmiştir annesineEee ne demiş ya dedim ben zaten en başta oğluma dedim ayrı eve çık diye demiş işte kv cimmmmm... Kaç gündür haberi varmış kv nin söylemiyo yani hiç... Bu arada eşimde bana annemin arabadan inerken öle sölemesi zoruma gitti dedi.. Bana duyuruyouş gibi dedi...bize söledi zaten ben senle mutlu olmak için ugrasıyrm annemlerden yardım istiyrm dedim... Bende seninle mutlu olmak istiyorum o yüzden susuyorum dedi eşimde... Sarılıp uyuduk sonra
![]()
günaydın canım çocuk büyütmek zor iş bu yüzden cennet ayağınızın altında işte canım kıyamam ben ikinizede yaaaa
ben üste yazdım canım... Niye gelemedi acaba![]()
bende size geçen akşamki yaşanaları anlatayım eşimin tlf annemi arayacaktım yanlışlıkla kv aramışım sesini tanıyamıdım birden erkek sesi gibi geldi kapattım meğerse kv miş tekrarda aramadım zaten konuşmakta istemiyorum.neyse eşim dün akşam aradı annesini yanımda kızımla konuştular sonra eşim aldı tlf sesi yankı yapıyo duyuyorum banuyla yasin gazda kalmışlar dikkat etsin yatarken baksın diye bilmiş bilmiş konuşuyo kapadılar yattık sabah eşime dedim annenin kardeşinin arayıpta geçmiş olsun demesi gerekmezmi hadi beni sevmiyo olabilirler insan torunu için arar dedim ee beni arıyolar ya dedi sen kalmadın gazda bizim başımıza geldi bu olay seni aramaları bi anlam ifade etmez dedim bende bayramda aramasam nasıl olur ömür boyu beni aramadı diye kötüler durur ama dedim haklısın onların düşüncesiz olduğunu bilmiyormusun dedi biliyorum dedim sen bayramda ara kırıldığını belli et tepkili konuş anlar oda dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız kızlar.
günaydınnn kızlarrrrr.... herkese hayırlı cumalarrr. rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah bu mübarek gün hatrına.
vefaaa çok sevindim bak gördünmü boşuna canını sıktın.ee nasıl geçti neler yaptınız mutlu musun şimdi.
banu hanım galiba bu sefer başardın haaa.
efsuncum inan çok az kaldı bunlar çok güzel gelişmeler kv nin bilmesi falanda çok güzel. eşini bu konuda alttan al olur mu gurur yapacak şimdi zoruna gider onun anlayışlı olmaya çalış. eşinin artık daha çok pof poflanma zamanı
bende anlatayım dün kv ben görümce eşi yemek yiyoruz daha doğrusu sofranın başında çay içiyoruz. kv bana dediki bir önceki günden için akşam geç yattınız galiba ben vc ye kalktım oturuyodunuz mutfakta kahve falan mı içtiniz dedi bende evet anne öle kırk yılda bir birbirimizi görünce gece yarısına kadar beraber olmaya çalışıyoruz işte dedim. görümcemde dediki zaten sen annmle evlenmiş gibisin:) kv bozuldu tabi... niye canım gece geliyoya diyo bende gece gelince ne halde oluyo konuşabiliyomuyuz dedim. sonra görümce neyse rabbim sana mükafatını verecek inşllah dedi böle demesine mutlu oldum.
