"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

gözümüz yollarda kaldı aybukem eylülüm efsun hala yok piyasada ..... vefada hiç gelmedii merak ettim valla nerde bu kızlar

Son düzenleme:
gözümüz yollarda kaldı aybukem eylülüm efsun hala yok piyasada ..... vefada hiç gelmedii merak ettim valla nerde bu kızlar

Banumbny cim bugün cuma haftalık günümüz ondan geciktim canım

niye öyle yapıyon. yazasın mı yok bakem seninn..
aybuke cim hoşgeldin senle gelin gelinde cuma yı kutayalaım. çalışanlar için ne güzel işte haftasonu.

hoşbuldum turkuazcım valla hemde en yoğun günüm gecede geç yattım eşim ortağı hanımı ufak tefek birşeyler hazırlayıp sahile gittik orada yedik akşam yemeğimizi 1.30 du eve geldik yatmam 2 yi buldu olsun bugün son gün:D

Vallaha ahkeske ye çok üzülüyorum ya onun yazdıklarını okudukça kaynanama olan hıncım artıyor resmen Allah bu mübarek günün hürmetine tez zamanda ayrı eve çıkmayı nasip etsin innnnşalllahhhhhhhhhh

turkuazım allah babana şifa versin cuma mübarek gün sağlık sıhatine kavuşsun inş
ahkeşkem sende sorun bitmiyor bacım sabır sabır çek allahım gönlüne göre versin
banumm çok merak etmişsin beni canım saol işteyim bugün yoğunum allahım efsunuma da eylülümede sanada kalplerindeki dilekleri hayatlarına eğlesin

kızlar size soru hiç alışverişe falan gitmeyip direk eve gidip surat yapıp yatayım mı yoksa arkadaştan borç alıp yanımada eşimin arkadaşının kardeşi var onu alıp alışverişe gideyim mi

kızlar size soru hiç alışverişe falan gitmeyip direk eve gidip surat yapıp yatayım mı yoksa arkadaştan borç alıp yanımada eşimin arkadaşının kardeşi var onu alıp alışverişe gideyim mi

bence hiç yapma. eve git ama suratta yapma fazla. normal davran ne sıcak ne soğuk yanee. eşin senle muhakkak konuşacaktır. o zaman güzelce anlat.

turkuazım allah babana şifa versin cuma mübarek gün sağlık sıhatine kavuşsun inş
ahkeşkem sende sorun bitmiyor bacım sabır sabır çek allahım gönlüne göre versin
banumm çok merak etmişsin beni canım saol işteyim bugün yoğunum allahım efsunuma da eylülümede sanada kalplerindeki dilekleri hayatlarına eğlesin

saol vefam inş sağlık versin Allah. rabbim bu mübarek Cuma gününden bizlere darda, çaresiz koymasın. İnş gönlümüze göre versin herşeyi ...

ya konuşmazsa hasta ya beyimiz aradım biraz önce iğne oldun mu die daha dışarıda yoo diyo hani ölüyodun sen dedim evet diyo salak yaaaaaaa

neyse kızlar yaa ben sizi hep sıkıntılarımla sıkıyorum valla biran çok rahatsız oldumhep benim sıkıntılar dertler en iyisi biraz kabuğuna çekilmek

yarın gidersin, nişan ne zaman bilmiyorum ama?? birde giyecek başka bir kıyafetin varsa onu giyersin. alman şart mı şuan?hani maddi açıdan dedim.

nişan yarın akşam ama inat ettim ya ondan alacağım illa. bide çok yakın amannn banane. bide bulunduğum yerde öle bakarlar önemlidir böle şeyler. neyse hallolur

Back
X