"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hayırlı sabahlar efsunum,güzel duaların için saol canım benim Allahım senide maddi manevi darda koymasın

günaydın vefacım amin canım hepimizi inşallahhhh

günaydın canlarım nasılsınız efsun ne güzel dua etmişsin amin canım allahım kimseye darlık sıkıntı huzursuzluk vermesin

kızlar dün gec yaşanları anlatıcam size eşimin zile basmasıyla uyandım annesi açtı kapıyı,yatak odasına bile girmeden annesiyle balkona geçtiler,uyandım ben tabi uyku tutmuyor,sesleride geliyor odaya kadın kendi yaşadıklarını anlatıyo oğluna gelmiş geçmiş ne varsa vs.. sonra benim kapıyı biri geldi kapattı,ben de tekrar kalktım lavobaya gittim su içtim yattım kapıyı açık bıraktım tabi..tabi kadının ses, geliyo tek duyduğum cümlesi ''sen bundan özür diledin mi'' ne amaçlı söyledi bilmiyorum günahını almak istemem sonra yine hangisi bilmiyorum sessiz sessiz gelip kapıyı kapattı tabi ben bu kapının kapanmasına çok sinirlendim yanlış mı anlamışım sizce kalktım bi sinirle yataktan eşim kapattı sanıyorum ve ona kızıyorum benim odamın kapısı neden kapanıyor benden gizli ne konuşuluyorda bu kapı 2 defa kapatıldı,ben bunda art niyet ararım benden rahatsız oluyorsanız ben işteyken yanlız yanlız konuşabilirsiniz benim kapım kapanamaz dedim eşimede sakın gelme benim yanıma gir annenle yat dedim geçtim odam da ki balkona geldiler yanıma kayınvalde bana ben kapattım kapıyı senin piskolojin bozulmuş sen kafayı yemişsin dedi bana bende senin sayende dedim eşim gönderdi onu odasına bana sen nasıl gelip böyle konuşursun bizimle benden utanmadın annemden demi utanmadın dedi atıştık baya seni süründürürüm dedi ne yapacaksın beni tehdit etme dedim boşanmak istiyorsan al oğlunu git kızım benimle kalacak dedi 50 tane banu girer çıkar bu eve ben hiç birinden özür dilemem dedi öylemi dedim tamam 1. banu yarın sabah bu evden gidiyo herşey bitti dedim tamam dedi yarın ilk işim müteahhite gidip evi satmak vazgeçtiğimizi söylemek sonrada avukata dedi tamam dedim ben gidiyorum yarın dedim geçti odaya yattı ben oturuyorum yine balkonda 15 dk sonra geldi yanıma hiç konuşmadan bekledi bekledi.... başladı sonra konuşmaya beni neden bu kadar üzüyosun ben seni çok seviyorum o söylediğim sözler sinirle çıktı ağzımdan seni kaybedemem falan fıstık bende ilgisizliklerinde bahsettim ben senden sevgi , arada sırada da olsa güzel söz duymak istiyorum dedim neden evlilik yıldönümlerimizi hatırlamıyorsun senden hediye beklemiyorum sadece bir çift sözzz benim istediğim ben bununla mutlu olmasını bilirim dedim sabah 4 e kadar konuştuk gönlümü aldı en sonunda tamam sen bu alınganlıklarını aniden sinirlenmeleri gururunu bende herşeyi yapıcam söz dedi ben kaç gecedir uyumuyorum karnıma ağrılar giriyor uzatmayalım artık seni çok özledim dedi neyse tatlıya bağladık en sonunda ama hala annesinin her konuda haklı olduğunu benim agresif davranmam yanlış anlamalarım sonucunda buralara geldiğimizi söylüyor sende şu konuda haklısın demiyor ama bi karar aldım dün gece bende o kadın gibi ikili oynucam artık yüzlerine gülücem eşime onların yanında çok güzel davranıcam nasıl oynanıyormuş göstericem ona benim başıma ne geldiyse doğrucu davut olmamdan geldi ama artık bende nabza göre şerbet vermesini bilicem.

gece güzel başlamamış ama en azından biraz iii bitmiş... ha şöyle banucum yaaa kv aranıza girmesine izin verme onlar varken gül eğlen çoş yatak odanda ağzında geleni de içini boşalt... biri varken tartışınca olmuyor... benimkide bi gün oğluşuna kızdım çay demlemedim onu diyor bana :9: başkasının yanında kötü olsanda iii görüneceksin o yüzden ben hep odamıza çekerim o yüzden eşimi... :47:

günaydın hanımlar..

