"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla mail atmıştım okumamış bile. görmemiş yani daha mail adresini açıp baktım okunmamış duruyo. o onu görene kadaaaaar ancak ben bak mail attım dersem:47::47::47::47::47::47::47:

öfkeyle kalkan zararla oturur canım benim sabırlı ol boşver hadi gülümse

canım benim allah aşkına hangi özel işte sabah sekiz gece 1-12 çalışılıyo. valla yemin edrim evli bi kadın olduğumu unuttum beee. bu ne yaaa taip erdoğanla emine erdoğan bizden sık görüşüyodur

yuhhh eşin ne iş yapıyor bacım senin o kadar saat yaaa benimkinin kendi dükkanı var sabah 7 akşam 9 ben ona kızarken seninki elin işinden gelemiyor eve

canım benim allah aşkına hangi özel işte sabah sekiz gece 1-12 çalışılıyo. valla yemin edrim evli bi kadın olduğumu unuttum beee. bu ne yaaa taip erdoğanla emine erdoğan bizden sık görüşüyodur

onlar en azından gittikleri yere birlikte gidiyolar :)))
bütün akşam boyunca kv,görümce ile oturmak için mi evlendin yaaaaaaaa!!!! ayy çok kızıyorum :47: :47:

benim ki yapar ona şüpem yok 6 haziran doğum günümdü çok güzel kutlamıştı. yapmayacak olsa dahi benim çenemden korkar yine yapar:9::9::9:

canım o nasıl bir işmiş o yaa bu kadar çalıştırılırmı benim eşimde özelde sabah 8 akşam 4 madalya takarlar yakında seninkine

doğru söylüyosun böyle havalarda ağır yemekler gitmiyo..kahvaltı etsek yeter :) Allahtan yemek ayırmaz,ne koysam yiyo,o yönden rahatım,neyse bakalım bu günü de tavukla geçircez,yarına Allah bilir :)

en güzeli yemek seçmemek canım zaten ne o öyle yok onu yemem bunu yemem bizdede seçen yok yani eşim ve bende :9:
biz derkene yaniiiii

onlar en azından gittikleri yere birlikte gidiyolar :)))
bütün akşam boyunca kv,görümce ile oturmak için mi evlendin yaaaaaaaa!!!! ayy çok kızıyorum :47: :47:
canım o nasıl bir işmiş o yaa bu kadar çalıştırılırmı benim eşimde özelde sabah 8 akşam 4 madalya takarlar yakında seninkine

bende çok kızıyorum ahkeşkemin kocasına yaaa gıcık oldum bile
bencede taksınlar madalya o kadar çalışan adamı nerde bulcaklar başka

benim ki yapar ona şüpem yok 6 haziran doğum günümdü çok güzel kutlamıştı. yapmayacak olsa dahi benim çenemden korkar yine yapar:9::9::9:

korkut tabi canım korkutmadan olmaz

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
MDK55, 18eylul+, vefa84+, AHKESKE+, turkuaz8+

bizbize oleyyyy ama nasyacım yok :14:

aynen öle valla yaaaaaa:9::9::9:

diyorum zaten annenle evlenmişim ben die

o zaman evlenmeyip kendi anacığınla otursaydın :)
sıkma canını,bu ara baya bunalttılar seni,,onun da etkisi var tabii.kocanı da görmeye görmeye iyice doldun..geçer bu günler bi an önce inşallah..bak yarın tatile gidiyosunuz,orda unutursun..

kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye.. :16: :16:
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???

kızlar,hepiniz severek mi evlendiniz???
hadi anlatın birazcık..
önce ben başlıyım
biz eşimle ortaokuldan arkadaştık...yıllar sonra o kpss için dersane ararken karşılaştık,ben aöf için dersaneye gidiyodum,o da kpss..böyle başladık görüşmeye.. :16: :16:
2010 martta sevgili olduk.2011 martta istediler :) eylülde de evlendik...siz pekiiii???

ne güzel yıllar sonra nasip olmuş canım valla bende anlatacaktım ama uzun sürer biraz diye şuan vazcaydım
4te ablama sözüm var elbiseyi almaya gitcez beraber terziye bir iki işimde var eve kaçta dönerim bilemiyorum :14:

ama kısaca özet geçeyim eşimle 2003 yılında ablası bi akrabamla nişanlanınca tanıştık
2010 yılı nisan ayında istemeye geldiler ve mayıs ayında bizim nişanımız oldu
2011 yılı haziran ayındada evlendik sonunda...
bu 7 yılda liseler bitti benim üni. bitti onun askerlik bitti
kavuştuk sonunda :16: :16:

Son düzenleme:
ne güzel yıllar sonra nasip olmuş canım valla bende anlatacaktım ama uzun sürer biraz diye şuan vazcaydım
4te ablama sözüm var elbiseyi almaya gitcez beraber terziye bir iki işimde var eve kaçta dönerim bilemiyorum :14:

tamam sonra anlat..zaten kimse bişey yazmadı yine :))
ama niye üzüldün öyle,ne güzel ablan var dışarı çıkıyosun,eşin de geç geliyo zaten çık işte ne güzell

tamam sonra anlat..zaten kimse bişey yazmadı yine :))
ama niye üzüldün öyle,ne güzel ablan var dışarı çıkıyosun,eşin de geç geliyo zaten çık işte ne güzell

yazdım ben düzeltme yaptım bakarsın canım
seni bırakıp gidiyorum diye üzüldüm şekerimmmm
üstümü giyiniyorum zaten çıkcam birazdan

ama kısaca özet geçeyim eşimle 2003 yılında ablası bi akrabamla nişanlanınca tanıştık
2010 yılı nisan ayında istemeye geldiler ve mayıs ayında bizim nişanımız oldu
2011 yılı haziran ayındada evlendik sonunda...
bu 7 yılda liseler bitti benim üni. bitti onun askerlik bitti
kavuştuk sonunda :16: :16:

ne güzell...
ben de mayısta nişanlandım ama 2011 de :)
sen asker de bekledin hee,zor olmuştur..

Back
X