"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Canim hosbulduk konumuz hayirli olsun insssss valla aklima dun geldi yeni konu acalim diye efsunnn kusum sen benden oncedavranmisim
yeni ark aramiza hosgeldiniz. Zamanla sizide tanirimm
aof okumak isteyen arkadasim. Merak etm zaman su gibi akar sen basla yeterki azimle hersey biter. Azmin elinden bisi kurtulmaz. Allah akil vermis niye bitirmiyesin ki. Ben en buyuk destekcin olurum. Sen basla. Baslamak bitirmenin yarsidir

inşallah hayırlı olacak canım, valla biz kaç gündür eylüşümle dünüşüyoruz ne yapsak ne etsek diye :9:

Hoşbuldum daa :9: hmm inşallah biter cnm hayırlısıyla uzayınca insan sıkılıyor evet.

Senin nickinin açılımı nedir bu arada cnm :1:

benim saçma sapan bişey almak istediğim vardı acele üye oldum biraz silerken onlar kalmış değiştircem bende mail atıyorum
ayrıca seni açtığın konudan hatırlıyorum sanki çünkü konunu okumuştum kv ile ilgili olanı ama nick değişince çıkaramadım :9:

Ahkeske yaa merdesin gulummm senide ozledim. Egitimde bile size takilmadan edemedimm
Eylus sahalara donemiyyy bi turlu.
Vefa banu siz nerelerdesiniz can kuslar
Opuyomm sizleri

kızlar yemeğe gitti bacım
dön eğitime sen iii sonuçlar bekliyom senden hadi bakem

Son düzenleme:
yeni arkadaşımız gelmiş topike başarılar diliyorum öncelikle ona,azmin önüne hiç bişey geçmez canım,

turkuazım burdayım bende geldim

benim saçma sapan bişey almak istediğim vardı acele üye oldum biraz silerken onlar kalmış değiştircem bende mail atıyorum
ayrıca seni açtığın konudan hatırlıyorum sanki çünkü konunu okumuştum kv ile ilgili olanı ama nick değişince çıkaramadım :9:

Ayy sorma insan yeni bi kültüre yeni insanlara karışınca acayibine giden şeyler oluyor, zorlandığı anlar oluyor. 8 ay oldu şimdi daha sakinim daha da oturuyor gibi herşey Allaha şükür :nazar: o konuları açtığımız haliyle kalsa çok kötü olurdu hayat :18: ama burada bazı insanlarla tartışmaya girildiğinde geçmiş mesajları kurcalayıp özellikle sıkıntılı zamanlarınızda yazdıklarınızı kullanıyorlar. Böyle birşey yaşadım geçenlerde ve bunu yapan arkadaş da koskocaman bir kadın, abla yani, artı kendi geçmişinde benimle kıyaslanamayacak şeyler yaşamış konular açmış ihanet vs Allah -tüm kadınları korusun- ama ben onun acısı üzerinden onu vurmayı denemedim düşünmedim hiç, üzüldüm bile onun adına... Neyse artık muhatap olmam herkes kendi hayatına...

bende geldim yemekten,aöf okuyan arkadaşa başarılar diliyorum bende bu sene dondurmuştum iki çocukla zor oluyor diye ama tekrar başlıcam

turkuaz bacım maşallah sana eğitimde bile bizi yanlız bırakmıyosun öpüyorum seni kocaman

yeni arkadaşımız gelmiş topike başarılar diliyorum öncelikle ona,azmin önüne hiç bişey geçmez canım,

turkuazım burdayım bende geldim

teşekkrler arkadşalr desteklernz için...sizler ne zamandır tanışıyosunuz merak ettm de ayıp olmazsa..

yatağın nevresimlerini değiştiriyordum çarşafın altında da battaniye serili hala :53:
kv dem diyorki hala üşüyor musun ? :9: valla arada üşüyorum :9:

