"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aaayyy bende çiğ kıyma yeme hastalığı var yaaaa ben hamiş olursam çok zorlanıcam kesin :14: bide yapmayı yemeyi çok seviyorum kesin dubala olur çıkarım ben :9: aaa maydanozu duydum da dereotu ve adaçayını duymamıştım teşekkürler neclasucum bilgiler için... normalde maydonuzuda dereotunuda hiç eksik etmem dolaptan ve salatadan yandım ben desene yaaa amaannnnn sanki bebek varda telaş yapıyrm şimdiden benimkide güzel oldu demi :9:

evet bunu bazı dr lar söylüyomuş benm dr um sölememişti ama bn her ihtimale karşı düşük riskim olduğu için bunları tüketmedim ilk başlarda..adaçayını hala tüketmiyorum.rahim kasılması yapar diyede internette var zaten..birde yeşil çayı severdim.onu içmiyorum.bebeğin kalbininde olan ve doğduğunda kapanan deliği anne rahminde kapatıyormuş.buda yazıyo heryerde .onun dışında bildiğim bişey yok.bu arada İNŞALLAH hamiş kalırsın cnm ama 9 ay o sevdiğin çiğ kıymadan uzak durmalısın çünkü anne ve bebeği etkileyen toksoplazma diye bi bakteri hastalığı var.ALLAH korusun.kimi dr sucuğuda yasaklıyomuş.yani çiğ kıyma en büyük risklerden biri :)

tavsiyeleriniz için çooooooooook sagolun kızlar aranızdaki en tecrübesiz hamiş benim ihtiyacım olacak tecrübelerinize sağolun......
ben iyiyim valla hamilelikte iyi şükür testlerimiz falan iyi çıktı siz neler yapıyorsunuz görmeyeli

tavsiyeleriniz için çooooooooook sagolun kızlar aranızdaki en tecrübesiz hamiş benim ihtiyacım olacak tecrübelerinize sağolun......
ben iyiyim valla hamilelikte iyi şükür testlerimiz falan iyi çıktı siz neler yapıyorsunuz görmeyeli

sormak stediğn bşey olursa bildiğim kadar yardımcı olurm yine didemcim..hamileliğinin iyi olmasına sevindim..mide bulantıların nasıl başladımı..ben senin gibiyken çok fenaydım.4. aya kadar da midem ağzımda gezdim.2 kilo da vermiştim hatta..ama çok şükür iyiym şimdi...aniden giren bacak kramplarıma..gece yatağa girdiğimde kopmak üzere olan belime...günde 20 kere tuvalete gitmeme...gece ani tekmelerle uykumdan uyanmama...nefes alıp vermekte zorlanmama rağmen iyiym..çünkü ALLAH ım bize çok güzel bi nimet nasip eyledi...tüm bu zorlukları çekmeye değer...bizde salı günü dr amcamızı ziyarete gidicez...kızımızı görücez bklm kaç kg olmuş..:49:

evet bunu bazı dr lar söylüyomuş benm dr um sölememişti ama bn her ihtimale karşı düşük riskim olduğu için bunları tüketmedim ilk başlarda..adaçayını hala tüketmiyorum.rahim kasılması yapar diyede internette var zaten..birde yeşil çayı severdim.onu içmiyorum.bebeğin kalbininde olan ve doğduğunda kapanan deliği anne rahminde kapatıyormuş.buda yazıyo heryerde .onun dışında bildiğim bişey yok.bu arada İNŞALLAH hamiş kalırsın cnm ama 9 ay o sevdiğin çiğ kıymadan uzak durmalısın çünkü anne ve bebeği etkileyen toksoplazma diye bi bakteri hastalığı var.ALLAH korusun.kimi dr sucuğuda yasaklıyomuş.yani çiğ kıyma en büyük risklerden biri :)

