"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşimin arkadaşıyla konuştum allah razı olsun valla allah gönlüne göre versin.
ya biz zaten konuşuyoruz bunları oda farkında ama yapacak bişeyimin yok ne yapacağım ben deyip duruyomuş yoka senin halini sıkıntını oda biliyo ben konuşurum yine onunla lütfen sen kalbini ferah tut dedi.
kara aldık ben şimdi ya bu sorunlara çözüm bulursun yada ben artık çok yoruldum diyeceğim bak hasta oldum dayanamıyorum sen bilirsin artık artık bu satten sonra iş sana düşüyo diyeceğim

ahkeskecim sende çalışıyorsun neden eşin ayrılmak istemiyor gül gibi geçinip gidersiniz ya

eşimin arkadaşıyla konuştum allah razı olsun valla allah gönlüne göre versin.
ya biz zaten konuşuyoruz bunları oda farkında ama yapacak bişeyimin yok ne yapacağım ben deyip duruyomuş yoka senin halini sıkıntını oda biliyo ben konuşurum yine onunla lütfen sen kalbini ferah tut dedi.
kara aldık ben şimdi ya bu sorunlara çözüm bulursun yada ben artık çok yoruldum diyeceğim bak hasta oldum dayanamıyorum sen bilirsin artık artık bu satten sonra iş sana düşüyo diyeceğim

canım diyceğim tek şey inş eşin bir adım atar artık ayrı ev konusunda ya bu adam anlamıyormu aynı evin içinde olmuyo evliliğiniz günn geçtikçe yıpranıyor,annemden ayrı kalamam derse kayınvaldene yakın bir ev tutun ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta kira ödeme gücünüz vardır,yakın olsanızda kapılarınız ayrı olur akşam herkez kapısını kapatır huzurlu olursunuz eşinde böylelikle yakın olduğunuz için annesinide ihmal etmemiş olur sizin halledilmeyecek gibi değil sorununuz ama bunu eşin içinden çıkılmaz bir hale sokuyor bütün herşey onun elinde yani senin için dua ediyorum canım allhım tez zamanda dualarını kabul etsin inş.

Son düzenleme:
ahkeskecim sende çalışıyorsun neden eşin ayrılmak istemiyor gül gibi geçinip gidersiniz ya

canım diyceğim tek şey inş eşin bir adım atar artık ayrı ev konusunda ya bu adam anlamıyormu aynı evin içinde olmuyo evliliğiniz günn geçtikçe yıpranıyor,annemden ayrı kalamam derse kayınvaldene yakın bir ev tutun ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta kira ödeme gücünüz vardır,yakın olsanızda kapılarınız ayrı olur akşam herkez kapısını kapatır huzurlu olursunuz eşinde böylelikle yakın olduğunuz için annesinide ihmal etmemiş olur sizin halledilmeyecek gibi değil sorununuz ama bunu eşin içinden çıkılmaz bir hale sokuyor bütün herşey onun elinde yani senin için dua ediyorum canım allhım tez zamanda dualarını kabul etsin inş.

canlarım evet ikimzde çalışıyoruz ama çok yüksek maaşlarımız yok gerçi herşey olur.eşim elini ateşe atmaya tırsıyo da ondan eşimin annesinin yanında falan oturamayız orada evler çok pahalı kızlar yaaa ev kiraaları çok fazla dandik evlere 300-500 kira istiyolar onlarında çoğu yıllık ödemeli

canlarım evet ikimzde çalışıyoruz ama çok yüksek maaşlarımız yok gerçi herşey olur.eşim elini ateşe atmaya tırsıyo da ondan eşimin annesinin yanında falan oturamayız orada evler çok pahalı kızlar yaaa ev kiraaları çok fazla dandik evlere 300-500 kira istiyolar onlarında çoğu yıllık ödemeli

Canım ya hiç birikim yapamadınızmı şuana kadar 1 oda olsun sana ait olsun inan kendi başınıza olursanız hesabınızı kitabınızı daha iyi bilirsiniz kafan rahat olur eşine baskı yap rest çek

Canım ya hiç birikim yapamadınızmı şuana kadar 1 oda olsun sana ait olsun inan kendi başınıza olursanız hesabınızı kitabınızı daha iyi bilirsiniz kafan rahat olur eşine baskı yap rest çek

canım birikime araba aldık güya arsa vardı ya kayınpeder mütahite veriyodu hemen ee oda yan yaptı bize bizde kaldık şimdi işte.
eşimin arkaadaşı diyor ki nasıl diyecek annesine biz ayrı eve çıkıyoruz diye valla diyecek dedim.
peki gerçekten nasıl diyecek bu süreçte neler yapmamız gerek zaten hastayım kızlar stres falan istemiyorum nolur bana akıl verin

