- 29 Mayıs 2012
- 1.084
- 68
- 113
- Konu Sahibi efsuNevfel
dostlar çıkıyorum ya yeni evimden bol bol yazarım inşallah ii sohbetler tatlışlar....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vefa kız mutluluktan uçuyosun halaaa![]()
günaydın şekerlerr....
ahkeşkem bende seni koskoca ama koskoca kokulu kokulu öpüyorum burdann![]()
![]()
![]()
ağrın geçecek kuzum merak etme. hastalığın bitince kendine gelirsin rahatlamış olursun..
vefamm çok sevindim. ay maşallah maşallah nazardan saklasın sizi Allah. ben sana dün dedim ya adama anasına he diyip geçmiştir. önemli olan sizin ortak kararınızı uygulması diye bak. adam da aynen dediğimi yapmış. dertlenme sen boşa. ayrıca aileni özledin ya o stres yapıyo sende. en kısa sürede görmek için birşeyler ayarlayın sen kendine gelirsin psikolojik.
banum benim sabret inş senin kocanda senin gönlüne güzel sözler ve güzel şeyler ile hitap etmesini öğrenecek..
eylüşşş eylüşşş senden haber bekliyoruz yaww bizi niye merakda bırakisunnnn
efsunn kız nerdesin yaaa. valla gelcem yanına bizi çok ihmal ettin sen heeee
turkuaz hep böle ol işte yaaaa. vefaya bişey deme o biraz kopmuş canım kop kop olmuş pek dünyaya adapte olamadı daha![]()
bu erkekler kafaları çalışıyo diye geçinirleerr ya aslında hiç çalışmıyo. azıcık gönlünü okşasa karısının hergün gönlü ruhu bedeni okşanır ammaaa..
neyse zararın neresinden dönerseler kardır...
ahkeşkem valla ruh halim değişiyor, arada değişik duygular içine giriyorum.en çok üzüldüğüm şey o fedakarlıklarıma emeklerime karşılık gördüklerim. emeklerim sevgim boşa gitti. elimde paramparça kalp kaldı. Ama Allah ın izni ile bunuda atlatıcağım..
bana lütfen bol bol dua edin. en çok buna ihtiyacım var.. Lütfen dostalrım beni unutmayın bana dua edin bir an önce kendime eski güzel hallerime gelim..
bu erkekler kafaları çalışıyo diye geçinirleerr ya aslında hiç çalışmıyo. azıcık gönlünü okşasa karısının hergün gönlü ruhu bedeni okşanır ammaaa..
ahkeşkem valla ruh halim değişiyor, arada değişik duygular içine giriyorum.en çok üzüldüğüm şey o fedakarlıklarıma emeklerime karşılık gördüklerim. emeklerim sevgim boşa gitti. elimde paramparça kalp kaldı. Ama Allah ın izni ile bunuda atlatıcağım..
bana lütfen bol bol dua edin. en çok buna ihtiyacım var.. Lütfen dostalrım beni unutmayın bana dua edin bir an önce kendime eski güzel hallerime gelim..
canım benim dualarımız hep seninle buna emin ol yarın akşam berat kandili senin için bol bol dua edicem allahım herşeyi gönlüne versin bütün yaşadığın sıkıntıları unuttursun sana
bazen kendime çok kızıyorum salak diye ama olaylar yaşanırken kafam basmıyo
15 temmuz evlilik yıldönümümüz 17 temmuzda benim doğum günüm daha önce hatırlattım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum benden bekleme ben sana olan sevgimi içimde yaşıyorum dışarı belli edemiyorum dedi ya kızlar ben bu adamı nasıl değiştircem bilmiyorum bakalım hatırlayacakmı ben ondan kutlama falanda beklemiyorum hediyede istemiyorum tek istediğim hatırlaması bir çift güzel söz söylemesiii..... ama yok çok mu bişey istiyoum ben yaa.
ne aklına geldi anlat bakemmm
dün görümcelerdeydik kp geldi ya onun için orada oluruz biz bu aralar.(kp bize gelemeyeceği için) yemek yedik eşime dedim ki ben markete gidiyorum hemen yan taraf markette oda dedi ki dur bende geleyim bende dedim ki yok ne gerek aslında gelmesini istiyorum tabi am onların yanında öle dedim halbu ki salak ne olacak tamam hadi hayatım gel de git. sonra görümce eşime diyo ki ne olacak burada bişey olmaz kendi gidebilir tabi eşim yine de geldi ama burada önemli olan ben ve salaklıklarım
evet iyi yapmamışsın. ben olsam hayatım beraber markete gidelim mi derim değil gelme demek..
iyi yaz bunları aklının köşesine bi daha da yapma. bunlar senin elinde. 1000 kere düşünecek ama 1 adım atacaksın. UNUTMAAA..........
akıllı kadın olmak önemlidir.
tabi ki çok şey istemiyosun canım benim ama bazıları böle işte ne sölersen söle ne yaparsan yap değiştiremezsin çocukları biryere bıraksan o gün için sen bi yemek falan ayarlasan olmaz mı ondan bekleyip de üzüleceğine biraz daha yapıcı olsak
15 temmuz evlilik yıldönümümüz 17 temmuzda benim doğum günüm daha önce hatırlattım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum benden bekleme ben sana olan sevgimi içimde yaşıyorum dışarı belli edemiyorum dedi ya kızlar ben bu adamı nasıl değiştircem bilmiyorum bakalım hatırlayacakmı ben ondan kutlama falanda beklemiyorum hediyede istemiyorum tek istediğim hatırlaması bir çift güzel söz söylemesiii..... ama yok çok mu bişey istiyoum ben yaa.