bende kk okudum yüksek ihtimalle canım... hmmmm bilmediğim şeylerde varmışşşş çok sağol canım bilgiler için :16:
aayy inşşallahh hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde gelsin bebişim....
evet çiğ kıymadan ve adını sayıp canınızı çektirmek istemediğim bilumum sevdiğim şeylerden vazgeçmek zorunda kalıcam ama olsun o sağlıklı olsun yeterki ben vazgeçerim mühim değil :9: :16: ıııyyy sucuk kokusuna zaten normalde dahi dayanamıyorum benimde bölee cins huylarım var işte çiğsini yerim ama :27: nerden alıştıysam :52:

sormak stediğn bşey olursa bildiğim kadar yardımcı olurm yine didemcim..hamileliğinin iyi olmasına sevindim..mide bulantıların nasıl başladımı..ben senin gibiyken çok fenaydım.4. aya kadar da midem ağzımda gezdim.2 kilo da vermiştim hatta..ama çok şükür iyiym şimdi...aniden giren bacak kramplarıma..gece yatağa girdiğimde kopmak üzere olan belime...günde 20 kere tuvalete gitmeme...gece ani tekmelerle uykumdan uyanmama...nefes alıp vermekte zorlanmama rağmen iyiym..çünkü ALLAH ım bize çok güzel bi nimet nasip eyledi...tüm bu zorlukları çekmeye değer...bizde salı günü dr amcamızı ziyarete gidicez...kızımızı görücez bklm kaç kg olmuş..:49:

tatlom benim mide bulantılarım az alllaha şükür anneme çekmişim kolay geçiyo hamilelik uslu maşallah bebişim:nazar: günde 20 defa tuvalete gidiyoruz ama ondan kaçoş yok bide çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyo ya en korktuğum şey ilk bebiş heyacanlıyım doğumda tam ramazan bayramı civarlarına denk geliyo ya o zaman olursa doktor bulamazsam diye korkuyorum açıkçası sen çok önce alcan bebişini bize anlatırsın artık inş rabbim kazasız belasız kucagımıza almayı nasip eder
EVSUNCUM sende yap artık bitane bebiş boşver herşeyi beraber büyütürüz kıs ne güzel
banunun bi oğluşu vardı sanırım o yol gösterir biz acemi annelere olmadı dimi banucum:49:

tatlom benim mide bulantılarım az alllaha şükür anneme çekmişim kolay geçiyo hamilelik uslu maşallah bebişim:nazar: günde 20 defa tuvalete gidiyoruz ama ondan kaçoş yok bide çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyo ya en korktuğum şey ilk bebiş heyacanlıyım doğumda tam ramazan bayramı civarlarına denk geliyo ya o zaman olursa doktor bulamazsam diye korkuyorum açıkçası sen çok önce alcan bebişini bize anlatırsın artık inş rabbim kazasız belasız kucagımıza almayı nasip eder
EVSUNCUM sende yap artık bitane bebiş boşver herşeyi beraber büyütürüz kıs ne güzel
banunun bi oğluşu vardı sanırım o yol gösterir biz acemi annelere olmadı dimi banucum:49:

hayırlısı didemcim yaaa bakalım az kaldı regllime :9: olmadıysa karışım yemeye devam :27:
evet beraber büyütürdük ne güzel yaaaaa süper olurdu ama topiğimiz şenlendi hamiş konusunda :nazar: :nazar: :nazar:
önce neclasu hamiş oldu sonra naz en sonda senden aldık güzel haberi
bakalım sıra kimdeeeeee :52:

Son düzenleme:
kuzucuklar günaydın çok soğuk buralar çokkkkkkk :(((( valla bi kış gitse de hastalıklardan kurtulsakkk

geçen hafta salıu anneme geçtim kızlar 2 gün annemde 4 günde abimde kaldım çok iii geldi banaa
enerji sevgi topladım geldim yaklaşık 2-3 aydır kalmaya gitmiyordum annemlere valla süper oldu :9:
eeee sizde ne var ne yok bacılar napıyonuz bakem ???
bebişler çocuklar kocişlerinizle aranız nası
ben şükürler olsun Rabbime :nazar: eşimle iyiyim konusmak en güzel çözümmüş elimizden bişey gelmesede konusmak içindekini paylaşmak bile güzelllll :16:
bu arada yine teyze yapamadık sizi Rabbimin izniyle inşallahhhh önümüzdeki maçlara bakiciiizzz :52: :27: :27:

