"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım benim seninle konuşmaz olurmuyuz:16: ahkeşkenin kp çok şaşırdım daaa

ay nebilim yukarıya yazdım kimseden ses çıkmayınca acaba kırdığım bişeymi oldu dedim yaaa

bende şaşırdım rabbim hiç bir evladı anasız babasız büyüttürmesin çok zor

kızlar ben 5yıldır eşimin memleketinde yaşıyorum ama kendimi buraya ait hissetmiyorum ya özellikle ailemin yanına gidip geldiğimde bunu çok ii anlıyorum,eşimi çok seviyorum ama ben nasıl böyle bi hayatı seçtim bazen kendime bile anlam veremiyorum:(((

dün sabah geldik yoldan akşam k.vdemlere hem el öpmeye hem yemeğe gittik eşimin teyzesi ablası nenesi dedesi ve teyzenin gelinide vardı herkes bi sohbette ben ağzımı açmak istemedim yemekte,teyzenin gelini cırcır maşallah yeni evlendi hemen kaynaştı aralarına ,benim gibi gurbetten gelmedi tabi,kendimi çok yalnız hissettim

kızlar herkese merhaba;
Öncelikle hepinize sevdiklerinizle nice nice güzel bayramlar geçirmenizi diliyor geçmiş bayramınızı kutluyorum

Hepinizin huzurunda efsunumdan çok çok çok özür diliyorum bayramda samsunda görüşemedik o çok aradı sordu beni sağolsun ama teyzemin rahatsızlığı sebebiyle biyere gidemedim bayramdada kurban telaşı vardı yani efsunumu göremedim :))))

Nazcım seni kutluyorum canım allahım ayıpsız kusursuz kucağına vermeyi nasip etsin bebeğini

ahkeşkem sanada çok geçmiş olsun canım belinden ötürü

geçmişi çok fazla okuyamıyorum ama müsait oldukça bakııyorum kızlar,,,hepininizi çooook seviyorum ayazım banuşum ahkeşkem efunum nazcım hepinizi

özre gerek yok vefacım yaaa ben seninle görüşemediğime seninle tanışamadığıma çok üzüldüm :43: fırsatıydı ne güzel
ama olsun teyzen iii olsun da yeterki canım inşşallahhh rabbim tekrar nasip eder bize görüşüp tanışmayı ben hep burdayım nasıl olsa :9:

ya ne oluyo yaaaa çok sevdiğim bi arkadaşım aradı bayramda görümcesi yüzünden birbirlerine girmişler kp kv kaynı falan olay çok büyümüş boşanıyoruz diyo. kız hastaydı zaten şimdi hastanedeymiş hele ki sonuçlar kötü çıkarsa hiç beklemeyeceğim eşyamı toplayıp direk gideceğim diyo

aaayyyy ahkeşkem yaaaa az önce bi arkadaşımla sohbet ediyorum kuzeni vardı eskişehirde onunda eşiyle sıkıntıları varmış kız 26 yaşında kocası 35 ti sanırım... kv bitişik binalarda oturuyorlar bide dünya tatlısı bi meleği var kızın :43:
pazartesinden beri 4. ayrılık haberi alışım bu yaaaa :43:

merhaba kızlar nasılsınız . geçmiş bayramınız mübarek olsun İNŞALLAH . bende bugün doktora gidicem . dua edin benim için olurmu kızlar .
ahkeşkeciğim ALLAH görümcenin ve arkadaşının yardımcısı olsun umarım kendileri için hayırlı olan kararları verirler

ayyy nazcım gittin mi doktuşa bebişimiz nasılmış güzel annesiiii

günaydın kızlar...
bugün çok durgun birgün dün hayatımda sadece eşim için bu kadar sustum ve bu son susuşum...
eşim kötüydü sinirliydi dün kafası bi milyon olmuştu ve sustum daha fazla canı sıkılmasın die ama bitti dün nokta oldu...

günaydın kızlar...
bugün çok durgun birgün dün hayatımda sadece eşim için bu kadar sustum ve bu son susuşum...
eşim kötüydü sinirliydi dün kafası bi milyon olmuştu ve sustum daha fazla canı sıkılmasın die ama bitti dün nokta oldu...

günaydın ahkeşkem hayırdır dün ne oldu hayatım neye canın sıkıldı böyle

günaydın kızlar...

günaydın ahkeşkem hayırdır neler oldu niyecanın sıkkın

günaydın canlar hepinize...hava kapalı beni bu havalar çok etkiliyor ya yorgun bi ruh halim var:(((

sanada günaydın vefam burdada hava kapalı insan bu havalarda hep uyumak istiyor ...

evet banuş ya bi,de evler iice soğudu bizim doğalgaz için saat daha takılmadı inan donuyorum evde yorganın altında miskin miskin yatmak istiyorum

günaydın ahkeşkem hayırdır dün ne oldu hayatım neye canın sıkıldı böyle

günaydın banucum
1) hani kp bizim borcu ödedi ya evde onun tartışması vardı benim kendini bi b.k zanneden görümce eşimede bana da diyo ki tam sopalıksınız bebesi bana cici yapıyodu bugün cici yok kızım onlara diyo. sonra eşimle birbirlerine girdiler görümce dedi ki kendini rezil ediyosun böle babam haklı ne diye adamın kartını kullanıyosun falan eşim allahtan kendini rezil ediyosun dediğini duymadı sonra kv tamam yeter uzatma dedi kızına susturdu.
2)dışarı çıkacağız eşimle arkadaşlarla buluşmaya tutmuş iki görümcede nereye gidiyosun dedi eşimde arkadaş şehir dışına gidecek dedi ee size ne getir götür mü yapıyosunuz şu bu birsürü tantana eşimde onada kızdı ne oluyo bee size sizi ne ilgilendirir dedi.
3)yatak odasındayız eşimle dışarı çıkacağız ya üstümüzü değişiyoruz bu salaklarda(2 görümce) birbirlerinin elinden bişey almaya çalışıyolar bebe gibi kovalayıp duruyolar bizim odaya bi daldılar küt diye eşim ohaaa ne oluyo diye yine kızdı.

sonra dışarı çıktık zaten ne eşime nede başkasına bişey dedim görümce hediye çeki vermişti bana kullan die onuda eşime dedim geri verecek al biz bunu kullanmıyoruz die.

