"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

dostlar çıkıyorum ya yeni evimden bol bol yazarım inşallah ii sohbetler tatlışlar....

turkuaz hep böle ol işte yaaaa. vefaya bişey deme o biraz kopmuş canım kop kop olmuş pek dünyaya adapte olamadı daha:9::9::9::9::9:

vefa kız mutluluktan uçuyosun halaaa :52::52::52::52::52:

günaydın şekerlerr....

ahkeşkem bende seni koskoca ama koskoca kokulu kokulu öpüyorum burdann:54: :54: :54: :54: ağrın geçecek kuzum merak etme. hastalığın bitince kendine gelirsin rahatlamış olursun..

vefamm çok sevindim. ay maşallah maşallah nazardan saklasın sizi Allah. ben sana dün dedim ya adama anasına he diyip geçmiştir. önemli olan sizin ortak kararınızı uygulması diye bak. adam da aynen dediğimi yapmış. dertlenme sen boşa. ayrıca aileni özledin ya o stres yapıyo sende. en kısa sürede görmek için birşeyler ayarlayın sen kendine gelirsin psikolojik.

banum benim sabret inş senin kocanda senin gönlüne güzel sözler ve güzel şeyler ile hitap etmesini öğrenecek..

eylüşşş eylüşşş senden haber bekliyoruz yaww bizi niye merakda bırakisunnnn

efsunn kız nerdesin yaaa. valla gelcem yanına bizi çok ihmal ettin sen heeee

günaydınnn turkuazım benim...valla dediğin gibi çıktı kociş:))akşam onuda konuştuk ramazanda 4 gün tatil az dedik kurbanda 6gün tatil var benim 2günde izin istiyeceğim iş yerinden pazar gününüde bağladıkmı 9gün kurban tatilinde gidecem ailemin yanına,ben gelemesemde hayatım seni ve oğlumu gönderirim diyo ya ağzı bal yedi akşam:)

turkuaz hep böle ol işte yaaaa. vefaya bişey deme o biraz kopmuş canım kop kop olmuş pek dünyaya adapte olamadı daha:9::9::9::9::9:

bu erkekler kafaları çalışıyo diye geçinirleerr ya aslında hiç çalışmıyo. azıcık gönlünü okşasa karısının hergün gönlü ruhu bedeni okşanır ammaaa..
neyse zararın neresinden dönerseler kardır...

ahkeşkem valla ruh halim değişiyor, arada değişik duygular içine giriyorum.en çok üzüldüğüm şey o fedakarlıklarıma emeklerime karşılık gördüklerim. emeklerim sevgim boşa gitti. elimde paramparça kalp kaldı. Ama Allah ın izni ile bunuda atlatıcağım..
bana lütfen bol bol dua edin. en çok buna ihtiyacım var.. Lütfen dostalrım beni unutmayın bana dua edin bir an önce kendime eski güzel hallerime gelim..

bu erkekler kafaları çalışıyo diye geçinirleerr ya aslında hiç çalışmıyo. azıcık gönlünü okşasa karısının hergün gönlü ruhu bedeni okşanır ammaaa..

ahkeşkem valla ruh halim değişiyor, arada değişik duygular içine giriyorum.en çok üzüldüğüm şey o fedakarlıklarıma emeklerime karşılık gördüklerim. emeklerim sevgim boşa gitti. elimde paramparça kalp kaldı. Ama Allah ın izni ile bunuda atlatıcağım..
bana lütfen bol bol dua edin. en çok buna ihtiyacım var.. Lütfen dostalrım beni unutmayın bana dua edin bir an önce kendime eski güzel hallerime gelim..

canım benim yine de çok güzel bi sabir örneğisin olacak böle ruh değişiklikleri de dua et sende ben hep dua ediyorum dualarım seninle canım arkadaşım.
düşünme onları lütfen kendileri kaybetti. kendini düşün artık.

canım benim dualarımız hep seninle buna emin ol yarın akşam berat kandili senin için bol bol dua edicem allahım herşeyi gönlüne versin bütün yaşadığın sıkıntıları unuttursun sana

vefa sen kocana dedki oğlum bal sende kaymaksın... :1: :1: :1:
seni sinirlendirirse deki hani sen kaymak dınnn .. hatırlatma yapp böle .. bak bu güzel günleriniz sık sık olur o zaman

canım benim ruhunu hiç yaşlatma o hep genç kalsın...zaman herşeyi çözüyor emin olki atlatacaksın,dualarım seninle Allah darda koymasın tatlım

canım benim dualarımız hep seninle buna emin ol yarın akşam berat kandili senin için bol bol dua edicem allahım herşeyi gönlüne versin bütün yaşadığın sıkıntıları unuttursun sana

Allah sizlerden senden bin kere razı olsun. sizinle yazışmak halimden anlayan olduğunu bilmek çok güzel..
Rabbim hepimize binbir kağının birini açsın bizleri hiç darda koymasın. bir yandan da bana sabır ve güç ihsan eylesin..
valla tanımıyom ama seviyom sizleri (yazarken bile gözlerim doluyu valla... ) hepiniz çok tşk ederim.. beni yalnız bırakmadığınız için