sana da günaydın hanımcık

günaydın canlarrr güne öperek başlıyom sizi.
ama efsunn seni 2 kere öpüyom (biri ettiğin dua İÇİN)efsunum Allah dualarını kabul eylesin. sana da o güzel gönlünden ne geçiyorsa hepsini versin.. dileklerin duaların kabul olsun..

sağol canım öp öpppppp... amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... valla bugün bebeği çok istiyorum... ama acaba ayrı ev mi desem :47: :9:

turkuazcım 2temmuzu bekliyorum sonuç için,az kaldı

hadi hayırlısı inşallah canım ben beceremiom sen bari deyze yap şu topic güllerini....

canım valla bu kadar benzemeleri hayret ediyorum bende benim kayınvaldenin eşi benzeri varmıdır diye merak ediyordum varmış baksana

sana diyom ya araları = koyup yan yana getirelim. ben anlatsam roman olur. ayrıca benimki daha sinsi. alttan alttan yapar. beni tutuyor gibi görünür ama oğluna ağlanır, ağlanırkende napim aranız bozulmasın diye onu tuttum der. pes dersin yani
ahhh neler neler yawww nefret ediyorum o domuz suratlı kadından. bakışlarında bile fesatlık var yane ne diyim daha sana..

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
efsuNevfel, turkuaz8+

bugünde kimse yok bizden başka turkuazım yaaa
eeee sen napıyon şekerim

bende yemekten geldim şimdi ortam düne göre biraz daha yumuşaktı kayınvalde surat yapmadı şaşırdım valla:27:

selam kızlar acıl yardımınıza ıhtycım var napcgımı ne karar verıcegımı bılmıyorum.3 senelık evlıyız esımden kaynaklanan sorun nedenıyle cocugumuz olmuyor tup bebek 6 mılyar ve dag gıbıde borc ustune ustluk ev kıra bankadada 1.500 lıra para=( umudum kredıyle borclrı kaptıp gerı kalanınıda tup yprtmaktı vermemısler krdyıde hayal kırıklıgı bole cok sıkıldım artık..
kayın vlıdemın 4 evı var 3u burda bıtanesı okmyedanında oranın kırasını bız alıp ustune 200 mılyon koyup kırayı oduyrz.kayınvalıdem en basından berı beraber otrmk ıstyrdu
dun ordydık bılıyor durumları kızım benım sıze bı zararım olmaz gec burya evın kırasınıda alırsın tedavıne baslrsın dedı..aılem de kesınlıkle ıstmyr beraber otrmamı ama onlar bılmyo ne yasadıgımı ev ustune ev olmaz yuvan yıkılır faln dıolar esımde benı ezdrmez annesının yanında kayınvalıdemde sey gıbıdır sankı ben kaynana o gelın kendısı hızmet etmye bayılır. tabı aynı evın ıcınde nasıl olur bılmıyorum..ama 3 senenın sonunda kurulu duzenımı bırakıp beraber otrmk koyuyor bana..bı yandanda aklını kullan dıorum raht etcksın sıkıntı ckmıceksın tedavını ypcksın sasrdım kaldım yaaa=(siz olsanız nprdınız

selam kızlar acıl yardımınıza ıhtycım var napcgımı ne karar verıcegımı bılmıyorum.3 senelık evlıyız esımden kaynaklanan sorun nedenıyle cocugumuz olmuyor tup bebek 6 mılyar ve dag gıbıde borc ustune ustluk ev kıra bankadada 1.500 lıra para=( umudum kredıyle borclrı kaptıp gerı kalanınıda tup yprtmaktı vermemısler krdyıde hayal kırıklıgı bole cok sıkıldım artık..
kayın vlıdemın 4 evı var 3u burda bıtanesı okmyedanında oranın kırasını bız alıp ustune 200 mılyon koyup kırayı oduyrz.kayınvalıdem en basından berı beraber otrmk ıstyrdu
dun ordydık bılıyor durumları kızım benım sıze bı zararım olmaz gec burya evın kırasınıda alırsın tedavıne baslrsın dedı..aılem de kesınlıkle ıstmyr beraber otrmamı ama onlar bılmyo ne yasadıgımı ev ustune ev olmaz yuvan yıkılır faln dıolar esımde benı ezdrmez annesının yanında kayınvalıdemde sey gıbıdır sankı ben kaynana o gelın kendısı hızmet etmye bayılır. tabı aynı evın ıcınde nasıl olur bılmıyorum..ama 3 senenın sonunda kurulu duzenımı bırakıp beraber otrmk koyuyor bana..bı yandanda aklını kullan dıorum raht etcksın sıkıntı ckmıceksın tedavını ypcksın sasrdım kaldım yaaa=(siz olsanız nprdınız

