"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Nasıl yendin bu durumu peki :1:
Hadi hayırlısı inşallah :16: bebişimiz olursa bende bir süre çalışamam herhalde..
Ama bizim ev kredisi borcumuz var , biraz da ondan :40:

işten çıkıp komple evde durarak :9: şimdi istesemde işe gidemiyorum :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:
ayyyy o kredi işi yiyo bitiriyo zaten insanı yaaaaaa :14:

çalışmak benim genlerimde yok,bünyeme ters :27: bi de inşallah diyo yaaaaa!!!!teker teker Allahım,sen beni duy Allahım,teker teker....... :49:

baksennnnnnnnnnnnnnnn :9:
sen asıl beni duy Allahım çifter çifterrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
dünya size güzel evdeki bacılarrrr
valla evde olmayı bazen çok istiyom, istediğim zaman kalkmayı özlüyorum, özelliklede kışın soğukda kalkıp işe gitmeyi sevmiyorum.
ama çalışmakda galiba benim kaderim de var, 10 senedir durmaksızınnn çalış çalış çalışş.
offf offf kahve dedinizde kahve falı bakan yok mu hiç aranızda yaaaa

:27: tamam bişey demedim,ağzın var dilin yok :27:

yaniiiiii... :27:

valla evde olmayı bazen çok istiyom, istediğim zaman kalkmayı özlüyorum, özelliklede kışın soğukda kalkıp işe gitmeyi sevmiyorum.
ama çalışmakda galiba benim kaderim de var, 10 senedir durmaksızınnn çalış çalış çalışş.

ne güzeli turkuazım yaaa eylüş için güzel ki halinden memnun bacım Rabbim bozmasın benimkinin neresi güzel?
yok sanırım kahve falı bakan canım yaaa

bende bazen evde olmayı çok istiyorum 4 ay doğum izinlerimde ne rahattı ya şuan o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kolum kanadım kırık gibi içimden hiç bişey gelmiyor,turkuaz bende tam 6 yıl oldu aralıksız çalışıyorumm 58 yaşına kadarda çalışcam:43:

malesef bende 58 canım :27:

sabah kalkma konusunda haklısın..benim bünyem bu yüzden de çalışmaya karşı :) ben hiç çalışmadım bi de,demekki benim kaderimde yokmuşş..Allah kolaylık versin canım
kahve falından da hiiiç anlamam...

bende bazen evde olmayı çok istiyorum 4 ay doğum izinlerimde ne rahattı ya şuan o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kolum kanadım kırık gibi içimden hiç bişey gelmiyor,turkuaz bende tam 6 yıl oldu aralıksız çalışıyorumm 58 yaşına kadarda çalışcam:43:

işten çıkıp komple evde durarak :9: şimdi istesemde işe gidemiyorum :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:
ayyyy o kredi işi yiyo bitiriyo zaten insanı yaaaaaa :14:

Ha ha kolaymış bu durumu yenmek :1:

Evet kredi işi zor ama evliliğimizin ilk yılı diye bi takım borçları atlatmak amaçlı çalışıyorum , şöyle yılbaşından sonra aslında tamamen rahatlamış oluyoruz. Ondan sonra eşim sen bilirsin diyo, ama ne bilim ben bu mahalleye de evde oturmaya da biraz yabaniyim :1: Tabi planlara göre olmuyor herşey.. Nasip bebiş olursa belki onu bırakmaya kıyamam evde durmaya da alışırım

ay bende özledim evde miskinlik yapmayı yıllar oldu kendim özgürce kendi kendime uyanmayalı,kızlar ben önceden bakıyodum fala ama uzun zamandır bakmıyorum muhabbetine tabi,bi rüya gördüm etkilendim bakmıyorum ondan sonra

ay bende özledim evde miskinlik yapmayı yıllar oldu kendim özgürce kendi kendime uyanmayalı,kızlar ben önceden bakıyodum fala ama uzun zamandır bakmıyorum muhabbetine tabi,bi rüya gördüm etkilendim bakmıyorum ondan sonra

bakma bakma,muhabbetine de olsa,gerçek olduğunu iddia ederek de olsa bakma,iyi yapmışsın bırakmakla..

Ha ha kolaymış bu durumu yenmek :1:

Evet kredi işi zor ama evliliğimizin ilk yılı diye bi takım borçları atlatmak amaçlı çalışıyorum , şöyle yılbaşından sonra aslında tamamen rahatlamış oluyoruz. Ondan sonra eşim sen bilirsin diyo, ama ne bilim ben bu mahalleye de evde oturmaya da biraz yabaniyim :1: Tabi planlara göre olmuyor herşey.. Nasip bebiş olursa belki onu bırakmaya kıyamam evde durmaya da alışırım

mecburiyetten kolay oldu malesef :14:
bence de bebiş olana dek çalış zaten canım hem o zmn borçlar biter belki birikim bile yaparsın yaniii

Back
X