"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar yaa bu ara yüzümde irili ufaklı sürekli sivilce çıkıyo..böyle değildim ben :( yağlı yemem,çekirdek,cips vs yemem,ne bilim niye acep bilemedim..var mıdır bi çözüm önerisi olan??

kızlar yaa bu ara yüzümde irili ufaklı sürekli sivilce çıkıyo..böyle değildim ben :( yağlı yemem,çekirdek,cips vs yemem,ne bilim niye acep bilemedim..var mıdır bi çözüm önerisi olan??

aynıdurum benim anlımda bebek isliği gibi ya bende geçiremiyorum öle aşırı yağlı şeylerde tüketmem ama strestenmi oluyoki acaba

yani bana doktor demeyin şimdilk :)) alternatif bişey biliyosanız diye şeyettim..neyse çok da önemli değil kızlar,sağolunn

yani bana doktor demeyin şimdilk :)) alternatif bişey biliyosanız diye şeyettim..neyse çok da önemli değil kızlar,sağolunn

kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.

lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.

bir arkadaş böyle önermiş kadınlar kulübünde

:) geçmiş olsun canım o halde kadınlar adet dönemi geldiğinde zaten başka biri oluveriyor :) yada ben öyleyim

ben de öyleyim ben de..sivilce olayı kesin oluyo zaten..özellikle ruhsal olarak bambaşka biri oluyorum :47: eşime Allah sabır versin..bi de çok fazla sancılı geçer ilk günüm,onun psikolojisi zaten mahvediyo beni

kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.

lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.

bir arkadaş böyle önermiş kadınlar kulübünde

heh sağol aybuke,böyle bişey istemiştim işte..deneyelim bakalım..

ağlıcam şimdi,sağol canım yaa,duanda eksik etmediğin için sağol :14: :16:
benim sana,size dair her zaman umudum var,Allahın bir bildiği var elbet,bizlerin,sizin aklımıza gelmeyen bir yol bulunur yine de dilediğin olur diye düşünüyorum..bu kpss için umutlar yükseldi,hadi bakalım..inşallah inşallah,çok içten diliyorum bunu..umudunu kaybetme,çok heveslenme ama umutsuzluk yok.bebek de gelecek,bu ay sen isteksizdin,hep böyle konuştun ama bilemeyiz,olmadı öbür ay,Allahın günü bitmedi ya,o da olacak efsunum..

ağlama eylüşüm sakın yaaa, sende çok sağol canım Rabbim bilen en doğruyu gören inşşallahh hayırlısını versin hepimize... çok ta hevesli değilim zaten geçen seferde olmadı... sen benim istemiyorum dediğime bakma eylülüm yaaa ben kıyamam eşime hiç baba anne olalım çok istiyoruz ikimizde... :16: arkadaşın doğumuna az kaldı dörtgözle onu bekliyoruz dün kontrole gittik ya arkadaşla beraber eşim bile telde soruyor x nasıl efsun diye :9: bebeğin adı belli değil biz x diyoruz :9: çalışma malışma bile yapmadık ki hiç :14: inşşallahhh bigün burda sohbet ederken eylüşüm bebek ağlıyo yada efsun bizim kız uyandı byy dicez birbirimize :16: :9:

Allah yardımcın olsun canım ya inşallah eşin kazanır kpss yi de kurtulursun

inşallah canımm

:9: :9: afiyet olsun çifte kumrular :124:

sağol canım

oh oh Allah muhabbetinizi arttırsın:52:

sorma canım ne muhabbet ne muhabbet :9:

ağlama eylüşüm sakın yaaa, sende çok sağol canım Rabbim bilen en doğruyu gören inşşallahh hayırlısını versin hepimize... çok ta hevesli değilim zaten geçen seferde olmadı... sen benim istemiyorum dediğime bakma eylülüm yaaa ben kıyamam eşime hiç baba anne olalım çok istiyoruz ikimizde... :16: arkadaşın doğumuna az kaldı dörtgözle onu bekliyoruz dün kontrole gittik ya arkadaşla beraber eşim bile telde soruyor x nasıl efsun diye :9: bebeğin adı belli değil biz x diyoruz :9: çalışma malışma bile yapmadık ki hiç :14: inşşallahhh bigün burda sohbet ederken eylüşüm bebek ağlıyo yada efsun bizim kız uyandı byy dicez birbirimize :16: :9:

:

Allah gönlünüze göre versin,değerlendirme yapmadınız bu ay ama Allahın işi,olur mu olur :))
o günler de gelir mi acaba,ama gelir gelir neden olmasın,ağzından bal damladı valla :16:

Allah gönlünüze göre versin,değerlendirme yapmadınız bu ay ama Allahın işi,olur mu olur :))
o günler de gelir mi acaba,ama gelir gelir neden olmasın,ağzından bal damladı valla :16:

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallahh...
hafta sonu ankaradaydık zaten pazartesi çok yorgundu erkenden yattı
dün gecede 10da arkadaşla eşi geldiler oturmaya işte
malesef değerlendirme yapamadık bu ay
o günlerde gelecek inşaşaalllah eylülüm sen merak etme hiç

amin canım cümlemizin gönlüne göre versin inşallahh...
hafta sonu ankaradaydık zaten pazartesi çok yorgundu erkenden yattı
dün gecede 10da arkadaşla eşi geldiler oturmaya işte
malesef değerlendirme yapamadık bu ay
o günlerde gelecek inşaşaalllah eylülüm sen merak etme hiç

hay Allah tam da yımırtlarken,bi fırsat vermemişler :)
bi dahaki aya bakalım o zaman :)

Eylülcüm ve efsuncum Allah ikinizede sağlık lı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah eltim 18 senelik evli olmuyordu dün öğrendik hamile:)

Eylülcüm ve efsuncum Allah ikinizede sağlık lı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah eltim 18 senelik evli olmuyordu dün öğrendik hamile:)

sağol aybuke..eltin de sağlıkla doğursun inşallaahh..ne güzel,çok beklemişler ama...
biz daha yeniyiz,buna şükür,Allah yıllarca aratmasın,tez zamanda versin inşallah

Back
X