peki 3 yıldır kv ile hiç sorun yaşadınız mı??

canım eğer işin içinde bebek yapma gibi bir plan olmasaydı bebek yapmak için mecbur kalmasaydın kesinlikle ayrı eve çıkma hayatının hatasını yapardın derdim ama senin önemli bir amacın var başka bir çözümün varsa bekle biraz daha kayınaldeni en iyi sen tanırsın ne kadar iyi olsada aynı evin içinde olmuyor özellikle ayrı yaşama tadını tattıktan sonra burda bir söz söylerlerdi bölünmüş ekmek birleşmez diye her şey problem,en küçük birşey rahatsız ediyor insanı ama inş senin durumun farklı olur bizim yaşadığımız sorunları yaşamazsın

ılk zamnlar yasadık son 1 senedır bısey yok

kayınvalidesiyle yaşayanlar daha iyi cevap verir sana sanırım..ama benim fikrim,3 sene yalnız yaşamış,öyle düzen kurmuşken,bundan sonra zorlanabilirsin.kvalide şuanda iyidir ama sonra değişir mi,aynı eve girince..günahına girmeyelim,bilemeyiz tabii...
çocuk probleminizi madem biliyo,başka şekilde yardım etmeyi neden teklif etmedi acaba,diğer evlerinden kira geliri yok mu,ya da başka bişey..illa aynı evde oturunca mı yardım edicek?? bi de sorun önemli yani bebek!! onun için şuanda herşeye katlanabilcek gibisin,hakısın kesinlikle...ama sonradan pişman olma..

kızlar,herkesin hayatı kendine zor aslında,hiçkimse dört dörtlük değil,4yıldır gurbette yaşıyorum hep bi tarafım eksik,ah diyorum bazen ah annecim babacım keşke yanımda olsalar....hayatın zor yanları işte ,şimdi bi şarkı dinliyorum ah gurbet zalim gurbet aglatırsın adamı diyor volkan konak...
2 akşamdır olay şu pazartesi işten yarım saat geç çıktım kayınvalidemi aradım eşimle berabermi gelelim almaya yoksa eşim alsınmı dedim sen gelme o alır götürür size dedi,bende eşime dedim çocuğu al gel evde yemek yicez diye,salı günü yanı dün akşam eşimle konuştum napalım çocuğu ya sen al gel ben evde yemek hazırlayayım vakit kaybetmeyelim dedim yada anneme geçelim sen karar ver dedim,eşim sen anneme geç annemde yeriz dedi,gittim k.vye bana gidecekmisin diye sordu bende yok eşiminde geleceğini söledim yemek yok dedi yapmadım dedi ben şok akşam 19:15 olmuş sanki evde yemek yenmiyo yemek yok üstelik çocukda açmış.bende alır eve giderim ozaman dedim.benim sadakat yemediğimi gayet ii bilir k.vdem,eşimi arim dedim aaaa dedi ciğer var oğlum sever dedi ben ikinci şok.ben yemek yemesemde olur yani.eşimi aradım eve geçiyorum eve gel diye.yarında getirme çocuğu ben size gelirim dedi,eve gelirsin hüngür hüngür aglarsın çok zoruma gitti,ya bişey beklemiyoruzki bi çorba ya onu bari yap dimi,kendi annem olsa ölemi olur evimi evip çevirir yemeğimi yapar pastamı böreğimi bile,ee işte anne var annecik var,,,insanın zoruna gidiyo be.bu akşamda kayınvalidem çocukla kendi k.vdesinde ama bende yapacağımı biliyorum eşim geç çıkıcakmış yemek yemicem ordada alıcam çocuğu çarşıda işlerim var diyip çıkıcam,orda olmamı ister sofrayı hazırlasın kaldırsın yıkasın ama biraz zor bekler.

