- Konu Sahibi efsuNevfel
- #7.341
aaayyy bende çiğ kıyma yeme hastalığı var yaaaa ben hamiş olursam çok zorlanıcam kesinbide yapmayı yemeyi çok seviyorum kesin dubala olur çıkarım ben
aaa maydanozu duydum da dereotu ve adaçayını duymamıştım teşekkürler neclasucum bilgiler için... normalde maydonuzuda dereotunuda hiç eksik etmem dolaptan ve salatadan yandım ben desene yaaa amaannnnn sanki bebek varda telaş yapıyrm şimdiden benimkide güzel oldu demi
![]()
evet bunu bazı dr lar söylüyomuş benm dr um sölememişti ama bn her ihtimale karşı düşük riskim olduğu için bunları tüketmedim ilk başlarda..adaçayını hala tüketmiyorum.rahim kasılması yapar diyede internette var zaten..birde yeşil çayı severdim.onu içmiyorum.bebeğin kalbininde olan ve doğduğunda kapanan deliği anne rahminde kapatıyormuş.buda yazıyo heryerde .onun dışında bildiğim bişey yok.bu arada İNŞALLAH hamiş kalırsın cnm ama 9 ay o sevdiğin çiğ kıymadan uzak durmalısın çünkü anne ve bebeği etkileyen toksoplazma diye bi bakteri hastalığı var.ALLAH korusun.kimi dr sucuğuda yasaklıyomuş.yani çiğ kıyma en büyük risklerden biri :)