Son düzenleme:
kızlar ismimizi nasıl değiştiriyoruz bilen varsa banada öğretebilir mi bi zahmet:44:

ahkeşke nerde buarada haberi yokmu bu topikten

Ayy sorma insan yeni bi kültüre yeni insanlara karışınca acayibine giden şeyler oluyor, zorlandığı anlar oluyor. 8 ay oldu şimdi daha sakinim daha da oturuyor gibi herşey Allaha şükür :nazar: o konuları açtığımız haliyle kalsa çok kötü olurdu hayat :18: ama burada bazı insanlarla tartışmaya girildiğinde geçmiş mesajları kurcalayıp özellikle sıkıntılı zamanlarınızda yazdıklarınızı kullanıyorlar. Böyle birşey yaşadım geçenlerde ve bunu yapan arkadaş da koskocaman bir kadın, abla yani, artı kendi geçmişinde benimle kıyaslanamayacak şeyler yaşamış konular açmış ihanet vs Allah -tüm kadınları korusun- ama ben onun acısı üzerinden onu vurmayı denemedim düşünmedim hiç, üzüldüm bile onun adına... Neyse artık muhatap olmam herkes kendi hayatına...

allahım ne değişik insanlar var,insanların yaşadığı hayat kndilerine aslında canım,bazen diyorum kadının en büyük düşmanı yine kadın diye.burda arkadaşlarımızın dertlerini dinliyoruz fikirlerimizi paylaşıyoruz bunu ii yönde almak yada almamak insanın kendi çizgisiyle alakalı...bizim buradki arkadaşlığımız başka...maşallah nazar değmesin

24 yaşındayım Bursada yaşıyorum yani evlendikten sonra geldiğim şehir burası :) Oğlak burcuyum yükselenim terazi. Aöfte okuyorum. Öyle :)

Sizler hangi topicte tanıştınız ve tanıyabilir miyim bende biraz sizi şuana kadar konuştuğum sen ve 18eylülü bilhassa :)

ben de 24 yaşındayım,evleneli 9 ay oldu,eskişehirde yaşıyorum,eşimin işi dolayısıyla,kimsemiz yok burda..bende aöften mezun oldum,öyle evlendim :)
bi de memnun oldum :)

amannnn boşver yorum yapmak kolay geliyor zaten herkese canım

teşekkrler arkadşalr desteklernz için...sizler ne zamandır tanışıyosunuz merak ettm de ayıp olmazsa..

çok fazla değil daha canım 2012 üyesiyiz çoğumuz

:1::1::1:

kv ile birlikte mi yaşıyorsun cnm?

evet kv ve kv annesiyle beraber bide kocişim işte :9:

kızlar ismimizi nasıl değiştiriyoruz bilen varsa banada öğretebilir mi bi zahmet:44:

ahkeşke nerde buarada haberi yokmu bu topikten

mail attım ben isim için canım
ahkeşkemede mail attık ama yemekten dönmedi daha

Son düzenleme:
Napim bebislerim size alisiverdim hemen. Sizsiz duramiyom. Beni tahmin ettigim kisiye bagladilar. Bskalim hayirlisi. Agustosda yeni yapilanmaya baslacaz. Buarada kimse bu segisiminden memnun olmadi bakalim hayirlisi herseyin. Sabirla is aricam. Zaten daha kurulsal bir yer istiyorum. Burda kendimi gelistirecek durumda deilim. Malum derdimiz para gecim derdi. Simdi tek basima paraya daha cok ihtiyacim var. Napak olaun Allah in izniylen yeni is bulurum. Deneyimim cok zati

ben de 24 yaşındayım,evleneli 9 ay oldu,eskişehirde yaşıyorum,eşimin işi dolayısıyla,kimsemiz yok burda..bende aöften mezun oldum,öyle evlendim :)
bi de memnun oldum :)

burcun nedir cnm? :)
hangi bölümden mezun oldun aöfün?
Bende memnun oldum bu arada :16:

amannnn boşver yorum yapmak kolay geliyor zaten herkese canım

İçimde kalmıştı söyledim rahatladım ama şimdi :1: boşverdim zaten cnm :64:

evet kv ve kv annesiyle beraber bide kocişim işte :9:

Allah kolaylık versin cnm ya :31:

efsun,ben 24 yaşındayım sen 25 mi :)) birimiz yalan söylüyo! sanırım ben :)) yani ben hala kendimi 24 hissediyo olamaz mıyım :)

Back
X