2 senedrı bırıktrmeye calyrm hem borc hem kenara atmak zor oluyr kalbım hıc gecmk ıstemyr rahatlıga alısmısım karısanım yok edenm yok kafam rahat en azından ama gel gorkı bebek olmayısı caresız bırakıyor esımlede tarstsktık kredı için 1 hftdr ugrsyrdu habire bıseyler ıstyp durylar lanet olsun ısınede gucunede dedı..kayıvvalıdem yazın yok zaten ksın evde..dıger evlerınde ogulları otryr esım en kucuk oldugu ıcın en sonda o evlndıgı ıcın bız kıraya dustuk

Son düzenleme:
kızlar,herkesin hayatı kendine zor aslında,hiçkimse dört dörtlük değil,4yıldır gurbette yaşıyorum hep bi tarafım eksik,ah diyorum bazen ah annecim babacım keşke yanımda olsalar....hayatın zor yanları işte ,şimdi bi şarkı dinliyorum ah gurbet zalim gurbet aglatırsın adamı diyor volkan konak...
2 akşamdır olay şu pazartesi işten yarım saat geç çıktım kayınvalidemi aradım eşimle berabermi gelelim almaya yoksa eşim alsınmı dedim sen gelme o alır götürür size dedi,bende eşime dedim çocuğu al gel evde yemek yicez diye,salı günü yanı dün akşam eşimle konuştum napalım çocuğu ya sen al gel ben evde yemek hazırlayayım vakit kaybetmeyelim dedim yada anneme geçelim sen karar ver dedim,eşim sen anneme geç annemde yeriz dedi,gittim k.vye bana gidecekmisin diye sordu bende yok eşiminde geleceğini söledim yemek yok dedi yapmadım dedi ben şok akşam 19:15 olmuş sanki evde yemek yenmiyo yemek yok üstelik çocukda açmış.bende alır eve giderim ozaman dedim.benim sadakat yemediğimi gayet ii bilir k.vdem,eşimi arim dedim aaaa dedi ciğer var oğlum sever dedi ben ikinci şok.ben yemek yemesemde olur yani.eşimi aradım eve geçiyorum eve gel diye.yarında getirme çocuğu ben size gelirim dedi,eve gelirsin hüngür hüngür aglarsın çok zoruma gitti,ya bişey beklemiyoruzki bi çorba ya onu bari yap dimi,kendi annem olsa ölemi olur evimi evip çevirir yemeğimi yapar pastamı böreğimi bile,ee işte anne var annecik var,,,insanın zoruna gidiyo be.bu akşamda kayınvalidem çocukla kendi k.vdesinde ama bende yapacağımı biliyorum eşim geç çıkıcakmış yemek yemicem ordada alıcam çocuğu çarşıda işlerim var diyip çıkıcam,orda olmamı ister sofrayı hazırlasın kaldırsın yıkasın ama biraz zor bekler.

vefacım....ben de annemi çok özledim,özlüyorum..
bu yemek olayında benzer şeyleri ben de yaşadım kv ile..biz gidince benim annem napcanı şaşırıyo,özellikle eşim için özeniyo..ama kv,ister haberli gidelim ister habersiz,hiçç!! üstelik başka şehirden gidiyoruz de mi,insan bi özenir...kendi anneciğinden gördüğünün yarısını bile beklemiceksin,boşver..
çocuğunun orda olmasına üzüldüm bi tek,o saate kadar onu aç bekletmesi hangi akla hizmet..hiç üzülme inanki,seni adam yerine koymamasına da üzülme,senin sevmediğin şeyleri bile bile sunmasına da üzülme..üzülmek bunlara malzeme vermek oluyo,al çocuğunu git en kolayı

Arkadaşım benimde k.valide köyde (çok şükürki) eltimle görümcem var görümcemde eltimde en az 4-5 defagelir yer içerler bende çalışıyorum 14 aylıkta bebeğim var tatlısına kadar yaparım geçen hafta 2 ay aradan sonra görümceme gittim ki kendisi davet etti saat 8.30 du gittik 9 a kadar hiç birşey demedi 9 da diyorki karnınız açmı bizde yok dedik saat 10 a kadar hiç birşey yok saat 10 da bizim götürdüğümüz karpuzu kesip önümüze koydular

Back
X