aybuke bende senin gibi düşünüyorum bir odası olsun insanın kendinin olsun ahkeşke canım sonuçta en kötü ikinizde asgari ücret alıyosunuz desek birinizinkini verin hayatım kiraya diğer maaşla da çok rahat olmasada kafanız rahat bir yaşam sürersiniz ben olsam en azından böyle yapardım yaniiii

aybükem aman Allah korusun yuvanı. benim şimdi yuvamı yıktı ama kv yuvasıda olmadı. onlarda kp ile boşanma aşamasında.
biz eşim ile o kadar iyiyidik ki çevremde özenilen bir ilişkimiz vardır. herkes bana şanslısın adam sana ölüyo derdi. aileler girinci resmiyete biince para ve annesi kardeşleri yüzüne kavga çıktı hep. sonra çıktıkça çıktı işte. ben bişi beklmedim bana haklı olduğumu anlayıp anasına azıcık tepki koysaydı devam ederdim.
ama dengesiz işte ya. bana diyorki 2-3 ay evvel sen ailem ile her konuda haklıydın(eliyle miktar gösteriyor) ama tarzın yalnıştı sinirli ve agresiftin (ama artık sinirlerim bozlulduğunda ailesini duyunca deliriyodum ve sürecin ipini tutamıyordum,koparıyodum ipleri) işte tarzım yalnış olduğundan haksız olmuşum. 15 gün kadar öncede ooo onlar eski mevzu ne konuşuyoz bunları bana laf sokmakdan başka bişi bilmiyon dedi. anası melekmiş. ben bundan sonra ipleri kopardım bitti gitti..
ama çocuk yok bende iyiki bağım kalmadı yane. yeniden evlenince onu hatırlamak konuşmak durumunda değilim.

ahkeşkemm para durumunuzu bilmem ama soğan ekmek yee huzurla yeee. büyük ev tutma küçük ev tut, üst kat olmasında alt kat olsun. yani kriterlerini düşür. iki kişisiniz. emin ol bir kalkışın ayrı neve bak nerden neler geliyor. nasibiniz gelir sizle merak etme.

canım birikime araba aldık güya arsa vardı ya kayınpeder mütahite veriyodu hemen ee oda yan yaptı bize bizde kaldık şimdi işte.
eşimin arkaadaşı diyor ki nasıl diyecek annesine biz ayrı eve çıkıyoruz diye valla diyecek dedim.
peki gerçekten nasıl diyecek bu süreçte neler yapmamız gerek zaten hastayım kızlar stres falan istemiyorum nolur bana akıl verin

Canım siz kararlı olduğunuz sürece kim ne diyebilirki yeterki eşin ikna olsun

kızlar be çıkıyom kib süper bakın.
ahkeşkem üzülme su akar yolunu bulur. herşey yoluna girer. sen üzülürsen sağlığın gider bakkk.
efsunnn senin performansında düşüş var gelmiyon fazla..
eylüşş kız sen ne yapıyon nerelerdesin, bir görünüyon bir kayboluyosun..
vefa cım sen ağır şeyler yapma, seni yoran şeylerde yapma....
banu mm senin inş herşey yolunda. sabret kv cadısı gidecek... az kaldı

öptüm mucuk mucuk

ahkeşkem üzülme su akar yolunu bulur. herşey yoluna girer. sen üzülürsen sağlığın gider bakkk.

öptüm mucuk mucuk

öptüm canım bende kib bende bugün dinlenebilirim inşallah da tabi fırsat verirlerse yarın daha dinç gelirim inşallah

ya canım eşimin köylüleri filan çok dedikoducu eltimin adını köyde çocuğu olmayan geline çıkarmışlar eltimde sanırım millete hamileyim diyip sonra düştü diyecek

elalem yüzünden yani :14: neyse hayırlısı olsun bakalım

canım tüp bebekle diyorki hamileyim sonra diyor kesin değil 15 gün sonra belli olacak ben salı gün aradım markete gidiyorum dedi dedim tahlil yaptırmadınmı yok yarın yaptırıcam dedi 10 dk geçmedi görümcem aradı eltimin hamile olduğunu söyledi ben şok oldum

hmmmm yalan olma ihtimali yülseldi yani...

eşim bide ne diyo bana ne yapsam yaranamıyorum sana al tatile de geldik daha ne istiyossun niye hiç mutlu olmuyosun akşama kadar asık surat dolaşıyosun. tabi ya tabi bizim tatil gibi bi hakkımız mı var al yine burnumuzdan getirdin

sülalece tatil mi olurmuş beeee bi de haklı gibi konuşuyo utanmadan :47:
kim kimin burnundan getirmiş acaba :47: :47: :47:

arabayı anasını, bacısını gezdirmek için aldınız sankiiii
görümcenin kocası yok mu yaaa sizde sürekli ?
yaaa ölümcül hasta değil ya bu kadın
ne demek nasıl diyecek ben ayrı bi yuvam olsun istiyorum diyecek
kolay olmayacak ama sağlığın elden gidiyor bacım senin
önce eşini kandır bi sen durumun ilerleyişine göre düşünürüz bişeyler canımıniçi
bozma artık moralini sen eşinin arkadaşına anlat güzelce ayrı ev olayını inşallah yardımcı olabilir sana arkadaşı bekar mı?

