- Konu Sahibi efsuNevfel
ahkeşkem canım şu son günlerde seni daha iyi anlıyorum insanın evinde eşiyle yanlız kalamaması çok kötü bişey kızlar ev yol geçen hanına döndü resmen her akşam erken yatmak için planlar yapıyorum ama hep bozuluyo son 1 haftadır ruh gibi dolanıyorum ortalıklarda 63 kilodan 58 kiloya düşmüşüm,yan tarafta babannemiz var demiştim yaa kadın yanımıza geleli 3 ay oldu başlarda bu kadar kafaya takmıyordum ama kadın saat başı bizde ya tamam gelsin ama saat başıda olurmu sabahları 7,30 gibi dayanıyo kapıya sesizde olmuyo kaynanama bağırıyo aç kapıyı diye ya insan düşünmezmi bu evde iki çocuk var uyandırırmıyım yada bizim harftasonumuz hiç farketmiyo onun için bide demezmi saat kaç oldu hala yatıyomusunuz diye ayrıca kaynananın annesi o ayrı bir dert zaten gelir neye kızdığını da anlamazsın bir bakarsın ki kalkıp gidiyo bu arada 80 yaşında ki kadının yanında 1,5 yaşında da bir çocuk daha yeni yürüyo çocuğun annesi yeni doğum yaptı küçük bebeği var bu kızınıda bize postalıyo zaten benim evde iki çocuğum var onlarla zor ilgileniyorum,ev temizliyorum yarım saat sonra daha beter hala geliyo bu sabah yine babanne kapıya dayandı üstümde geceliğim var açamıyorum da odama geçtim kapıda bağırıyo hala çocuk uyanacak diye kapıyıda kapattım neyse en sonunda kaynana açtı kapıyı saat 9 hala kalkmadınızmı banu işe gitmedimi oysaki saat daha 8 bile değil çıldırtacak kadın beni yaa nasıl yapsak ta böyle davranmamasını sağlasak bilmiyorum bana akıl verin yaşlı kadın üzmek istemiyorum eşime söylesem sen abartıyorsun yine ben bişey söyleyemem der ama ben çok sinirleniyorum bu davranışlarına
olurmu olur bizim kide destursuz dalar odaya sabah tam üstümü giycem iç çamaşırımı değiştiriyorum içeri daldı ay diye bağırmışım oğlum uyandı insan bir kapıyı çalar yaa,o arada eşimle uygunsuz durumda da olabilirdik kaç defa söyledik bi kaç kez çalar sonra yine aynı ,benim görümcelerde hep benim yanımda der ki anne keşke allah bizede senin gibi kayınvalde verseydi sen çok iyi bir kaynanasın seninle geçinemeyen olmaz ayy dedim içimden keşke verse de görsenizzz kaynana nasıl olurmuş
ah banucum ahh ilk başlarda neyse falan diyosun zaten ma sonra bi bakıyosun olmuyo sabır sabır bir yere kadar eşinede anlatsan zaten atnı olur bu durum değişen bişey olmaz benim kv de bi pazar oğluyla işleri varmış sabah erkenden geldi kapıya kapıyı tıklatıyo hadi kalkın die bende eşime kalk yaa kalk dedim bu ne vallaha suyumuz ısındı bizim iyice dedim dedim kalkıp duşa girdim ben amaaan bi baktım içeride kıyamet kopuyo kv ağlıyo hemen uyanık tabiii eee sonra ne oldu ne değişti eşim varken kapıya gelmez hiç artık hadi diye ama ben varken kapıya gelmese bile evdeki gürültüsüyle yatırmaz yatsamda bir ton laf sayar öğlene kadar uyunur mu die.
offf offf anlatsam dağ olur
sende kendin tavrını koy yaşlı falan die düşünme canım benim gerçi hiç anlamazlar ama şansını dene