geçen hafta salıu anneme geçtim kızlar 2 gün annemde 4 günde abimde kaldım çok iii geldi banaa
enerji sevgi topladım geldim yaklaşık 2-3 aydır kalmaya gitmiyordum annemlere valla süper oldu :9:
eeee sizde ne var ne yok bacılar napıyonuz bakem ???
bebişler çocuklar kocişlerinizle aranız nası
ben şükürler olsun Rabbime :nazar: eşimle iyiyim konusmak en güzel çözümmüş elimizden bişey gelmesede konusmak içindekini paylaşmak bile güzelllll :16:
bu arada yine teyze yapamadık sizi Rabbimin izniyle inşallahhhh önümüzdeki maçlara bakiciiizzz :52: :27: :27:

efsun sevindim güzel bi hafta geçirmene...
bana da annemler geldi..
kocişle aram gayet iyi :nazar:

hadi bakalım bekliyoruz bizi teyze yapacağın günü :9:

burda güzel sohbetler ettiğimiz günler geri gelir inşallah,bu da bugünün dileği olsun benden....... :16:

Merhabalar kızlar.baslık dıkkatımı cektı .aranıza katılıyım dedım.5 yıllık evlıyım 5 aylık bır kızım var.ıstanbul beylıkduzunde yasıyorum..

herkese günaydın kızlarrrrrr

öncelikle hepinizi çok özledimmmm eski sohbetlerimizi dertleştiğimiz günleri özledimmm...umarım hepiniz iyisinizdir bir sıkıntınız derdiniz yokturrr

efsun sevindim güzel bi hafta geçirmene...
bana da annemler geldi..
kocişle aram gayet iyi :nazar:

hadi bakalım bekliyoruz bizi teyze yapacağın günü :9:

burda güzel sohbetler ettiğimiz günler geri gelir inşallah,bu da bugünün dileği olsun benden....... :16:

bende senin adına sevindim canım ne güzel olmuş annenlerin gelmesi :16:
eşinle aran ii olsun zaten boşuna düşünerek yıpratma ikinizi bencede anı yaşa :27:
valla biraz daha bekliceksiniz sanırım bu ayda tık yok...
iiinnnşşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Merhabalar kızlar.baslık dıkkatımı cektı .aranıza katılıyım dedım.5 yıllık evlıyım 5 aylık bır kızım var.ıstanbul beylıkduzunde yasıyorum..

aramıza hoşgeldin canım bende 1.5 yıllık evliyim bebiş yok daha samsundayım
Rabbim sağlık sıhhet versin güzel bebişine yanlış anlamazsan anladığım kadarıyla bebeğin geç olmuş sanırım siz mi istemediniz yoksa bi sağlık sıkıntısı mı vardı bizde çok istiyoruz ama malesef suan yok o yüzden sordum canım

herkese günaydın kızlarrrrrr

öncelikle hepinizi çok özledimmmm eski sohbetlerimizi dertleştiğimiz günleri özledimmm...umarım hepiniz iyisinizdir bir sıkıntınız derdiniz yokturrr

günaydın banum
o günleri bende çok özledim valla sabah uyanır uyanmaz kızlar nası acaba diye hemen topiği actıgım günler :14:
valla Allaha şükür bizde hersey yolunda ama dün geceden beri acayip başım ağrıyor
ilaç kullanmak istemiyrm malum sebeplerden ötürü eşim cin yağıyla masaj yaptı gece uyuyunca geçmişti
uyandım yine agrıyor bi daha masaj yaptım şimdi çok hafifledi inşşallahh gecer
sizde ne var ne yok banum çocuklar nasıl

huuuuu bacılar nerelerdesiniz yaaaaaaa
iyice dağıldık noldu bize böyle bi sirkelenip kendimize gelelim artık yaaaa
hiç mi özlemedik eski sohbetleri muhabbetleri :14: hadi herkes dönsün artık topişimize...
hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazartesi sizi burda görmek istiyorum vaktimiz olmasada sürekli
bi girin slm verin kendinizden haberdar edin kızlarrr yaaa :43:

Back
X