öptüm mucuk mucuk

bacım geçmişe bakmıyon mu sen hiç yaaawwww kv min kv sine gittik ondan yoktum

Kızlar 4 gün Uludağda kaldım yeni geldim ve topici tanıyamadım adeta :1: en son bıraktığımda MDK55 Ankaraya gidiyordu, nicki değişecekti bazı arkadaşlarla birlikte. Kimin nicki ne oldu ay kafam karıştı burada :9::9::9:

eh işte canım eşim hasta çok onunla ilgilendim sabaha kadar uyuyamadı beraber sağa sola dönüp durduk sabah ezanını falan hep duydum yani.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ayrıca benim kv komedi gibi yaaa dün eve gittim şime zorla bişeyler yediridim sonra duşa soktum kendi ellerimle yıkadım valla sonra üstünü giydirdim falan o arada odanın kapısı çaldı kv eşim gel dedi kv diyor ki e oğlum ben sana gündüz duşa gir dedim ya :9::9::9:
kadın benle yarışıyo yaaaaaaaaaa

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
ayrıca benim kv komedi gibi yaaa dün eve gittim şime zorla bişeyler yediridim sonra duşa soktum kendi ellerimle yıkadım valla sonra üstünü giydirdim falan o arada odanın kapısı çaldı kv eşim gel dedi kv diyor ki e oğlum ben sana gündüz duşa gir dedim ya :9::9::9:
kadın benle yarışıyo yaaaaaaaaaa

:9::9::9::9: alem kadın yaa gece de gelip aranızda yatsa bari..

ahkeşkem canım şu son günlerde seni daha iyi anlıyorum insanın evinde eşiyle yanlız kalamaması çok kötü bişey kızlar ev yol geçen hanına döndü resmen her akşam erken yatmak için planlar yapıyorum ama hep bozuluyo son 1 haftadır ruh gibi dolanıyorum ortalıklarda 63 kilodan 58 kiloya düşmüşüm,yan tarafta babannemiz var demiştim yaa kadın yanımıza geleli 3 ay oldu başlarda bu kadar kafaya takmıyordum ama kadın saat başı bizde ya tamam gelsin ama saat başıda olurmu sabahları 7,30 gibi dayanıyo kapıya sesizde olmuyo kaynanama bağırıyo aç kapıyı diye ya insan düşünmezmi bu evde iki çocuk var uyandırırmıyım yada bizim harftasonumuz hiç farketmiyo onun için bide demezmi saat kaç oldu hala yatıyomusunuz diye ayrıca kaynananın annesi o ayrı bir dert zaten gelir neye kızdığını da anlamazsın bir bakarsın ki kalkıp gidiyo bu arada 80 yaşında ki kadının yanında 1,5 yaşında da bir çocuk daha yeni yürüyo çocuğun annesi yeni doğum yaptı küçük bebeği var bu kızınıda bize postalıyo zaten benim evde iki çocuğum var onlarla zor ilgileniyorum,ev temizliyorum yarım saat sonra daha beter hala geliyo bu sabah yine babanne kapıya dayandı üstümde geceliğim var açamıyorum da odama geçtim kapıda bağırıyo hala çocuk uyanacak diye kapıyıda kapattım neyse en sonunda kaynana açtı kapıyı saat 9 hala kalkmadınızmı banu işe gitmedimi oysaki saat daha 8 bile değil çıldırtacak kadın beni yaa nasıl yapsak ta böyle davranmamasını sağlasak bilmiyorum bana akıl verin yaşlı kadın üzmek istemiyorum eşime söylesem sen abartıyorsun yine ben bişey söyleyemem der ama ben çok sinirleniyorum bu davranışlarına

valla yakında oda olursa hiç şaşırmam:1: bu aralar ne yaptığının farkında değil çünkü. bide hep e ben geçimli insanım der durur sinir oluyorum:47: sanki o nun geçimliliğinden geçiniyoruz biz. sorun yaşamıyoruz

olurmu olur bizim kide destursuz dalar odaya sabah tam üstümü giycem iç çamaşırımı değiştiriyorum içeri daldı ay diye bağırmışım oğlum uyandı insan bir kapıyı çalar yaa,o arada eşimle uygunsuz durumda da olabilirdik kaç defa söyledik bi kaç kez çalar sonra yine aynı ,benim görümcelerde hep benim yanımda der ki anne keşke allah bizede senin gibi kayınvalde verseydi sen çok iyi bir kaynanasın seninle geçinemeyen olmaz ayy dedim içimden keşke verse de görsenizzz kaynana nasıl olurmuş

Back
X