"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşinle ii olmana sevindim canım ha işte şöle ol yawww.
valla bi gör adamı bişey yok gibi davranıyo manyak mı ne görümce konuşmuyo ama tepkili yani. valla yaa ne bileyim eviniz barkınız yok mu sizin çekin gidin yaaa. amannn aralarında sevgi falan yok ki olsa böle mi olur. anladığım kadarıyla çocuk oldu olalı beraber bile yatmıyolar manyak anacığım bunlar daha doğrusu mantığım almıyo farklı yani valla dün diyecektim necisiniz siz yaa die

annesi yani kvaliden kızıyla bi konuşmuyo mu acaba..sen desen olmaz da,o annesi,bi akıl versin..kızım evinize gidin halledin vs bişey desin yaa...ama sevgi yoksa,birlikte yatmıyolarsa bile bu evlilik değilmişki..enişte nasıl bi insan çözemedim..herhalde işine geliyo,ekmek elden su gölden,işten geliyo yemeğini yiyo,karısı çocuğu yalnız değil,ilgilenmesi gerekmiyo,adam rahat.aldatmasa bari.....yatmıyolarsa filan o adam kadın ister yani,istemez mi ne bilim erkekler böyle sanırım....
valla bunların hepsi dengesiz hepsi tuhaf sanırım ahkeşkem,Allah sana sabır versin,onlara da azcık akıl...

günaydın kızlar..
Efsuncum,benim evime girecekler derken kendilerini demedim,yani onlarla ilgili olan bu sorunlar,evime kadar girecek beni huzursuz edecek anlamında dedim..yoksa evime almayacak değilim,zaten geldikleri yok,yılda bir ya gelirler ya gelmezler,gelirlerse de her zaman kapım açık olur..
Sana da ahkeşkeme de kızmıyorum doğru olan şeyleri söylüyosunuz...sağolun...

Bu arada eşimle düzeldik,dün gece...konuşmamak herşeyi büyütüyo,ilk defa böyle olduk,ilk defa eşimin bana kırıldığını gördüm..2-3 gündür olan tavırlarıma o da..onun dışında herşeyi unutmuş gitmiş,evimizdeyiz artık diye..ben unutmamıştım işte..
Neyse kızlar,dün gece konuşmak istedim ve uykusundan uyandırıp konuştum,konuştum..iyiyiz şimdi çok şükür,çok :16:
Inşallah bi daha tekrarlanmaz...

Sizler nasılsınız?? Ahkeşkem görümcen ve eşi düzeldi mi yani neye karar verdiler,bi de söylemiyolar mı,bişey yokmuş gibi mi davranıyolar,hem bi de bunca şey olmuş,bi gidin evinizde vakit geçirin,halledin sorunlarınızı..bilmiyolar kendi evlerinin kıymetini...

günaydın eylülcüm
bende evine girecekler derken fiziki olarak demedim
sen düşünerek ruhen sokuyorsun onları evine ve bence bu yüzden huzursuz oldun neyse sıkıntı hallolmuş zaten

günaydın eylülcüm
bende evine girecekler derken fiziki olarak demedim
sen düşünerek ruhen sokuyorsun onları evine ve bence bu yüzden huzursuz oldun neyse sıkıntı hallolmuş zaten

ben yanlış anladım o zaman..
evet o şekilde düşünürsek evimde gibi oluyolar tabii..
halloldu şükür,her görüştüğümüzde az da olsa sorun olacak ama unutmayı öğrenicem inşallah

sen nasılsın bu arada?

senin kız ne diyo buduruma peki sen bu stresi sakın kızına farkettirme canım benim çocuklar çok etkilenir,senin için farketmez kızım sen başaılıysan her ögretmende başarılısındır ben sana güveniyorum de tatlım çocuğa yansırsa güven kaybı ve kaygı oluşur ister istemez

allahtan hemen alıştı yeni öğretmenine vefam çok sevdi sorun çıkarmadi neyseki bu konuda
vefa,banu size de günaydın güzelliklerr

sanada günaydın eylülüm eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim inş bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız.:nazar:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım

merhaba nazcım iyiyim sen nasılsınnn

bende anlam veremedim vefacığım . kızlar hayırdır ne oldu :14:

anlayamadım öglen arası yemekteydim efsunla eylül arasında ufak bi gerginlik oldu sanırım,,,,kızlarrrr yazarak anlaşmak zor bir iletişim yolu bunu hepimiz biliyoruz yüzyüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebep vermeyelimmm canlarrr

merhaba nazcım iyiyim sen nasılsınnn

anlayamadım öglen arası yemekteydim efsunla eylül arasında ufak bi gerginlik oldu sanırım,,,,kızlarrrr yazarak anlaşmak zor bir iletişim yolu bunu hepimiz biliyoruz yüzyüze gibi olmuyor yanlış anlaşılmalara sebep vermeyelimmm canlarrr

sağol vefacığım azcık miğde bulantısı var ama yinede iyiyim hamdolsun . :16:

nazcım merhaba,mide bulantıların başladı demek,zordur heralde ama bana o bile güzel geliyo,uzaktan :9:

vefacım,efsun anlamazlıktan gelmeyi tercih etmiş,işim yoğun demiş ama hepinizin anladığı üzere konu iş değil,bana tavırlı o..nedenini biliyorum,o ister umursasın ister umursamasın ben farkındayım,canı sağolsun tekrar yineliyorum..ben burda herkesi seviyorum,zamanında turkuazla yaşananlar gibi bi sonuç olmaz,en azından kendi adıma söylüyorum,merak etmeyin..

sağol vefacığım azcık miğde bulantısı var ama yinede iyiyim hamdolsun . :16:

ee nazcım buda işin tuzu biberi canım naparsın anne olmak iste herşeyiyle yaşıyo insan emek emek emek...kimbilir annelerimiz bizim için neler yaşadılar annelerimizin kıymetini bilelimki evlatlarımızda bizimkileri bilir inşşşş

nazcım merhaba,mide bulantıların başladı demek,zordur heralde ama bana o bile güzel geliyo,uzaktan :9:

vefacım,efsun anlamazlıktan gelmeyi tercih etmiş,işim yoğun demiş ama hepinizin anladığı üzere konu iş değil,bana tavırlı o..nedenini biliyorum,o ister umursasın ister umursamasın ben farkındayım,canı sağolsun tekrar yineliyorum..ben burda herkesi seviyorum,zamanında turkuazla yaşananlar gibi bi sonuç olmaz,en azından kendi adıma söylüyorum,merak etmeyin..

canım benim en güzel şey konuşarak halletmek biz burda yazışabiliyoruz ama kendimizi zaman zaman ifade etmede zorlanabiliriz inş yanlış bir anlama ve anlaşılmadır,ikinizinde canı sağolsun bende hepinizi çok seviyorum,,,turkuazın yaptığını tasvip etmedim hiçbi zaman ,seninde öle olmasını istemem tatlım

benim içinde çok güzel ama işyerinde olunca zor oluyor biraz . ALLAH İNŞALLAH hayırlı zamanda sanada nasip eder canım . senin ve isteyen herkes için bol bol dua ediyorum .

Back
X