15 temmuz evlilik yıldönümümüz 17 temmuzda benim doğum günüm daha önce hatırlattım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum benden bekleme ben sana olan sevgimi içimde yaşıyorum dışarı belli edemiyorum dedi ya kızlar ben bu adamı nasıl değiştircem bilmiyorum bakalım hatırlayacakmı ben ondan kutlama falanda beklemiyorum hediyede istemiyorum tek istediğim hatırlaması bir çift güzel söz söylemesiii..... ama yok çok mu bişey istiyoum ben yaa.

dün görümcelerdeydik kp geldi ya onun için orada oluruz biz bu aralar.(kp bize gelemeyeceği için) yemek yedik eşime dedim ki ben markete gidiyorum hemen yan taraf markette oda dedi ki dur bende geleyim bende dedim ki yok ne gerek aslında gelmesini istiyorum tabi am onların yanında öle dedim halbu ki salak ne olacak tamam hadi hayatım gel de git. sonra görümce eşime diyo ki ne olacak burada bişey olmaz kendi gidebilir tabi eşim yine de geldi ama burada önemli olan ben ve salaklıklarım

ay bugün pek duygu yüklüyüz yawwww,hepinizi bende çok seviyorum,bide şu bizim eylüşden efsundan haber alaydık çatladım valla nirdelerrrrr

15 temmuz evlilik yıldönümümüz 17 temmuzda benim doğum günüm daha önce hatırlattım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum benden bekleme ben sana olan sevgimi içimde yaşıyorum dışarı belli edemiyorum dedi ya kızlar ben bu adamı nasıl değiştircem bilmiyorum bakalım hatırlayacakmı ben ondan kutlama falanda beklemiyorum hediyede istemiyorum tek istediğim hatırlaması bir çift güzel söz söylemesiii..... ama yok çok mu bişey istiyoum ben yaa.

tabi ki çok şey istemiyosun canım benim ama bazıları böle işte ne sölersen söle ne yaparsan yap değiştiremezsin çocukları biryere bıraksan o gün için sen bi yemek falan ayarlasan olmaz mı ondan bekleyip de üzüleceğine biraz daha yapıcı olsak

ne aklına geldi anlat bakemmm

dün görümcelerdeydik kp geldi ya onun için orada oluruz biz bu aralar.(kp bize gelemeyeceği için) yemek yedik eşime dedim ki ben markete gidiyorum hemen yan taraf markette oda dedi ki dur bende geleyim bende dedim ki yok ne gerek aslında gelmesini istiyorum tabi am onların yanında öle dedim halbu ki salak ne olacak tamam hadi hayatım gel de git. sonra görümce eşime diyo ki ne olacak burada bişey olmaz kendi gidebilir tabi eşim yine de geldi ama burada önemli olan ben ve salaklıklarım

evet iyi yapmamışsın. ben olsam hayatım beraber markete gidelim mi derim değil gelme demek..
iyi yaz bunları aklının köşesine bi daha da yapma. bunlar senin elinde. 1000 kere düşünecek ama 1 adım atacaksın. UNUTMAAA..........
akıllı kadın olmak önemlidir.

evet iyi yapmamışsın. ben olsam hayatım beraber markete gidelim mi derim değil gelme demek..
iyi yaz bunları aklının köşesine bi daha da yapma. bunlar senin elinde. 1000 kere düşünecek ama 1 adım atacaksın. UNUTMAAA..........
akıllı kadın olmak önemlidir.

aman yaa diyorm ya işte salaklık die bazen kafam dank etmiyo aslında eşimde gelecek benle biliyorum ama çnmeli olan orada diğerlerini konuşturmamak biz markete gidiyoruz biit bu kadar olmalı ama ben daha bunu yapamıyorum ama yapacağım........ inşallah

tabi ki çok şey istemiyosun canım benim ama bazıları böle işte ne sölersen söle ne yaparsan yap değiştiremezsin çocukları biryere bıraksan o gün için sen bi yemek falan ayarlasan olmaz mı ondan bekleyip de üzüleceğine biraz daha yapıcı olsak

canım benim kayınvalde burda olursa gitmezse o zamana kadar yapamam yemek falan yanlız kalmamız imkansız,çocukları bırakırım annemlere ama kayınvalde gitmez biryere duysada ne evlilik yıldönümü kutlamasıymış der herşeyi mahveder,geçen senede benim zorumla gittik yemeğe,bakalım ben hediyesini alıcam kayınvalde gidersede sevdiği yemekleri hazırlıcam,böyle bişeyler düşünüyorum ama suya düşmez planlarım inş.

banum bazıları böyle değiştiremezsin ama zamanla sadece biraz da eğip bükebilirsin. bak sana bir örnek anlatmak istedim. geçen işyerindeki bir ark evlilik yıl dönümü, kocasıda orkide göndermiş. kız 18 yıllık evli ve ilk defa kocası böyle bişi yapmış. işyerinin adresini bilmiyormuş ve işyerinin olduğu yere gelip çiçekci bulup tarif edip göndertmiş.mesela kız dediki kendi getirseydi öğlen yemeğe çıkardık. dedim adam bak çiçek almış beklentini yüksek tutma, bir dahakine onu da yapar, keşke gelseydin de geç dedim..
şimdi sen de sabırla yavaş yavaş bekle, bu sen olmasa seneye yapacak inş. sen istediğini güzelce dile getir her daim. dırdırsızzzz
beklediğini söyle susma öle susup bekleme.. emin ol bir gün kendi içinden gelerek yapacak ben inanıyorum..

Back
X