günaydın vefam hoşgeldin
çok sevindim efsunum senin adına herşey yoluna giriyo bak yavaş yavaş artık bunlar gerçekten çok güzel gelişmeler canım inşallah hayırlısıyla satılır ev biran önce
evet canım hemde çok zormuş eşim aradı biraz önce gece çok sık uyandı durdu ebrar neden öyle oldu acaba diye bende bilmiyorum dedim şöyle 1 sene daha geçse daha bir farklı olur canım dedi haklı gerçekten aslında eziyeti olmasa bal bal kızım benim gülücükleri ömre bedel ama eziyetleri de tuzu biberi oluyo tabiki [/FONT][/B]
ya kızlar ne biliyim bi arayıp geçmiş olsun demezmi insan yaa tamam kafam rahat arayıpta huzurumu kaçırmıyo ama şu durumda aramasını beklerdim
bende anlatayım dün kv ben görümce eşi yemek yiyoruz daha doğrusu sofranın başında çay içiyoruz. kv bana dediki bir önceki günden için akşam geç yattınız galiba ben vc ye kalktım oturuyodunuz mutfakta kahve falan mı içtiniz dedi bende evet anne öle kırk yılda bir birbirimizi görünce gece yarısına kadar beraber olmaya çalışıyoruz işte dedim. görümcemde dediki zaten sen annmle evlenmiş gibisin:) kv bozuldu tabi... niye canım gece geliyoya diyo bende gece gelince ne halde oluyo konuşabiliyomuyuz dedim. sonra görümce neyse rabbim sana mükafatını verecek inşllah dedi böle demesine mutlu oldum.
günaydın efsunummmm
kızlar hepiniz için cevap veriyorum eşim çok şaşırttı beni,ve çok mutlu etti yemeğe gitmedik annem biraz rahatsızzdı kıyamadım haline,birsürü güllerle geldi eve eşim ayyy çok güzeldi yemekten sonra annem kendini ii hissediyorum çıkın dışarı dedi bizde dışarlarda biyerlerde oturduk kahve içtik sohbet ettik....eve geldik oğlumuzu uyuttuk,,,kahve sohbetine kaldığımız yerden devam ettik saat 2ydi uyuduğumda:::)))
İNŞŞALLAAHHH CANIM YAAA İNŞŞALLAAHHH... BAZEN NE YAPMAYA ÇALIŞTIKLARINI ANLAMASAM DA İNŞŞALAH HERSEY YOLUNA GİRİYODUR...
EEE CANIM AİLE OLMAK BURDA BAŞLIYOR İŞTE NE GÜZELLL YAAA RABBİM BOZMASIN CANIM
NORMALDE DEMESİ LASIM AMA KV İŞTE... TAKMA BOŞVER...
HERSEYDEN HABERDARLAR ZATEN EVDE OLAN...
OHHHH İİİİ DEMİŞ GÖRÜMCE DORUYU DEMİŞ NE GÜZEL KV EVLİ GİBİSİN![]()
kızlar hepiniz için cevap veriyorum eşim çok şaşırttı beni,ve çok mutlu etti yemeğe gitmedik annem biraz rahatsızzdı kıyamadım haline,birsürü güllerle geldi eve eşim ayyy çok güzeldi yemekten sonra annem kendini ii hissediyorum çıkın dışarı dedi bizde dışarlarda biyerlerde oturduk kahve içtik sohbet ettik....eve geldik oğlumuzu uyuttuk,,,kahve sohbetine kaldığımız yerden devam ettik saat 2ydi uyuduğumda:::)))
hayret ya kayınvalide sizimi takip ediyormuş ne garip ya
ne güzel görümcen senin tarafını tutmuş canım sevin bence buna
amin inşallah canım hayırlısıyla yakın zamanda sende kurarsın yuvanı inşallah[/font][/b]
yok canım yaaa bizi takip ettiğinden değil. hem varya inan hiç takılmıyorum ben çok tınnnnn
heee görümcenin arada gelir böle
amin canım yaa bu günün hatrı hürmetine Rabbim yardımcı olsun inşşalah bize yuvamız için gerçekten hayattan bunaldım sıkıldım amaçsız yaşıyorum... Hayatımı düzene koymak istiyorum artık...
anladım canım benim görümcem hep kaynanadan yana olur hep
sen sabırlı ol canım herşey yoluna girecek bak bu yaşananlar bile iyi bir başlangıç canım