şimdide eşime msj çektim eğer susuyorsam senin için ama yeter buraya kadardı bitti... geceden beri demeyim diyorum içim içimi yiyo ama dayanamadım dedim

evet banuş ya bi,de evler iice soğudu bizim doğalgaz için saat daha takılmadı inan donuyorum evde yorganın altında miskin miskin yatmak istiyorum

aynı durum bizdede var canım şuanki evim sobalı yeni eve taşınmamızda 2 ayı bulacak buraya mecbur soba kurmak zorundayız taşınana kadar sobasız oturamayız

günaydın banucum
1) hani kp bizim borcu ödedi ya evde onun tartışması vardı benim kendini bi b.k zanneden görümce eşimede bana da diyo ki tam sopalıksınız bebesi bana cici yapıyodu bugün cici yok kızım onlara diyo. sonra eşimle birbirlerine girdiler görümce dedi ki kendini rezil ediyosun böle babam haklı ne diye adamın kartını kullanıyosun falan eşim allahtan kendini rezil ediyosun dediğini duymadı sonra kv tamam yeter uzatma dedi kızına susturdu.
2)dışarı çıkacağız eşimle arkadaşlarla buluşmaya tutmuş iki görümcede nereye gidiyosun dedi eşimde arkadaş şehir dışına gidecek dedi ee size ne getir götür mü yapıyosunuz şu bu birsürü tantana eşimde onada kızdı ne oluyo bee size sizi ne ilgilendirir dedi.
3)yatak odasındayız eşimle dışarı çıkacağız ya üstümüzü değişiyoruz bu salaklarda(2 görümce) birbirlerinin elinden bişey almaya çalışıyolar bebe gibi kovalayıp duruyolar bizim odaya bi daldılar küt diye eşim ohaaa ne oluyo diye yine kızdı.

sonra dışarı çıktık zaten ne eşime nede başkasına bişey dedim görümce hediye çeki vermişti bana kullan die onuda eşime dedim geri verecek al biz bunu kullanmıyoruz die.

şimdide eşime msj çektim eğer susuyorsam senin için ama yeter buraya kadardı bitti... geceden beri demeyim diyorum içim içimi yiyo ama dayanamadım dedim

sabah sabah sinirlendim valla yaaa kp eşinin borcunu ödediyse bu görümceni ne ilgilendirir onlara bu konuda konuşmak düşmez kp böyle karar verdiyse susması gerekir onların,hem sen eşinle dışarı çıkarken onlaramı soracaksın neyseki eşin cevaplarını vermiş nedense hep üçüncü kişiler yüzünden tartışmalar yaşanıyo, onlar yüzünden kafamız allak bullak oluyo hadlerini bilip bir kenrda otursalar bu durumlar hiç yaşanmayacak ama her şeye burunlarını sokmadan duramazlar

sabah sabah sinirlendim valla yaaa kp eşinin borcunu ödediyse bu görümceni ne ilgilendirir onlara bu konuda konuşmak düşmez kp böyle karar verdiyse susması gerekir onların,hem sen eşinle dışarı çıkarken onlaramı soracaksın neyseki eşin cevaplarını vermiş nedense hep üçüncü kişiler yüzünden tartışmalar yaşanıyo, onlar yüzünden kafamız allak bullak oluyo hadlerini bilip bir kenrda otursalar bu durumlar hiç yaşanmayacak ama her şeye burunlarını sokmadan duramazlar

kp görümcemi arayıp laf saymış eşimden için ne yapıyo bu oğlan onu görmek istemiyorum bu ara mümkünse falan die. eşime dedim valla istediği lafı saysın istediğine desin baban mecbur ödeyecek ister seve seve ister zorla ne yapalım yetmiyo işte dedim.
o kadar sinirliyim ki bende anlatamam bastırmaya çalışıyorum ama rabbim büyük bunlara bu bana yaptıklarını bir bir yaşatacak. al büyük ayrılma noktasında eşi evde değil küçükde bakalım ne olacak inşallah gurbete giderde görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. insanı çileden çıkarıyolar.lan benim yerime başkası olsaydı görürdünüz siz nesiniz ki yaaaa.kendilerini bir halt zannediyolar.
ama eşim işte eşim herşey onun için onun hatrı için benim yerime cvp da o veriyo sırf o yüzden susuyorum ama Allah yüce yaradanım büyük...

günaydın banucum

ahkeşkem valla şaka gibiler ya sen nekadar ii adım attıkça bunlar çok afedersinde zıvanadan çıkıyor ,allahtan eşin durumun farkında ve senin yanında tam bir entrikalar ya dengesiz insanlardan herzaman uzak durmak lazım sabır de canım sabır

adama bak bilmediği etmediği bi kadınla gidip evlendi hemen şimdi ona para üstüne para harcıyo bide utanmadan düğün yaptı allahtan gelinlik falan giymediler sadece yemek verilmiş falan eeee oğluna gelince sövsün var mı böle bişey yaaa var mııı yok canım ooohhhhh çok ii oldu eşşek gibi ödedi işte.:47::47::47::47::47:

Back
X