"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ben ne yapacağım böle yaaa valla ne yapmam gerek bilmiyorum artık ama bıktım valla yakında beraber wc ye falan gideriz hiç özelimiz faalan kalmadı yok yani eşim desen gayet memnun.,
bi akşam otelde odadayız eşim wc de bende annemlerle tel de konuşuyorum sonra bi yarım saat sona geldi kimle konuşuyodun dedi bende annemlerle dedim bu kadar çok diyo. sinirlendim sen 7/24 berabersin ya dedim sustu bişey demiyo

ya mola verdik ormanlık bi alanda çay falan içip mangal yakacaktık arkada bebeğin arabası vardı işte bende onu çıkarırken araba köfteye deyiyomuş tabii bizim hanım herşeyi kendi ii bilir ya ondan başladı işte

anam sen tatile değil sabır ölçmeye gitmişsin bacım,erkekler geniş anlamazlar işte onlar yedirsin içirsin gezdirsin ancak,burdada pek moda evlere servis olayı gelen misafiri gittiğin yerdeki misafiri toplayıp eve servis yapıyorsun,sırf ev alcaz diye araba aldırmıyorum eşime,k.pederimin var araba ee tekde oğlan babası istediğin zaman al kullan diyo oda babasının arabayla servis yapıyo resmen insanlar çok geniş yahu

ya mola verdik ormanlık bi alanda çay falan içip mangal yakacaktık arkada bebeğin arabası vardı işte bende onu çıkarırken araba köfteye deyiyomuş tabii bizim hanım herşeyi kendi ii bilir ya ondan başladı işte

çok biliyosan senden önce davransaymışşşşşş araba onların hizmetinde zaten :47: markası ney arabanın canım merak ettim nasıl sığdınız maaaa aile...

ay ne sinir bozucu yaa hep beraber tatil insan eşiyle yanlız olmak ister zaten kendinize ait hiç zamanınız yok senenin 5 günü bari yanlız bırakın hem kayınvaldenin ön koltukta ne işi var ya ben arabaya bineceksen ben varsam kayınvalde asla yeltenmez bile ön koltuğa binmeye hiç ona o lüksü vermedim zaten ,valla sinirlendim yaa allahım sana kolaylık versin insan kafayı yer bunların arasındaa

valla benim ki bi kez ben oturayım demedi bile aslında ev ayrı olsa çok iii olacaktı bizim için kv melek aslında diğerlerine göre :16:

bacım kızlarada atmadımki msn de yok:(

akşama bekliom o zmn canım

burnu kaf dağında desene çok biliyosa kendi çıkarsaymış hem olabilirde kazayla ne olmuyorki illa bilmişlik yapacaklar benim iki görümcem öğretmen ay bi hava var bunlarda asla sana konuşma fırsatı vermezler birinin bebeği var türkiyede ondan başka bebek büyütmesini bilen yokk onlarla biraraya bile gelmek istemiyorum

kızlar ben ne yapacağım böle yaaa valla ne yapmam gerek bilmiyorum artık ama bıktım valla yakında beraber wc ye falan gideriz hiç özelimiz faalan kalmadı yok yani eşim desen gayet memnun.,
bi akşam otelde odadayız eşim wc de bende annemlerle tel de konuşuyorum sonra bi yarım saat sona geldi kimle konuşuyodun dedi bende annemlerle dedim bu kadar çok diyo. sinirlendim sen 7/24 berabersin ya dedim sustu bişey demiyo

kıs bunları klonladılarmı ne biri diğerinin kopyası,bende sabahtan akşama işteyim telde çok müsait olamıyorum ee ailem gurbette oğlanı beni merak ediyorlar nezaman telde konuşsam eşim bozuk atıyo hatta bikeresinde ben annemle konuşurken sesli sesli benim oğlana oğlum anan telden ayrılamadı yine yapıştı kaldı demezmi annem duydu düşünün ne kızmıştım ama

eşimin bi arkadaşı var benimde kardeşim gibi beş senedir tanıyorum zaten burada kimsemde yok ne zaman başım sıkışsa o yardımıma koşar herşeyimizide bilir. onunla konuşacağım acaba eşim ne düşünüyo bu konular hakkında ne yapabilirim başka çarem kalmadı aklıma da başka bişey gelmiyo zaten

valla ne desem bilmiyorum ki ahkeşkem senin ki lafıda tınlamıyor kiii :43: kocanla irtibatı kes o bakımdan canım bakalım ne yapcak :47: ohhhh tam yerinde sokmuşsun lafı yine valla canım ağzına sağlıkkkkk... seninki hep susuyor işte sıkıntı burda icraat yok... yaaa ben herkese aynı şeyi diyorum ama bence sende yap canım günlük tut ona olan aşkını hayallerini yaz güzelce en duygulusundan yada mektup...

kıs bunları klonladılarmı ne biri diğerinin kopyası,bende sabahtan akşama işteyim telde çok müsait olamıyorum ee ailem gurbette oğlanı beni merak ediyorlar nezaman telde konuşsam eşim bozuk atıyo hatta bikeresinde ben annemle konuşurken sesli sesli benim oğlana oğlum anan telden ayrılamadı yine yapıştı kaldı demezmi annem duydu düşünün ne kızmıştım ama

valla benim eşim hiç böle şeyler yapmazdı anneme falan karışmaz karışamaz ama bu aralar bi dengesi kaçtı. gerçi orada asıl sormak istediği başkaydı konuştuklarımı duydu galiba biraz

valla benim eşim hiç böle şeyler yapmazdı anneme falan karışmaz karışamaz ama bu aralar bi dengesi kaçtı. gerçi orada asıl sormak istediği başkaydı konuştuklarımı duydu galiba biraz

ay canım valla senin kocanda iş bitiyo insan karısıyla baş başa tatil geçirmek istemez mi ya benim kide anacıdır ama asla tailde yanımıza kimseyi almaz böyle şeylere özen gösterir yani eşinle yanlız olmak senin en doğal hakkın

onlar kendi ailesiyle görüşünce sıkıntı yok zaten canım valla okudukça eşime şükrediyorum binlerce kezzz :16:

eşimin bi arkadaşı var benimde kardeşim gibi beş senedir tanıyorum zaten burada kimsemde yok ne zaman başım sıkışsa o yardımıma koşar herşeyimizide bilir. onunla konuşacağım acaba eşim ne düşünüyo bu konular hakkında ne yapabilirim başka çarem kalmadı aklıma da başka bişey gelmiyo zaten

heeeee bu güzel fikir sayılabilir canım işte bence dene bi başkasının konuşması daha etkili olabilir belki

ben mi abartıyorum yaaa nolur biri bana bişey desin bi akıl verin bana çıkmaza giriyorum sürekli

canımmmmmmmm abartmıyorsun emin ol...
bende aynı evdeyim ama eşim bunaldığımı anlıyor arada değişiklik yapıyor
bak 1 sene oldu evleneli bi kez trabzona gittik arkadaşlarla çift olarak
yine giresuna ankara ya gittik hiç gelmedi kv bizimle
o da az çok anladı ben onunla konuşunca eşimle bişeyleri başbaşa yapmak istediğimi
ayrıca evdeyim sıkılıyorum daha çok diye elinden geldiğince gezmeye götürüyor akşamları
olay senin kocişinde bitiyor bence senin ona kendini anlatman lasım

çok haklısın efsun iş burda kocada bıtıyor.bizde gecme kararı aldık k.valıdenın yanına dun konustuk tup bebekte yptryrs allahım emeklerımızın karsılıgını versin

Back
X